Júniusi Pixibox



Sziasztok !



Hozzám is megérkezett a várva várt Pixibox legújabb kiadása, amit nagy izgalommal vártam (na nem mintha a többit nem).  Már attól kezdve furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy megláttam a hírlevélben a márkákat, amik nagyon jónak ígérkeztek.



Amikor kinyitottam a dobozt egy igazi nyári Piximagazint pillantottam meg, aminek azért is örülök, mert most már állandó tagja a doboznak és minden termékről ami belekerül , arról leírást és termékismertetőt találhatunk benne.





Nem is húzom tovább az időt lássuk a doboz tartalmát. 



China Glaze körömlakk (14 ml - teljes kiszerelésű termék) Hozzám egy lila csillámos árnyalat érkezett, de ez a szépséges nude színű végül úgy jutott hozzám, hogy elcseréltem a barátnőmmel, aki szintén beszámolt Lillácska világa blogján az új Pixiboxról.
Nagyon örülök, hogy végre kipróbálhatom ennek a márkának a körömlakkját, mert még ilyenem nincs és remélem, hogy a hozzá fűzött reményeimet messzemenőkig beváltja.

Artdeco rúzs (teljes kiszerelésű termék)  A Perfect Color Lipstick 115-ös árnyalatát kaptam aminek borzasztóan örülök, ugyanis ez az árnyalat valóban az én színem. Szőke hajamhoz, világos bőrszínemhez is jól passzol, úgyhogy már be is vettetem napi használatra. 

Prada Candy L'eau (1,5 ml minta) Imádom a Prada Candy illatokat, ezért neki is nagyon örültem. Bár már illatoltam parfümériában, épp ezért örülök, hogy jó pár alkalommal használhatom is. Igaz nem kimondottan nyári illat, mert eléggé cukros édes, de ősszel már biztos nagyon jól fogok tőle illatozni.


La Roche-Posay HYDREANE BB krém (15 ml - utazó méretű) Mint mindenki ás én is a Medium árnyalatot kaptam, amitől picit féltem, mert azt gondoltam, hogy sötét lesz. De így, hogy már picit barnult az arcom és még fog is, tökéletes kiegészítője, vagy inkább alapja lesz a napi sminkemnek.

La Roche-Posay FIZIOLÓGIÁS MICELLÁS arctisztító (50 ml - utazó méret) Szeretem a micellás lemosókat, mert eddig nekem beváltak. Ezért is örültem, hogy egy újabbat próbálhatok ki, hátha ő többet tud mint a társai.  Ugyan többet nem, de azt igen, hogy könnyen és szépen leszedi a sminkem, még a szempillafestékemmel is megbirkózik, ráadásul miután használtam és megmosom az arcom, valami hihetetlen selymes és bársonyos érzete lesz a bőrömnek. Ezért most többet nem is használok belőle, elrakom a nyaralásra, mert tökéletes a mérete és nem kell egy egész nagy flakont cipelnem magammal.

La Roche-Posay ANTHELIOS XL ultra könnyű napvédő fluid SPF 50+ (3 ml - minta) Bevallom őszintén abban reménykedtem, hogy teljes kiszerelésű napvédő termék lesz majd a dobozban, de tudom, hogy előző évben így volt, ezért is értem, hogy most miért nem lett, de nagyon örültem volna neki. 
Kár, hogy csak 3 ml-s kiszerelés, így maximum az arcomon tudom kipróbálni, ami azért annyira nem jó, mert örültem volna, ha legalább egy teljes test kenésre elegendő, hogy leteszteljem minden téren szereti e a bőröm vagy sem.  





Olay Essentials Complete Care nappali hidratáló krém SPF 15 UV védelemmel  (50 ml - teljes kiszerelésű) Az én dobozkámba normál és száraz bőrre való került, ami szuper jó lenne, de mivel van bevált arckrémem, így feltettem cserére a Pixibox facebook oldalára, hátha valaki épp ezt keresi és én pedig kaphatok egy olyan terméket érte, amit örömmel ki  tudok majd használni. De, ha nem kell mégsem cserére senkinek, akkor sem keseredek el, mert elég nagy a család és a női tagjai között biztos megtalálja szerető gazdáját.


Kérastase Cristaliste termékcsalád (10 ml/10 ml/15 ml - minta) Bain Cristal Kristályfény hajfürdő fiatal hajra, Lait Cristal Kristályfény hajápoló tej fiatal hajra, Masque Cristal Kristályfény hajápoló pakolás fiatal hajra. 

Először megijedtem mikor olvastam, hogy fiatal hajra való termékek, mondván én már nem számítok annak, de utána olvastam egy szívemnek nagyon kedves blogger lány (cuki kifejezés : bloggerina) Niceties in my life oldalán és örömmel konstatáltam, hogy hosszú hajra ajánlott, tehát akkor akár jó is lehet és amúgy is ártani nem árt, de remélem legalább használ.




  
Ezek a kis szépségek lapultak az én dobozomban, és összességében nagyon elégedett vagyok vele. Ráadásul már év eleje óta előfizetője vagyok a Pixiboxnak, így továbbra sem kell izgulnom, hogy időben le tudok e csapni a további kiadásokra. 

Hozzátok is eljutott ez a doboz? Ti mit gondoltok erről a nyári kiadásról? Legyen valamelyik termékről bővebb bejegyzés?

Megjegyzések

  1. A lakkon és az Olay krémen kívül ugyanezeket kaptam. Nagyon szép lakkra cseréltél. :) A rúzst már én is befogtam, nagyon tetszik. :) Szerintem nagyon jó lett ez a doboz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban szép ez a lakk, és tényleg nekem való szín. :) Bevallom őszintén már nem érzem hozzám közelállónak a lila, kék, stb. élénk színeket. Mikor fiatalabb voltam szívesen kentem fel minden színt, de ma már nem. :)
      A doboz szerintem is szuper lett. :) Bár sajnálom, hogy a napozó kicsit nem nagyobb kiszerelés.

      Törlés
  2. Óóóó, Drága Anikó, de örülök a blogodnak ! :-) Én biztos, hogy itt leszek, mint lelkes olvasó !
    Puszi: Sz. Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Marcsi ! Egy Angyal vagy ! :) Köszönöm szépen ! :) Puszillak

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés