Én is kipróbáltam a NYX termékeket

Sziasztok ! 



Boldogsággal töltött el a tudat, hogy megjelentek a NYX állványok a Müller Drogériában és  végre testközelből is megismerkedhetünk a NYX szépséges termékeivel.

Mikor az állvány előtt álltam, izgatottan próbálgattam a tesztereket, nézegettem a színeket. Megörültem Neki, hogy az állványok megjelenésekor akciót is csináltak, mégpedig jó néhány termék 500,-ft-os áron  volt elérhető. Így kapásból jó pár termék a kosaramban landolt.

Többek között egy ESB01 számú fehér szemhéjpúder alapozó, egy MPB 10 Love árnyalatú Mozaik pirosító, három mono szemhéjpúder egy ES11-es Iced Mocha, egy ES18-as Sahara, és egy ES56 Ocean  árnyalat.





Legelső személyes találkozásomat a NYX termékekkel a NYX Cosmetics Hungarynek köszönhetem. Ugyanis voltak olyan tündérek és küldtek nekem ajándékba egy HD Photogenic Korrektort CW02 Fair/Clair árnyalatban. Nagyon boldog voltam, mert annyi jót olvastam már róla, de nem mertem kipróbálni, ugyanis féltem tőle, hogy megül a mélyebb ráncocskákban és hát az ugye elég csúnya látványt tud eredményezni.  Miután kézhez kaptam, azonnal kipróbáltam, mert már annyira izgatott, hogy rajtam miként fog viselkedni és azt kell mondjam, hogy ez a kis szépség nekem bevált.  Nem ül meg a ráncokban, kiemeli a tekintetem és elfedi a karikákat is, ha épp szükség van rá.







Nagy izgalommal próbáltam ki a szemhéjpúdereket,  és annyira akartam szeretni őket, de sajnos a pigmentáltságuk igen gyengécske. Lehet, hogy csak pont ennek két színnek. De sajnos legalább 4-5 réteget kellett feltennem belőle, hogy elérjem a kívánt hatást. 
Előnye viszont, hogy kellemes bársonyos és egyáltalán nem porzik. 




A pirosító nagyon tetszik és a színe is szép narancsos, de a bőrömön inkább barackos árnyalatú. Ráadásul nem túl rikító ami nálam nagy előny.



A szemhéjalapozó ami szintén tökéletes a számomra, mert kevés kell belőle, ráadásul baromi jól megtapad benne a szemhéjpúder és így hogy fehér a színe, nagyon szépen kiemeli  a különböző színeket.



Összességében a korrektor és a szemhéjalapozó imádnivaló és biztos, hogy a továbbiakban is a kellékeim között lesznek, és az is, hogy a szemhéjpúderek nem vették el attól a kedvemet, hogy több NYX terméket  is kipróbáljak. Remélem hamarosan újabb és csupa pozitív teszttel jöhetek. 


Korrektor applikátorral - Világos/Fair   2189,-

Szemhéjpúder - Gyöngyházbarna, Iced Mocha 1990,-

Szemhéjpúder - Gyöngyház barack, Sahara  1990,-

Szemhéjpúder alapozó - Fehér  2490,-

Mozaik pirosító - Narancs, Love  2790,- 


Remélem tetszett és hasznosnak találtátok a bejegyzést! Ti próbáltatok már NYX termékeket? Van kedvencetek ?  

Megjegyzések

  1. Nálunk(Győr) is van kb. hónapja újra NYX állvány, de nálunk sajnos nem volt ilyen bevezető akció. :( Természetesen végigpróbáltam szinte mindent, és a monók nekem meglepően pigmentáltak voltak, bár nyilván függ a színtől is. A palettákban viszont csalódtam, pedig azokból szerettem volna venni, de olyan gyengék voltak, hogy inkább otthagytam. :( Még a szemöldökceruzára voltam nagyon kíváncsi, de olyan kemények voltak, hogy karcolták a kezemet. Nem tudom, hogy a teszterek voltak hibásak, vagy tényleg ilyen az állaga. :( Kinéztem néhány monót és rúzst, de amíg nem sikerül elhelyezkednem, addig nem nagyon vásárolok. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez az akció, csak a Corvin Plázában lévő üzletben volt akkor épp elérhető és meg is lepődtem, mert nem számítottam rá. Csak azt tudtam, hogy van állvány. Sajna így is lemaradtam egy két 500-as akcióról, mert már elkapkodták. Ilyen volt a szempillaspirál is, amit nagyon sajnálok. De azért így is jó sok mindenhez hozzá jutottam :)
    Abban igazad lehet, hogy bizonyos monók jól pigmentáltak, de bevallom őszintén ezeket ott valahogy ki sem próbáltam. Gondoltam annyira az én színeim, hogy azonnal lecsaptam rájuk. De sajnos a kis szépségek nagyon nem pigmentáltak. Lehet az erősebb színek már igen és akkor az tök jó. :) Azt néztem én is akkor, hogy a paletták sem túl jók, pedig abból még megkockáztattam volna egy teljes árút, de így ott hagytam én is.
    A rúzsok nagyon jók, szépek, selymesek. A szemöldökceruzával nekem is ez volt a tapasztalatom. :( Viszont szeretnék még kipróbálni alapozót, primert is jó lenne, még rúzsokat, úgyhogy remélem előbb utóbb össze is jön :) Gyűjtögetek rájuk :)
    Viszont ha látok, vagy hallok majd hasonló akcióról, akkor azonnal szólok Neked :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt