YVES ROCHER - A megújult PLAISIRS NATURE termékcsalád






Sziasztok! 


Nemrég voltam olyan szerencsés, egyrészt azért mert ismét részt vehettem az Yves Rocher blogger találkozóján, másrészt pedig nem is egy akármilyenen, hanem egy sütéssel, főzéssel egybe között találkozón, ahol a középpontban a megújult Plaisirs Nature termékcsaláddal ismerkedhettünk meg és közben a termékeknél is felhasznált alapanyagokból (gyümölcsök, zöldségek, fűszernővények) el is készítettünk jelen esetben egy csodás málnás-mentás brownie-t a Salt'n Pepper Főzőiskolában. :) 

Nagyon jól szórakoztunk, mert rengeteg kedvességet kaptunk mindenkitől és mert gyermeki énünk felszínre került és alkothattunk, és még azért is, mert többen is egy-egy feladatot kaptunk, és el is vállaltunk. :) 
Volt aki keverte a sütemény tésztáját, aki a mennyei belga csokit olvasztotta, aki a kész tésztát sütőtálkákba kanalazta és volt aki a mentát aprította. Hát persze, hogy én voltam az utóbbi :-) 

Többek között azért is élveztem, mert végre életemben először hihetetlen minőségű késsel dolgozhattam és egy csodás segítőm is akadt (köszönöm szépen utólag is !). Egy álom volt ! :)    




















Eddig is nagyon szerettem a Palisirs Nature termékeket, de a mostani újdonságok teljesen levettek a lábamról. :) 
Olyanok mint a mangó-koriander és a kókuszdió....azt kell mondjam, hogy ennivalóan finomak, és miután a megújult termékcsaládban 3 fő területre összpontosítottak, relaxáció-energia-érzékiség, így nem csak a testnek, de még a léleknek is feltöltődéssel szolgálnak legyen szó a család minden egyes darabjáról.







Miközben készültek a sütőben a mi kis desszertjeink, megnézegettük közelebbről is a megújult termékeket és az újdonságokat is. :)

Közben tájékoztatást és sok információt is kaptunk ezekről a csodás illatú, állagú finomságokról, és közben azt is megtudtuk, hogy már milyen sok, több mint 50 féle termék található meg a Plaisirs Nature családban. 








Páratlan textúrák: radírozó hatású tusfürdők 100% gyümölcsmagvakkal, radírozó szappanok, tápláló krémes testápolók,
cukorszemcsékkel gazdagított testradírok, tusfürdő olajok, eau de toilettek és pezsgő fürdőtabletták.

3 termékcsalád a jótékony növényvilág egyedülálló társításaival:

Relaxáció család, a lelki egyensúly és nyugalom elérésért
Narancsvirág-Levendula-Keserűnarancs · Levendula-Vadszeder · Mandula-Narancsvirág





 




Energia család, a lendület és az energia visszaszerzésért
Mandarin-Citrom-Cédrus · Mangó-Koriander · Málna-Borsmenta





 




Érzékiség család, az intenzív kényeztetésért

Bourbon vanília · Kókuszdió



 

  





Amit régóta tudhatunk és nagy öröm számomra, az Yves Rocher cég környezettudatossága. A flakonok újrahasznosíthatók, sőt már nagy részük újrahasznosított műanyagból is készül, és a termékek összetevői környezetben könnyen lebomló formulák, így használatuk  által még többet tehetünk, teszünk a környezetünk megóvása érdekében. 








A nap végén egy jó nehéz ajándékcsomagot is kaptunk, amiből tudtam, hogy bizony megpakolták minden féle földi jóval, aminek borzasztóan örültem és amik nagy részét már ki is próbáltam, sőt használom. 
...és ezen felbuzdulva másnap még be is szaladtam a kedvenc üzletembe és gyorsan megvettem a szívemnek egyik legkedvesebb mangó-koriander testápolót, amit már-már szinte minden este használok, mert egyszerűen nem tudok vele betelni annyira finom. :)  





Ezekről a termékekről és a tapasztalatokról  hamarosan hozok egy teszt és vélemény bejegyzést.









A termékcsaládban az alábbiak kaphatók:

Hab- és tusfürdő: Mangó-koriander, mandula-narancsvirág, levendula-vadszeder, bourbon vanília, málna-borsmenta, kókuszdió.  400 ml: 1080 Ft,   200 ml: 590 Ft

Radírozó hatású tusfürdő: mangó-koriander, málna - borsmenta.  200 ml: 1.050 Ft

Tusfürdő olaj:  mandula-narancsvirág, levendula-vadszeder, kókuszdió, bourbon vanília.  200 ml: 1.190 Ft

Radírozó hatású szappan: bourbon vanília, narancsvirág-levendula-keserűnarancs, kókuszdió,  mandarin-citrom-cédrus. 200 g 1.300 Ft

Szappan: mangó-koriander, levendula-vadszeder, kókuszdió, mandula-narancsvirág, bourbon vanília,  málna-borsmenta. 80 g: 590 Ft

Pezsgő fürdőtabletta: mangó-koriander, levendula-vadszeder, kókuszdió, mandula-narancsvirág, bourbon vanília,  málna-borsmenta 15 g: 290 Ft

Testradír cukorszemcsékkel: bourbon vanília, narancsvirág-levendula-keserűnarancs, kókuszdió,  mandarin-citrom-cédrus. 150 ml: 3.100 Ft

Testápoló: mangó-koriander, levendula-vadszeder, kókuszdió, mandula-narancsvirág, bourbon vanília,  málna-borsmenta. 390 ml: 1.690 Ft 200 ml: 1.090 Ft

Tápláló, krémes testápoló: bourbon vanília, narancsvirág-levendula-keserűnarancs, kókuszdió,  mandarin-citrom-cédrus. 150 ml: 3.100 Ft

Eau de Toilette:  bourbon vanília, narancsvirág-levendula-keserűnarancs, kókuszdió, mandarin-citrom-cédrus.  20 ml: 1300,-Ft  100 ml: 2.700 Ft 




....és végül, de nem utolsó sorban szeretném Veletek megosztani ennek a finomságos és egyszerűen elkészíthető süteménynek a receptjét. :) 









Remélem mióta megjelentek az üzletekben ezek a finomságok, azóta már Ti is megtaláltátok a szíveteknek, lelketeknek legkedvesebbet, legfinomabbat. :) 


Megjegyzések

  1. Anikó! Nagyon örülök, hogy ismét részt vettél egy szuper eseményen és ezt velünk is megosztottad :) Én is szeretem az YR termékeit. Nekem már régóta a legnagyobb kedvencem a zabtejes testápoló és vaníliás radírozó hatású tusfürdő. Több terméket is próbáltam tőlük és szinte mindegyikkel elégedett voltam :) Hűha és még sütöttetek is ez igen. Köszönjük a receptet, ki fogom próbálni ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ildi! Köszönöm a kedves szavakat!:) Valóban minden termékük szuper, én is szeretek és használok napi szinten is sok mindent :)
      A receptet pedig tényleg érdemes elkészíteni, mert tuti nyerő lesz a vendégek körében :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés