2016. április 4., hétfő

Forever Slim - otthoni kavitációs zsírbontó készülék
Sziasztok! 

Két hete érkezett hozzám tesztelésre a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gépe, aminek én rettentően örültem, mert van rajtam egy kis felesleg (főleg a pocakomon), amit sehogy sem tudok eltüntetni a testemről, pedig napi szinten tornázom. Persze az tény, hogy nem diétázom. Egyszer próbáltam meg életem során és rádöbbentem, hogy nekem ez nem megy, nem az én világom. :) Pedig tudom, hogy időnként nem árt, de egyszerűen nem tudok csoki nélkül élni. :) Nem eszem sokat, nem zabálok, normálisan étkezem, de a csokiról soha, de soha nem akarok lemondani. :) 

Viszont én is szeretnék a strandszezonra párnácskamentes lenni, és ehhez óriási segítségemre lesz a Forever Slim kavitációs zsírbontó készüléke és remélem, hogy a 3 hónapos kezeléssorozat után büszkén mutathatom majd meg Nektek a csodaszép babahájtól mentes pocimat. :) Elvégre a ForeverSlim kavitációs zsírbontó készülékkel az utóbbi 4 évben már több ezer magyar nőnek és férfinak – köztük számos hírességnek és újságírónak – látványosan és tartósan sikerült lefogynia!

Természetesen lesz majd fényképes beszámoló a termék használatáról és tényleges hatásáról, de ezt majd a legutolsó kezelés után. 

Addig pedig hoztam egy kis ismertetőt magáról a készülékről és az általa használt kavitációs zsírbontó technológiáról. :) 

Mi az a Forever Slim?


A ForeverSlim egy kompakt kivitelezésű kavitációs zsírbontó készülék, amely a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ultrahangos, kavitációs zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.

Mit tud a ForeverSlim otthoni kavitációs zsírbontó készülék?

 • Tartósan, jojó effektus nélkül fogyaszt.
A Forever Slim nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem kavitációval végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről, így kiküszöböli a későbbi visszahízást, azaz a jojó-effektust.
 • Célzottan a legmakacsabb zsírpárnákat és a narancsbőrt csökkenti.
A készülék helyi zsírbontást végez, tehát pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Így könnyen és célzottan eltüntethetjük a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről, ám elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amely a fogyókúrák gyakori velejárója.

 • Látványos, centiméterekben is mérhető eredményt nyújt.
Egy kavitációs zsírbontás kúra után látványos ruhaméret-csökkenést érhetünk el a kezelt területen.

 • Fájdalom és éhezés nélkül formálja az alakot.

A ForeverSlim használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen, ráadásul éheznünk sem kell.
Az ultrahangos zsírbontást kozmetikai szalonokban már több mint egy évtizede használják, néhány éve pedig a ForeverSlimbe is sikerült beépíteni ugyanezt a technológiát, vagyis a professzionális készülékekkel megegyező hatékonyságot. Így lesz olcsóbb, kényelmesebb, diszkrétebb a kavitációs zsírbontás saját otthonunkban!


Az otthoni zsírbontás a ForeverSlimmel:
 • olcsó,  a gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.
 • diszkrét, senki előtt sem kell levetkőznünk.
 • kényelmes, bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

Hogyan fogyaszt a ForeverSlim kavitációs zsírbontó gép?

A ForeverSlim készülékbe is beépített kavitációs zsírbontó technológia az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, amely végleg képes eltávolítani a zsírsejteket, így megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó-szindróma alakuljon ki.

Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az ultrahangos zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós.  Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.

Heti 45 perc az álomalakért

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy az ultrahangos zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. ForeverSlim készülék esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük. 

Fókuszált kúra = gyorsabb hatás!

Ha extragyors és látványos eredményt szeretnénk elérni, ajánlott a teljes kezelési időt (45 perc) egyetlen 3-4 tenyérnyi területre fordítani és rendszeresen ezt a zónát kezelni, egészen a vágyott alak eléréséig. Általában egy 10-15 alkalmas kavitációs zsírbontó kúra már ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

További bővebb információt a ForeverSlim.hu-n olvashattok. :) 

10 megjegyzés:

 1. Babaháj �� Nagyon kíváncsiak vagyunk az előtte-utána képekre ;) Szerencsés vagy hogy tesztelheted!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, babaháj :-) Ami szülés után sajnos legtöbbünknek ott marad a pocin. :)
   Én is nagyon kíváncsi leszek a végeredményre, és természetesen lesznek képek :)

   Törlés
 2. Mikorra varhato az eredmeny?

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Szia. Végül mi volt a tapasztalat?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia ! Az lett a tapasztalat, hogy sokkal szebb lett, feszesebb és csökkent a babahájam mérete. Tehát hatása jó volt, persze ez is abban az esetben hoz látványos eredményt, ha kisebb kiterjedésű a zsír amit bontani szeretnénk. Arról nincs tapasztalatom, hogy nagyobb zsírt mennyire látványosan tud bontani és csökkenteni.

   Törlés
  2. Köszi a segítséget. 50 kg vagyok, a 2 terhesség utáni babahajat szeretném csökkenteni, ami amúgy nem olyan sok. Ami nem megy le tornával és mas sporttal sem.

   Törlés
  3. Ó, hát akkor szinte semmit sem kell eltüntetni. :) Amúgy a babahájacskára tökéletes a készülék. :) Ha időd engedi érdemes lenne a céget felkeresni és egy próbát csinálni a géppel (van próbára is lehetőség). Ott már látnád is mennyire jó vagy sem. :)

   Törlés