IsaDora - Szépséget karácsonyra





Sziasztok! 

Az IsaDora háza táján most már tényleg beköszöntött a Karácsony, és hamarosan meg is jelennek a szebbnél szebb ünnepi Galactic Holiday termékek a Douglas Parfüméria polcain. 

Az új sminkösszeállítás olyan mintha meghívást kaptunk volna egy igazi intergalaktikus utazásra. 
Sejtelmesen fénylő szemhéjpúderek, galaktikus ragyogású
glitteres körömlakkok.

Minden évben újabb és újabb a koncepció. Idén a hangsúly ezúttal az ezüstön, a fémes rosén, a szikrázó aranyon, valamint a szuper fényes, glitteres, fémes és krómos finiseken van.




GLOW DROPS Face & Body
Golden Edition
72 Golden Galaxy




Én úgy hívom ezt a Glow Drops-ot, hogy varázscsepp. 😊
Azért, mert ha rácseppentem a bőrömre és finoman elkenem, olyan lesz mintha ragyognék. Szikrázóan fényes tőle a bőröm. 
Épp ezért ez egy igazán ünnepi kis szépség, ugyanis a test bármely pontjára lehet használni, így akár az arcunk, akár a dekoltázsunk, a vállunk, karjaink, de még a lábaink is csodásan ragyoghatnak, ha az ünnepi ruhánk engedi láttatni. 





...és ha engedi, bizony hagyjuk elszabadulni a fantáziánkat, és használjuk bátran, mert biztos vagyok benne, hogy be fogunk zsebelni jó sok bókot. 😊






SPECIAL EFFECT NAILS
WONDER NAIL
Golden Edition
408 Galaxy Gold árnyalat



Három nagyon szép szaténos árnyalat kerülhet a karácsonyfa alá ebből a szépséges wonder nail körömlakkból, és három glitteres árnyalat is, amit akár önmagában, akár kombinálva is használhatunk, ha azt szeretnénk, hogy minél csillogóbbak legyünk az ünnepek alatt és a Szilveszteri buliban. 






STRETCH LASH MASCARA
Golden Edition



Limitált arany csomagolású Stretch Lash Mascara szempillaspirál.

Korábban már próbáltam ezt a spirált, mert ez az IsaDora egyik ikonikus terméke, ami hihetetlenül jó, és még most is ugyan azt a tökéletességet hozza, csak épp egy csodás ünnepi csomagolásban. 

Nagyon könnyen és egyszerűen felvihető. Én két rétegben használom, és így is már extra dúsító (rövidebb kefe) a hatása, a hosszító-elválasztó állásba helyezve, pedig rebegtetni való hosszú pillákat eredményez. 😊

Nagyon szépen tartja magát egész nap a pillákon úgy, hogy még a nap végén sem lesz gubancos, összetapadt, és nem lesz össze vissza lepotyogott réteg a szemek alatt. 


De a fent bemutatott termékekkel még nem ért véget a kollekció, mert lesz még egy gyönyörű szemhéjpúder paletta, ami 5 csodálatos valóban ünnepi árnyalatot tartalmaz, három glitteres körömlakk, amivel ragyogóvá tehetjük a mindennapjainkat, és két folyékony glitteres szemhéjtus, arany és ezüst színeivel teheti még sejtelmesebbé a sminkünket.   



Összességében ismét csak azt tudom mondani, hogy az  IsaDora idén Karácsonyra is remek összeállítást hozott nekünk aminek megvásárlását jó szívvel ajánlom, akár saját magunknak, de  ajándékba is, ha igazán nagy örömöt szeretnénk okozni, luxus minőséget képviselő sminktermékekkel.  




Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt