Juicy Couture Couture La La Parfüm - A nyár illata




Sziasztok! 


A napokban egy olyan parfüm érkezett hozzám amiről még csak online olvastam. Eleinte nem erről a  Juicy Couture La La változatáról volt tudomásom, hanem a sima Juicy Couture-ről. 

Az anya illat 2006-ban jelent meg a piacon és később több változata  is, amikkel szintén csak interneten volt szerencsém ismerkedni, épp ezért ezen márka illatsokaságát nem ismerem, de még csak meg sem tudnám ítélni és tippelni vajon milyen illatuk lehet kinézetük alapján sem. 
Bár ha jobban belegondolok én olyan cuki, csajos, édeskés finomságnak gondolom őket. :) 

Csodás külseje azt engedi feltételezni, hogy egy nagyon intenzív, már már túl hivalkodó csupa cukor parfümről van szó. De nem ! 
Egy ízig vérig hétköznapi, de igen különleges illatarzenált rejt az üvegcse. 


A Couture La La 2012-ben jelent meg, de plátói ismeretségünk csak tavaly született meg, és ahogy olvastam róla már akkor  olyan hatást tett rám a csilli-villi díszes üvegcséjével és az összetevői ismertetésével, hogy nagyon szerettem volna csak egy szippantásnyit belőle. 

Persze az is elgondolkoztatott, hogy  vajon nem tini korom ellenére is illene e hozzám vagy sem. 






A mesebeli rózsaszín és csillogó külső egy nagyon könnyed, kellemes,  és friss üdeséget rejt. Meg nem tudom mondani, hogy melyik nagyobb márka parfümjeihez hasonlít, (de tudom, hogy több is van amit az eszembe juttat) mert olyan mintha az összes finom üde illatot ebbe a kis üvegbe zárták volna, hogy meghódítson minden korosztályt. 
Ugyanis ez nem egy tündérke illat, hanem egy nagyon nőcis nyári csobbanás.   


A friss ropogós zöldalma, az édes mandarin és a mennyei ribizli kaptak benne főszerepet, de ezek mellett ami a nőiességét, enyhe púderességét adja az a szépen megbúvó gyöngyvirág és a narancsvirág, enyhe fanyarságát pedig az ibolyalevél biztosítja. 

Használata minden alkalomra illik, legyen rajtad kosztüm, vagy akár farmernadrág tornacipő. De egy nyári meleg napon kis könnyed laza ruhához is tökéletesen illik majd. :)




Összességében azt tudom elmondani róla, hogy egy csoda finom, szeretni való frissesség, finomság, tele élettel, fiatalsággal és vidámsággal ! 

Megjegyzések

  1. Irigyellek, hogy ilyen szépen le tudod írni az illatokat!:) Tényleg nagy királylányosnak tűnik az üvege de nekem nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm a kedves szavakat ! :) Valóban királylányos az üveg, de a beltartalom egy kis csoda :) ...és nekem is tetszik ez a szépséges üveg :)

      Törlés
  2. Anikó! Ez a parfüm olyan lehet mint Te, életteli és vidám ❤️

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés