Sisley - A csodálatos francia luxusmárka újdonságai





Sziasztok! 

Csodaszép környezetben, a Gerbeaud Caféban volt alkalmam megismerkedni a Sisley csodás újdonságaival. 
Többek között a Soin Velours termékcsalád újabb tagjával a Velvel Sleeping Mask-al, a Phyto-Teint Ultra Eclat alapozóval, a mennyei puha krémes állagú bőrápoló Sisley Mousse Creme Eclat Demaquillante sminklemosóval, és a 4 színcsalád 20 ragyogó, és intenzív mágikus színből álló Sisley Les Phyto-Ombres szemhéjpúderekkel. 








A Sisley 2018. évi őszi bőrápolási újdonsága, mely a Soin Verlours aux fleurs de safran hidratáló nappali és éjszakai krém volt, amiknek hatóanyagai a sáfrányvirág kivonat és a B5 ProVitamin. 

A Sisley a sáfránykivonatot tovább kutatta, így 2019-re kifejlesztette az új sleeping maszkot, mely az igénybevett bőrnek segít az éjjeli pihenő alatt, és csodásan táplálja, regenerálja azt.

A Masque de Nuit Velours éjszaka fejti ki hatását, mert bőrünk ekkor alkalmas a fokozott sejtosztódásra, és a jobb oxigén ellátás segítségével támogatja a hatékonyabb éjszakai táplálást, és a visszafogottabb faggyútermelés által a bőr áteresztőbb, könnyebben veszi fel a hatóanyagokat.






A maszkot mindenki, minden bőrtípusra használhatja. Vékony rétegben éjszakai maszkként, picit vastagabban felkenve pedig 10 perces intenzív hatás elérése végett.

Én inkább egész éjszakára használom, egyrészt mert nálam sokkal hatásosabb, másrészt pedig akkora kincs, hogy sajnálom pazarolni, és leszedni a "felesleget". 😊 

A méz és narancsvirág illata hihetetlenül finom, így még jobban telik az alvás,  és még az álmaim is szebbek tőle, ahogy egész éjszaka érzem. 😊

60 ml-s kiszerelésének köszönhetően elég sokáig elég, ezért sokáig élvezheti bőrünk a jótékony hatásait. 






A Sisley újratervezte kultusz alapozóját és megalkotta a Phyto-Teint Ultra Eclat alapozót, ami második arcbőr hatású, és még ragyogóbb arcszín ígér az ultra tiszta pigmenteknek köszönhetően. 





Gyönyörű természetes hatást érhetünk el használatával, de  egész napos matt hatást, puha, bársonyos érzetet kölcsönöz, és mivel felülete visszatükrözi a fényt, így korrigált hatást biztosít.  Cink, réz, magnézium ásványi anyagok hatására bőrünk lélegezhet a smink alatt is, és a hajdinamag-kivonatnak köszönhetően pedig védelmet biztosít az antioxidánsok és szennyező anyagok ellen. A benne lévő gardénia és a mályva hidratál, ápol, puhít.




Lágy, krémes textúrájának köszönhetően tökéletesen simul a bőrre, a felvitele pedig roppant egyszerű legyen szó ecsetről, blenderről, vagy akár csak az ujjainkról. 😊 

Olajmentes formulájának köszönhetően izzadásgátló hatású is, tehát nedves, magas páratartalmú területeken sem kell attól tartanunk, hogy egész egyszerűen lefolyik az arcukról. 

Magyarországon 10 árnyalatban elérhető, már egészen a 0-ás legvilágosabb árnyalattól. 








A Sisley LES PHYTO-OMBRES szemhéjpúdere 4 színcsalád, mely 20 ragyogó intenzív és mágikus színt tartalmaz.

Micro perlmut formulának köszönhetően gyönyörű 3D hatású, és minimalizálja az apró ráncokat a fényvisszaverő effektusnak köszönhetően. Magas koncentrációjú ultra-tiszta pigmenteket és ápoló összetevőket tartalmaz. Természetes olajokban (Omega 3,6 és 9-ben) gazdag.





Vékony filmréteget képző polimerek és cukorzselé a félig púder, félig krém hibrid textúráért, és a kovaföld szemcsék, valamint a természetes mica a bőrrel összeolvadó selymes textúra érdekében. 





Én a csodaszép 32 Silky Coral barackos árnyalatot birtoklom, aminek azért is örülök, mert önmagában is csodásan megállja a helyét a szemhéjamon a mindennapokban is. 😊
Gyönyörű korallos, barackos, selymes, fényes szín, amit ha reggel felkenek még a nap végén is tökéletesen ott van a helyén. 
Ez egy igazi szépség, és bizony kiváló Sisley minőség. 😊







Ami szintén nagy újdonság, az a Mousse Creme Eclat Demaquillante sminklemosó, mely komplex smink eltávolító és egyben bőrápoló.

Természetes és szulfátmentes tisztító összetevőnek  köszönhetően a sminket,  a felesleges faggyút, az elhalt hámsejteket és az egyéb szennyeződéseket is tökéletesen eltávolítja.
Gyengéd és védelmező tulajdonságaival óvja bőrünk a kemény víz szárító hatásával szemben is.

Ginkgo biloba, pünkösdi rózsa, grapefruit tartalma hidratál, táplál, véd az oxidatív stressztől.
Átváltozó textúrával hat, azaz egy puha, és lágy hab állagból krémes állaggá alakul.
Optimálisan és kiválóan tisztít köszönhetően a Cocamidopropyl betain és a Betain növényekből álló összetevőknek.

Kiszerelés:125 ml







A Sisleynek is van már egy szuper intenzíven hidratáló és tápláló  Restorative kézkréme, mely egy ápoló kezelés kombinációja a szebb és ellenálló bőrünk és körmeink számára.
A teljes recept.......hidratál, táplál, helyreállít és véd. A bioszacharid-oldatból és növényi alapú cukorból álló összetevők segítik megtartani a bőrben a vizet, a gesztenye kivonat javítja a bőr víz visszatartó képességét, ezért a bőr hidratált és szép marad, és egyben még erősíti a körmeinket is. A textúrája sűrű, gazdag, de mégis könnyű, és használata után sem ragad, egyáltalán nem olajos, zsíros érzetű. 








"A Hair Rituel regeneráló hajpakolás, regenerálja a fejbőrt,  és a hajat is teljes hosszában. 
Összetételét növényi kivonatok, proteinek, vitaminok és ásványok gazdagítják, melyek élénkítik a hajhagymákat, és a stressznek kitett hajat már a gyökereknél erősítik. A karité-, makadámia-, kamélia- és mogyoróolaj intenzíven ápolják és táplálják a hajszálakat.
Friss illatát a hajpakolás olyan anyagokból nyeri, melyek kiegészítik a hatóanyagok hatékonyságát. Textúrája lágy, finom, könnyen kenhető, masszázsra ideális. Egyszerűen eloszlatható a hajtöveknél és a hajszálakon végig."






A maszk és a csodaszép korallos szemhéjpúder tesztelését már egy ideje el is kezdtem, és azt kell mondjam, hogy nekem beváltották a hozzájuk fűzött reményeimet. 😊 









Mindegyik újdonság már megtalálható a Marionnaud Parfüméria üzleteiben és webáruházában.  


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt