Lush ajakszínezők és ajakápoló - A szép és ápolt ajkakért !






Sziasztok! 


Nemrég a LUSH Cosmetics Hungarytől tesztelésre érkezett hozzám pár finomság, amiket azonnal el is kezdtünk családilag használni, merthogy itt ugye nincs olyan, hogy enyém. :) 
De nem is bánom, mert mindig örülök, ha nem csak egy ember véleménye számít hanem máris hármunké, így még hitelesebb lehet a beszámoló. :) 

Ennél a három terméknél a Passion Fruit ajakápolónál, és a két ajakszínezőnél családilag csak az ajakápoló lett tesztelve és azóta is használva....ne kérdezzétek, hogy merre lehet, mert a lányom az első adandó alkalommal úgy lecsapta a kezemről, hogy azóta nem is lelem, de szerencsére még volt alkalmam egy párszor próbálni mielőtt áldozatául esett volna. :) 

Viszont a két ajakszínezőt szerencsére csak én használhatom, így ezeknek a tesztelése mondhatom, hogy folyamatos, mert mióta nálam vannak azóta használom is őket rendszeresen. :) 



SUNKISSED Ajakszínező




"A napsugár csókja   Lepd meg ajkaid egy trópusi kirándulással: ápold őket ezzel az egzotikus összetevőkben gazdag, fényes ajakszínezővel. Így ajkaid mindig olyan tiptop formában lesznek, hogy bármelyik pillanatban elindulhatnál nyaralni. A friss banán és a zab nyugtat. A jókora adag édes mandulaolaj tökéletes alapot nyújt a lágy, sziromrózsaszín csillogáshoz. Olyan ez az ajkaknak, mint egy csésze levendulás gyógytea – nagyszerűen megnyugtat a nyári pörgés után."


Az íze nagyon frissítő, kellemes. Én felkenéskor citrusosnak érzem, holott konkrétan nincs benne, viszont van benne cardamom és levendula olaj, ami később finoman érezhető is, de annyira diszkréten, hogy még azoknak is tökéletes lehet akik amúgy a levendulát nem kedvelik (bár van ilyen ?????), mert az olajok olyan kellemes ízzé állnak össze, és olyan szép elegyet alkotnak, hogy egyáltalán nem sok és nem tolakodó. 

A színe pedig tényleg mintha a nap csókolt volna szájon. Nagyon diszkrét, de közben nagyon nőcis és igen mutatós, csodás szaténfényű, és enyhén csillámos. Még az én vékonyka számat is szépen kiemeli és valahogy még a formáját is szebbé teszi. 
Ha valóban így csókol a napocska, akkor ezt én minden nap kérem ! :) 


Összetevők: 



     Természetes összetevők      Biztonságos szintetikus összetevők
* Illóolajok természetes formában tartalmazzák
Az összetevőket olyan beszállítóktól vásároljuk, akik nem végeznek állatkísérleteket!

5 g. - 2690,-Ft.







STRAWBERRY BOMBSHELL Ajakszínező




"Tedd ajkaid puszilnivalóan puhává, ugyanakkor vadítóan ellenállhatatlanná ezzel a szenvedélyes fukszia színnel. A Kalahári sivatagi dinnye olaja és az extra szűz kókuszolaj lágyít, a finom agavészirup és a kandellaviasz pedig egyenletes alapot képez a színanyagok számára.
Van benne egy cseppnyi fodormentaolaj is, mely élénkíti ajkaid és akkor még nem is beszéltünk a friss eperről…."


Biztos, hogy megint az ízérzékem huncutkodik velem, de annyira finom mézesnek érzem, közben meg pont ez egyáltalán nincs is benne. :) De úgy gondolom, hogy ennek az íznek a felelőse az agavészirup lesz, ami hasonlít egy picit a méz ízéhez, édességéhez. 
Nagyon jól érezhető, az eper és a Kalahári dinnye, amitől nagyon kellemes trópusi ízvilágot kap. Épp ezért hipp-hopp le is szoktam nyalni, de hát mit lehet tenni, ha ilyen finom. :) 

Viszont ami nagyon jó, hogy ha le is nyalogatjuk, akkor is nagyon szép színt ad a szájnak, ami nem is tűnik el olyan könnyen, tehát hosszabb távon élvezhetjük a csodaszép fukszia színt az ajkunkon. 

Lehet nagyon diszkréten épp hogy csak beleütögetni a szánkba, amitől  nagy finom színt kap, és lehet erősebben is felkenni, ami által nagyon szép élénk színű ajkakat kapunk.  


Összetevők: 
Természetes összetevők      Biztonságos szintetikus összetevők

* Illóolajok természetes formában tartalmazzák

Az összetevőket olyan beszállítóktól vásároljuk, akik nem végeznek állatkísérleteket!

5 g – 2690,- Ft.











PASSION FRUIT Ajakbalzsam




"A gyümölcs szenvedélyes szeretete   A jó öreg anyatermészet receptje alapján készítettük ezt az egzotikus, energetizáló balzsamot. Az extraszűz kókuszolaj, jojobaolaj és maracujavirág-olaj jóvoltából a keverék könnyen siklik az ajkadon, miközben csillogó fényt és pompás gyümölcsös ízt hagy maga után."


Nagyon jól és könnyen kenhető, és egyáltalán nem ragacsos, ami nagy előnye, mert velem együtt szerintem nagyon sokan nem szeretjük, ha az ajakápolónktól összeragad, összetapad a szánk. :)  
Az illata kellemes és nagyon szép fényt ad a számnak, és folyamatos használat mellett még szépen ápolja is. Egyáltalán nem szárít még annak ellenére sem, hogy van benne némi csillám, de oly diszkréten, hogy szinte épp hogy csak látszik. Sőt inkább fényesnek mint csillámosnak mondanám. 

Ha előkerül biztos, hogy vissza fogom szerezni, mert nagyon jó és mutatós ajakápoló. 

Akik nem szeretik a rúzsokat, viszont a szájápolókat igen,  azoknak szívből ajánlom, mert biztos vagyok benne, hogy szeretni fogják. :) 




Összetevők:


     Természetes összetevők      Biztonságos szintetikus összetevők

* Illóolajok természetes formában tartalmazzák

Az összetevőket olyan beszállítóktól vásároljuk, akik nem végeznek állatkísérleteket!

12 g. - 2.750,-Ft. 






Nagyon örülök, hogy megismerhettem a LUSH Cosmetics Hungary ajakápolóját és ajakszínezőit, mert nyárra tökéletesek lesznek és nem csak szép, de szuper ápolt is lesz az ajkam. :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés