Life Plus termékek 1. rész

Sziasztok! 



Azzal mindnyájan egyetérthetünk, hogy a szépség belülről kezdődik. Testünk szépségének ápolása nem merülhet ki a krémekben és kezelésekben, hisz azok csak felszíni beavatkozások. Figyelnünk kell arra, hogy testünk megkapja a napi szükségletét vitaminok formájában is.



Alkalmam nyílt kipróbálni a Lifeplus, egy a világon régi, de Magyarországon és Kelet-Európában még csak most induló cég néhány termékét, ezekből mazsolázva párat bemutatnék nektek.



Elsőként a Lifeplus cég zászlóshajójával a Daily BioBasics nevű napi vitaminnal ismerkedünk meg.

Ha létezik a fogalom, hogy ambrózia, az Istenek Eledele, akkor az biztos, hogy a Lifeplus Daily BioBasic viszi ezt a címet. Annyi vitamint, ásványi anyagot és egyéb összetevő zsúfoltak a Lifeplus tudósai egy doboz termékbe, hogy az elképesztő. Mint ahogy a termék hatásai is ezzel a nyerő is ütős kombinációval!



A csomagolás:

Az egyszerű fehér dobozon egy figyelemfelkeltő, a szinergiát jelképező, színes logó látható. Első vásárláskor  a cég ellát minket egy ajándék keverőpohárral  és egy receptkönyvvel is, amelyből számtalan különböző variációjú ízletes italt mixelhetünk!  A doboz hátulján látható a termék összetétel , csak úgy, mint a Lifeplus összes termékének csomagolásán. Így nem zsákba macskát vásárolsz...




A termék:

A dobozt felnyitva finom őrlésű, zöldes színű port találunk. Érződik az illatán is, hogy rengeteg fűféléből és gyógynövényből tevődik össze.



Egyszerűen hihetetlen, hogy a BioBasics-ben mennyi minden van! A 788 grammos kiszerelésű doboz por alakban tartalmazza a napi vitamin, ásványi anyag, nyomelem, pro és pre-biotikumok széles skáláját. A BioBasics kb. 80 összetevőt tartalmaz, ezeket gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből nyerik ki.
Lifeplus szabadalom a PhytoZyme bázis, amely csaknem az össze termékben megtalálható: 30 féle  összetevőből álló enzim, amely arra szolgál, hogy a termékek a legteljesebb mértékben épüljenek be a szervezetbe. 
Nem célom egy teljes körű tudományos leírást adni róla, akit érdekel azt elláthatom bővebb információkkal. Most nézzük csak a legszükségesebbeket.


  
Mi a BioBasics?


 
A BioBasics egy újszerű, értékes természetes alapanyagokból álló táplálék-kiegészítő. A szervezetet ellátja az optimális egészséghez szükséges összes vitaminnal, enzimmel, ásványi anyaggal, nyomelemmel, fitonutrienssel, nélkülözhetetlen zsírsavval, ballasztanyaggal, és támogatja a természetes méregtelenítést. 

Mivel a BioBasics a létfontosságú tápanyagok teljes spektrumát tartalmazza, és összetevői kiemelkedően jól hasznosulnak, a hatása felülmúlja az eddigi táplálék-kiegészítők hatását, és jelentősen hozzájárulhat a kitűnő egészség, és vitalitás eléréséhez, és fenntartásához.



A BioBasics ellátja az emberi testet az összes szükséges létfontosságú vitaminnal, enzimmel, ásványi anyaggal, nyomelemmel, ballasztanyaggal, és kiegészítő egészségvédő faktorokkal, optimális tömegarányban . A BioBasics tartalmaz 38 zöldség gyümölcsfajtát,15 fűfélét, a bélcsatorna tisztításához 9 féle adalékot, valamint probiotikumokat a bélflóra helyreállításához.


A Daily BioBasics egy nap i adagja tartalmaz:

· annyi C vitamint, mint 5 közepes narancs,

· annyi A vitamint, mint 60 dkg sárgarépa vagy 180 dkg brokkoli,
· annyi E vitamint, mint 2,2 kg mandula,
· annyi Niacint, mint 8 mangó vagy 1,8 kg csicseriborsó,
· annyi cinket, mint 1 kg tökmag,
· annyi folsavat, mint 3 kg földieper.


Ahhoz, hogy a Daily BioBasics havi adagjának megfelelő létfontosságú anyagokat biológiai gyümölcsökből és zöldségekből fedezzük, körülbelül 750 eurónyi zöldséget, gyümölcsöt kellene venni.

Fogyasztás:


A terméket célszerű reggel fogyasztani, két mérőkanálnyit feloldani 5 dl folyadékban.  A keverőpohárhoz jár egy kis rugó is, amely segít a por még jobb feloldásában. Néhány perc alatt  elkeverhető és iható a napi vitamin. Vízzel hígítva érződik a fűfélék íze, nekem így nem ízlett. Vannak akik simán megisszák tiszta csapvízzel, én inkább gyümölcslevekkel, teákkal próbálkoztam. Körtelével ízlett a legjobban, de ízletes italokat mixeltem bodza, és narancs szörpből is.  Mint említettem kapunk a csomagban egy receptkönyvet is, számtalan ízű italt keverhetünk.

Mixelés után azonnal fogyasztandó, ha állni hagyjuk besűrűsödik.  Így már érthető, miért lehet fogyni is tőle. A szervezetben ugyan így megköt és elveszi az éhségérzetet. Egy komplett étkezéssel felér, volt hogy csak délután 14 órakor jöttem rá, hogy még nem ettem aznap semmit. Nem fogyasztószer, de ennek a hatásának köszönhetően néhány kilót könnyedén le lehet dobni. Ezért én átálltam az esti fogyasztására, mert akkor teljesen kiváltja a vacsorát.


Hatások:


Ez a komplex étrend-kiegészítő már az első hónapban képes a civilizációs problémák nagy részén javítani: pl. beállítja a vérnyomást, elkezdi lejjebb vinni a vércukorszintet (hosszabb szedés után teljesen kiválthatja a gyógyszereket és az inzulint) segít az alvászavarban, a különböző allergiában szenvedőkön, energetizál, hogy csak párat emeljek ki a hatásai közül és hatékonyan segíti az összes hiánybetegségből adódó panaszokat.



Amit saját magam tapasztaltam:


Nincsenek komolyabb egészségügyi problémáim, de így is találtam rengeteg pozitívumot. Alig egy hét alatt áttisztítja a szervezetet. Több energiát ad, egyszerűen fiatalosabbnak éreztem magam tőle! Minőségibb alvást biztosít. Tovább fent maradtam este és mégis frissen, kipihenten ébredtem. Nem fogyókúrázom, de pár kiló leesett az esti fogyasztásának köszönhetően. A nagy forróságban sem pilledtem, folyamatosan lent voltam a játszótéren a kislányommal az égető napsütésben de nem jelentkezett a napallergia sem.

Összességében elmondhatom, fiatalabbá, jobbá tette a közérzetem a tesztidőszak alatt...



Hogyan juthatsz hozzá?:

A cég összes termékét csak közvetlenül a Lifeplus cég képviselőitől tudod megrendelni. Egy mindenkinek teljesen ingyenes regisztráció után kapsz egy vásárlói számot és egy weboldal hozzáférést, amelyen mazsolázhatsz a termékek között.

Ennyit tudtam dióhéjban elmondani nektek erről a valóban forradalmi termékről. Napi szintű fogyasztása az egészséges embereknél is egy jobb közérzetet biztosít, nagymértékben segít vissza adni a fiatalságod és rengeteg egészségügyi problémára jelenthet megoldást.





.......a következő ismertetőm a nyár igazi nagy durranásáról szól! Egy termék, amely 3 hónap alatt garantáltan 10 évet fiatalít az arcodon, bőrödön, mindenféle külső kezelés, botox és egyebek nélkül és emellett komplex vitaminkészítmény a szervezetednek! Az idei nyár nagyon ütős terméke ez, akik megismerték, annyira belelkesedtek, hogy azonnal megrendelték és alig várták, hogy hozza a postás!


Remélem tetszett a bejegyzés és örömmel fogadjátok majd a továbbiakat is. :) 
 

 

Megjegyzések

  1. Üdvözlöm!Szeretném megrendelni Daily Biobasics terméket,hol tudom?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdvözlöm kedves Valéria! Sajnos nem tudok segíteni, mert megszakadt a kapcsolatom azzal aki a termékekkel foglalkozott.

      Törlés
    2. Kedves Valéria!
      Én ma rendeltem meg magamnak a vitamint, ha még aktuális a kérdése és megérkezik a rendelésem, akkor szívesen segítek.

      Törlés
    3. Kedves Valéria, én tudok segíteni. Ismerem és használom az összes terméket. Ha még aktuális, akkor keressen nyugodtan. Üdvözlettel Nagyfi Évi

      Törlés
    4. Kedves Valéria!

      Nálam meg tudja rendelni a Daily BioBasics terméket!! 🙂 kérem vegye fel velem a kapcsolatot ha még aktuális!
      szép napot!

      üdvözlettel
      Linda

      Törlés
  2. dr.hanga.peter e-mail címen tud elérni

    VálaszTörlés
  3. Segítséget kérek hogy tudom megrendelni? Tisztelettel Tiefengruber Ilona

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KEdves Ilona ! Sajnos nem tudom, nem foglalkozom a termékek forgalmazásával.

      Törlés
    2. Üdv! Tudok segíteni!
      morva.szabolcs@gmail.com

      Törlés
  4. gabriel1949x@gmail.com vagyok. Hogy tudom leadni a megrendeléseket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KEdves Érdeklődő! Sajnos nem tudom, nem foglalkozom a termékek forgalmazásával.

      Törlés
  5. Sziasztok! Csongrádi Csilla vagyok, szeretnék rendelni a Life Plus-tól. Kérem, ha valaki tud segíteni írjon nekem a csilla.csongradi@bluewin.ch e-mail címre. Köszönöm!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt