LUSH Karácsony a Charity Pot jótékonyság szellemében




Sziasztok! 

A minap meghívást kaptunk Krisztikével együtt a LUSH Karácsonyi rendezvénylére, ahol sokkal behatóbban foglalkozhattunk az alapítványokkal, az adományozással, a LUSH Charity Pot adományozásaival, és ennek apropóján egy nagyon érdekes előadást is hallhattunk.....tulajdonképpen nem is előadást, hanem beszélgetést olyan Alapítványokkal, akiknek a LUSH is támogatást nyújt. 

Eközben, hogy a gyerekek se unatkozzanak, egy szuper jó kis gyurmázás program várta őket, mégpedig a FUN gyurmákkal alkothatták meg a maguk szörnyecskéit, vagy egyéb más figuráikat. :)




Kriszti is nagyon sok cukiságot készített, amiket nagy örömünkre haza is hozhatott, így most itt illatoznak a szobánkban, de persze lassan bekerülnek a fürdőbe, hogy tovább lehessen velük ott is játszani, pancsizni. :) 

Nagy lány már, de még mindig imádja az ilyen programokat, szenvedélye a kézműveskedés. :)  




Mi pedig nyugodtan végig tudtuk hallgatni a különböző alapítványok képviselőinek beszámolóját, előadását. 

számomra nagyon érdekes volt, és nagyon megérintette a szívemet, a lelkemet, épp ezért is ajánlom Nektek is a figyelmetekbe a LUSH Charity Pot terméket, mert ezeknek a megvásárlásával mi vásárlók is támogathatjuk az alapítványokat. 




Kaptunk még két szépséges karácsonyi dalt is, amik igazán megmelengették a szívem és még jobban elkezdtem várni az idei ünnepeket. :) 




Miután véget ért az előadás, betérhettünk a kis csodás helyszínre, ahol megismerkedhettünk a karácsonyi újdonságokkal, sőt mi magunk is elkészíthettünk több féle ünnepi újdonságot. :)  




Sajnos az alkotásokról csak egy fotót tudtam lőni, de itt a lányok már épp készítik a Shoot For The Stars fürdőbombát, ami nekem 10. próbálkozásra sem sikerült mert nagyon béna lett. :-) De szerencsére nem azt kaptuk meg, hanem egy természetesen sokkal szebbet. Viszont Krisztikém nagyon jól ráérzett és neki nagyon szép kis fürdőbombát sikerült készítenie. 
Hiába na....látszik, hogy 4 évig néphagyomány csoportba járt, mert megvan a technikája. :) 




De miután elkészítettük a Shoot For The Stars fürdőbombát, a szépséges Snowflake habfürdőt, mely isteni szicíliai citromolajat tartalmaz és pihe puha selymes lesz tőle a bőrünk, és a Cheery Christmas fürdőbombát, beléptünk egy teremebe, ahol csak annyi fény volt, ami itt látható Krisztike mögött a háttérben, mégpedig egy fal ahol csodás havas táj és hóesés volt kivetítve, ami többek között azért is volt élethű, mert igen mozgott, és ott bizony hullott a hó. :) 

Gyönyörű élmény volt, többek között azért is, mert csodás hóesésben régen volt részem. Viszont idén remélem lesz, mert nagyon szeretjük decemberben, főleg karácsonykor a havat, a szép hóesést, a szánkózást.    




Megcsodáltuk a karácsonyi dobozkákat is, amik ha lehet ilyet mondani idén még sokkal szebbek, annyira, hogy szinte választani sem lehet közülük, mert mind úgy csodás ahogy van, tele minden féle illatos gyönyörűséggel. :) 




Természetesen a régi kedvencek is vissza térnek, sokunk nagy boldogságára. :) 




A szépséges Golden Wonder fürdőbomba mennyei édesnarancs és lime illatával, az eszméletlenül cuki Candy Cane többször használatos habfürdő ami nem csak cuki, hanem mennyei gyümölcsös illatával is elvarázsol. 




Ugye mennyire szépek ezek a kis csillogó-villogó ajándékcsomagok? :-)




....és persze a szívem nagy kedvence a Sleepy család is vissza tért. IMÁDOM!!!!! 




A hűsítő Christingle testkondicionáló, ami nem csak hűsít, és finom, hanem hihetetlen puhává is varázsolja a bőrt. 




Krisztike nagy kedvence a Santas Belly Mikulás pocakja is visszatért nagy örömünkre. :) 




Egyben a szeretett Butterbear,  tusfürdő zselé formában is. :) 




A selymes mumuruvajas gyönyörűségesen csillogó Star Light Star Bright szilárd fürdőolaj is megdobogtatta a szívem szépségével és illatával is. 




Na és ez a kis szépséges Luxury Lush Pud fürdőbomba  sem hagyott hidegen, annyira szép színes  és illatos. 
Szerintem ez nem volt tavaly, bár lehet én emlékszem rosszul, minden esetre nekem ez nagyon megtetszett. :) 




Ohhhhh....és a cuki Santa Bomb Bomb fürdőbomba Mikulások, mely megnyugtató vanília és kakaó illatával melegen tart, és bergamott olaj tartalmával pedig vidámsággal tölt el minket. :) Arról nem is beszélve, hogy mennyire édi már a látvány is. :)




Ami pedig szintén nem csak illatos, hanem gyönyörű is, az a Puddy Holly habfürdő, ami isteni marcipán illatával varázsolja el a fürdőzőt. 




Persze a cuki Strawberry Santa szappan mellett sem lehet elmenni szó nélkül, mely megnyugtató tömjénolajat és édes barackmagolaj tartalma miatt teszi élménnyé a fürdést, zuhanyzást, vagy akár a kézmosást is. 





Nagyon nagy kedvenc a Snow Fairy is vissza tér minden féle formában, mint a pucér testkondicionáló, testpermet, szappan, tusfürdő, de még ajándékcsomagot is vehetünk belőle, amiben minden finomság benne lapul. :) 




Na igen....Krisztikét sem hagyta hidegen :-)))




Miután mindent megcsodáltunk, megvendégeltek minket többek között ilyen mennyei süteményekkel, amik nem csak guszták, de nagyon finomak is voltak. 




.......és ami még plusz öröm volt a rendezvény végén, hogy ajándékot is kaptunk, mégpedig ilyen szépséges karácsonyi csomagot amiben rengeteg finomság lapult. 

Köszönjük szépen! :) 








Mindegyik Karácsonyi terméket jó szívvel ajánlom figyelmetekbe, mert csodásak, illatosak és aki ajándékba kapja, az biztos, hogy nagyon fog neki örülni. :) 

Ráadásul, ha Charity Pot terméket vásároltok, akkor azzal Ti is egy igazán jó ügy mellé álltok, és támogattok olyan alapítványokat, akik a gyermekvédelemmel, lakhatással, és állatok védelmével és még több más jótékonysággal, segítségnyújtással foglalkoznak.



Köszönöm, köszönjük szépen a LSUH Hungarynek, hogy Krisztikével részt vehettünk ezen a szép, és kedves eseményen! 


Megjegyzések

  1. Krisztike milyen kis ügyes :) Ezeket a posztokat szeretem a legjobban. Én miattad lettem Lush függő :D Idén egy kis segítséggel (sajnos pont nem voltam otthon) nekem is sikerült pár karácsonyi kencét beszereznem többek közt az imádott Snow Fairym <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt