2016. április 28., csütörtök

Paletta körkép - Urban Decay Gwen Stefani


Sziasztok ! 

Egy csodaszép Urban Decay Gwen Stefani palettát szeretnék Nektek bemutatni, amit nagy nehezen és elég körülményesen sikerült megszereznem. :)

Megrendeltem egy külföldi oldalról, ahonnan nagy bánatomra és bosszúságomra nem érkezett meg, de a cég 100% korrekt volt (és tudom, hogy ez nem az Ő hibájuk volt), így nem buktam a pénzem, viszont volt egy kedves ismerős aki meg tudta nekem szerezni és elhozni Magyarországra. 


De ami a lényeg, hogy végre itt van, az enyém és nem árulok zsákba macskát......imádom! :) Az Urban Decay márka Gwen Stefani énekesnővel együttműködve kiadott egy egész kollekciót, melyet Gwen álmodott meg és ezt nevével fémjeleztek is. Az árnyalatok között megtalálhatók matt, szatén és metálos színek is. Több alkalommal is kipróbáltam úgy az árnyalatokat, hogy csak matt, csak szatén, és ezek keverésével is, és minden esetben csodás összképet adtak. 

Rendkívül pigmentáltak, még a leghalványabb színnel is óvatosan kell bánni, mert igen csak túlzásba lehet vele esni :) 
Viszont ha be tudjuk lőni a megfelelő arányt, akkor csodaszép nappali és alkalmi sminket is el tudunk vele készíteni. Mindezt úgy, hogy a sokszínűségének köszönhetően ebben a palettában mindenki megtalálhatja a számára ideális és szeretett színeket. :) 

Hozzá teszem, még a legerősebb, legütősebb színeknél is ha épp, hogy hozzáérintjük az ecsetet, akkor szép finom színt tudunk felvinni a szemhéjunkra, anélkül, hogy túlzásba esnénk. :) 

Tökéletesen satírozhatók és egyáltalán nem porzik, ami azért igen kevés szemhéjfestékről mondható el. :) 

Blonde (halvány bézs/rózsaszín irizáló), Bathwater (halvány bézs/arany gyöngy), Skimp (halvány nude szatén), Steady (közepes rózsa/metál arany), Punk (vöröses barna matt),

Baby (hideg fémes rózsa), Anaheim (világos barna színű matt), Stark (nude matt), Zone (középbarna matt), Serious (füstös szürke/irizáló gyöngy), 


Pop (halvány korall/irizáló csillogás), Harajuku (metál rózsaszín/irizáló mikro-csillogó), Danger (mély metál royal kék), 1987 (fényes fémes sárga-arany) és a Blackout (legsötétebb fekete matt).Én ezen a fotón matt Stark színnel alapoztam, a mélyítővonalba az Anaheim árnyalatot tettem és mivel szerettem volna egy kis csavart vinni a dologba, így a külső sarkokat a metálos Danger-rel színeztem az előbb leírt éppen hogy módon. Csak úgy, hogy ne legyen erős és viselhető legyen napközben. :) 
A mozgó szemhéjra és a belső szemzugba pedig, hogy egy kicsi fényt adjak, Bathwater színnel bolondítottam meg :)  

A palettát itthonról a legkönnyebben a Feelunique oldalán tudjátok beszerezni. Ára: 40 font

Kártyával és PayPal-lal is lehet fizetni, 10 font felett a szállítás ingyenes és úgy emlékszem, hogy az első vásárlásból még kedvezményt is adnak. De ezt nem merem most 100% megerősíteni. 

Szállítási idő, maximum 2 hét. 

Nektek is van, vagy volt már olyan vágyatok egy-egy termék iránt amit csak nagy tortúra árán sikerült megszereznetek ? :) 

4 megjegyzés:

 1. Szuper ez a paletta. Sajnos most már Magyarországra minimum 40 EUR felett ingyenes a szállítás, de annyi csoda van náluk,hogy pikk pakk megvan.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Ó tényleg ? :O Na jól le vagyok maradva :-) De igazad van, pikk-pakk össze jön a 40 euro érték :)

   Törlés
 2. Uh, gyönyörű ez a paletta ❤️ Legyen benne sok örömöd! Van pár termék ami tetszene de csak külföldön kapható viszont én nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy külföldi oldalakról rendeljék �� Szóval marad a nyálcsorgatás ha ilyen szépségeket látok mint pl. ez a paletta ��

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, köszönöm! :) Nagyon megszerettem és tuti őt nem adnám semmiért, mert valóban maga a tökély. :) Én csak azt sajnálom, hogy nálunk ezeket nem lehet sehol kapni. :( De remélem egyszer behozzák hozzánk is. :)
   Pedig van egy-két külföldi oldal, ahonnan bátran rendelhetnél :)

   Törlés