RevitaLash - Márka amit a szeretet ihletett



Sziasztok! 

Előző bejegyzésemben már olvashattatok a RevitaLash  Cosmetics bemutató eseményéről, ahol először megismerkedhettünk a márkával, a koncepcióval és konkrétan a termékekkel is. 

Most viszont górcső alá vesszük a termékeket külön külön, és megírom a rövid távú véleményem mindegyikről. 😊 







Kezdeném az Aquablur hidratáló szemkörnyékápoló gél és primerrel, ami egy kímélő gél, és smink alá is bátran használhatunk. 






Szépen simítja és hidratálja a szem körüli bőrt, és egész nap frissen is tartja a tekintetet, egyben a szemöldökünk és szempillánk egészséges növekedését is támogatja. 😊 







Olajmentes, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag, többfunkciós, könnyű, zselé állagú hidratáló krém, mely a nagy hatékonyságú összetevőknek köszönhetően hidratál és véd a káros környezeti hatásoktól, és tökéletes alapot biztosít a sminknek.






Nekem első körben nagyon bevált, mert nem csak szép simává teszi a szemkörnyékem, hanem zselés állagának köszönhetően kellemesen hűsít is, és nagyon gyorsan fel is szívódik, és egész nap hidratáltan tartja a bőröm. 
Ráadásul nagyon kecés is elég belőle, így sokáig ki is fog tartani, szóval még pluszban gazdaságos is. 😊 







A RevitaLash Advanced szempilla szérum egy egyedülálló hatékony szempilla kondicionáló, mely szemészek által lett kifejlesztve. 

Látványosan javítja a szempilláink egészségét, rugalmasságát, megjelenését, erejét, és védelmet nyújt az esetleges töredezés ellen.

Ez a díjnyertes szérum élen járó technológiával és szabadalmaztatott összetétellel, peptidekkel, lipidekkel, biotinnal, zöld tea kivonattal, és magas arányú panthenollal kondicionálja és erősíti a szálakat, és eközben védelmet is nyújt a környezeti károsodás és a szempillaformázók okozta töredezés ellen.   






Szemészek és bőrgyógyászok által vizsgált összetétellel készült, ezért hipoallergén, nem okoz irritációt, nem tartalmaz parabéneket, glutént, ftalánt, BHT-t ráadásul vegán és állatkísérletektől mentes. Olajmentes formula, így épített szempillán is könnyen használható.  


Az alábbi díjakat kapta eddig a termék, mely bizonyítja mennyire is jó és hatásos valójában:
Dermascope Aesthetician Choice-Favorite Eyelash Conditioner Award (2x Winner) Beauty Launchpad Reader’s Choice Award (4x Winner) EyeVote Reader’s Choice Award Winner American Spa Favorite Eyelash Conditioner Award Winner DaySpa Best Lash Serum/Conditioner

A reggeli sminkelés előtt is bátran használható, de én inkább az esti arcápolási rutinomba illesztettem be, így szépen, kényelmesen van ideje kifejteni a jótékony hatását. 😊

Erről a termékről bővebben később tudok majd beszámolni, mikor már több ideje használatban lesz. 
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy az én amúgy is hosszú pilláim mennyire tudja még szebbé sűrűbbé tenni. De hát kíváncsian várom. 😃 






A RevitaLash Revitabrow Advanced szemöldökszérum orvosok által kifejlesztett szemöldök kondicionáló, amely  ellensúlyozza az öregedés látható jeleit, helyreállítja a kémiai és környezeti hatások okozta sérüléseket, a szemöldököt gyönyörűvé és egészségessé teszi. 





Szintén egy díjnyertes piacvezető termékről van szó, mely tudományosan kifejlesztette technológiájának köszönhetően rugalmassá, erőssé, és fényessé teszi a szemöldök szálait, és nem utolsó sorban megvédi őket a károsodástól. 

Dús, és egészséges szemöldököt ígér, melynek tesztelése nálam most folyik. 😊 Nagyon kíváncsi leszek mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeim, de első körben annyit tudok róla írni, hogy nagyon szeretem, mert este mikor letisztítottam az arcom, és felkenem, kellemesen hűsíti, és puhává teszi a szemöldököm. 😊

Az applikátora is kifejezetten tetszik, mert könnyedén fel lehet vinni vele a kellő mennyiségű szérumot, az adott területre. 












Ez a többfunkciós szemöldökfixáló zselé, formáz, rögzít és színezett gélformulájának köszönhetően kiemeli a szemöldököt, így az természetesen hangsúlyos lesz. 





Az új precíziós kefe segít a tökéletes forma elérésében, miközben alkalmazkodik a szemöldök formájához.
...és valóban nagyon kényelmesen és gyorsan, akár egy mozdulattal is meg lehet formázni a szemöldökünk. 😊

A gél színe világos vagy közép barna, de tökéletesen illeszkedik a sötétebb szemöldökhöz is.   

Nekem egyelőre nagyon bevált és biztos, hogy hosszútávon is befog. 😊

Ráadásul amit még nagyon szeretek benne, hogy nem csak simán megszínezi, hanem tökéletesen fixál is, és a nap folyamán sem engedi elmászkálni a kósza szálakat. 😃















Először is el kell mondanom, hogy életem egyik legjobb spirálja, szóval lesz még közös jövőnk az ezer százalék, mert mielőtt elfogy biztos, hogy már be is szerzem a következőt. 😍 
"Díjnyertes RevitaLash® Cosmetics dúsító primer és szempillaspirál duó, mely kényelmes, 2 az 1-ben megoldást biztosít a szempillák előkészítésére és dús, gazdagon pigmentált, mesés pillák eléréséhez."

Ez a kétvégű termék színintenzitást fokozó és ápoló összetevőinek köszönhetően lehetővé teszi az építhető felvitelt, ami  által csodaszép hosszú és vastag szempillákat eredményez.




A primer része nagy boldogságomra nem a megszokott csúnya fehér változat, hanem csodaszép királykék szín, ami önmagában is megállja a helyét, épp ezért én rendszeresen használom csak ezt. 😃

De természetesen a feketével együtt hozza a legcsodásabb legdúsabb, leghosszabb szempilla végeredményt. 






Sima, kicsit ívelt keféje is csodaszépen viszi fel az adott réteget, ami azért is kiváló, mert elég a primerre pusztán csak egy réteget felvinni, és máris gyönyörűek lesznek a pilláink, szóval aki nem szereti rétegezni, annak is kiváló.
....és amellett, hogy nem igazán szeretem a nem szilikonos keféket, ez valami hihetetlen jó. Nem tudom miért, de fantasztikus. 😊 

Nem tapasztja össze a pilláim, nem lesz csomós, nem pereg le napközben sem a festék, ráadásul amellett, hogy nem vízálló és könnyen lemosható, a nedvesebb közeget (pl. eső) teljesen jól bírja. 😊 

Egyszóval imádom és the best, forever !  😍💖







A márka termékei már elérhetők Magyarországon is a RevitaLash Cosmetics webáruházában, ahol minden termékről és magáról a márkáról is bővebb információkat olvashattok. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt