Inecto - Argán olajos hajápolás





Sziasztok! 

Mostani bejegyzésem nem csak pusztán hajápoló termékek bemutatásáról sé teszteléséről szól, hanem egy jótékonyságról is, amiről a bejegyzésem végén részletesebben be is számolok. :) 

Nemrég érkezett hozzám két Inecto Argán olajos hajápoló termék, amiknek nagyon megörültem, mert elkezdtem használni a kókuszos vonalból a hajsampont és azt nagyon megszerettem. 
De megmondom őszintén az argán olajos családot nem mertem, mert úgy gondoltam zsírosítani fogja a hajam, de nem.....sőt, nagyon örülök, hogy eljutottak hozzám és  kipróbáltam, mert a töredezett hajammal csodákat tesz. :) 





Inecto Naturals Hajregeneráló pakolás 150 ml 




Nem tudtam mit várhatok ettől a hajpakolástól, mert rengeteg félét próbáltam már és megmosnom őszintén egy fabatkát sem értek. Pedig volt köztük márkás és kevésbé márkás is.

Legelső alkalommal hajfestés után használtam, puhító, regeneráló pakolásként és már akkor úgy éreztem, hogy nagyon jóban leszünk. :) 

Annyira jóban lettünk, hogy azóta hajbalzsam helyett is csak ezt használom úgy, hogy hajmosás után felkenem a hajvégemre és hagyom hatni 1-2 percig, azután lemosom és kész is a hajvégápolás első fele. :) 

Az illata nagyon lágy, kellemes, épp hogy csak érezhető, egyáltalán nem zavaró. Az állaga kellően sűrű krémes, és felkenéskor sem csorog ki a hajból, hanem szépen befedi, rajta marad egészen a lemosásig. 



Ára: 1.199,-Ft 






Inecto Naturals Argán Tündöklő csillogás hajolaj 100 ml 




Én egy nagy hajvégápoló olaj fan vagyok! :) 

Az ilyen termékekből is próbáltam már jó sokat, és vannak is amik beváltak, sőt a mai napig használom, szeretem őket. 

Ehhez a termékhez is nagy reményeket fűztem, és még milyen jó l tettem, mert ez egy csoda. 
Nedves hajvégeimre szoktam használni, összesen két pumpálásnyit alkalmanként, és nagyon tetszik, hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajam, hanem szép simává és szálkamentessé teszi.  :) 
Az illata nagyon kevés, számomra szinte nem is érezhető. De én ennek nagyon örülök, mert nem tették tele erős illatanyaggal, ami nálam dupla előny. Egyrészt mert nem szeretem, ha valami hajápolónak az illatába "belefulladok", másrészt a hajam amúgy is túl van terhelve a parfümök miatt, így legalább ezzel megkímélem a felesleges terheléstől. :)  


Ára: 1.399,-Ft.




Az Inecto Argán hajápolási termékek jelenleg a Tesco Áruházakban találhatók meg.

Az Inecto termékek kaphatók még az Auchan, Dm és Rossmann üzletekben, a legnagyobb szortiment pedig jelenleg a Dm Drogériákban található.

....és nem utolsó sorban a Takeme shop webáruházban




....és akkor most a jótékonysági segítségnyújtásról szeretnélek Titeket ismertetni. 




Az Inecto Naturals a Noé Állatotthonnal együttműködve támogatja a jelenleg ott élő több mint 1100 állatot egy négy hónapon át tartó kampány keretében. Május 1. és augusztus 31-e között minden eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, éltének jobbá tételére tudják fordítani.


A Noé Állatotthon Budapest legnagyobb állatmenhelye és már 1992 óta működik saját anyagi forrásból, 2000-ben alakult alapítvánnyá, de azóta is normatív állami támogatás nélkül, önerőből és a támogatók jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Azon kívül, hogy átmeneti vagy végleges otthont biztosítanak az állatoknak, etetik, gondozzák és orvosi ellátásban részesítik őket. Saját állatmentő szolgálatuk pedig az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése.






Én nagyon jónak tartom, hogy egy-egy termék megvásárlásával támogathatunk árva állatkákat, mert nagy állatbarát lévén biztos, hogy most jó pár Inecto terméket be fogok szerezni, főleg azokat amiket már rég óta kiszemeltem magamnak. :) 

Megjegyzések

  1. Olajat biztos veszek, annak pedig külön örülök, hogy ezzel még jótékonykodok is egy kicsit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudtam, hogy Rád számíthatnak a kis állatok is ! :) <3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés