DOVEX - 2019. év újdonságai a szépségápolásban




Sziasztok! 

Nem olyan régen a DOVEX bemutatta, parfüm, smink és szépségápolási újdonságait, ahol többek között olyan márkák új termékeivel ismerkedhettünk meg, mint a Guerlain, Shiseido, Elie Saab, Clarins, Chanel....és még sorolhatnám itt, de nem teszem, mert inkább kellő információk birtokában az alábbi bejegyzésemben osztanám meg Veletek. 😊

Előre is elnézést kérek a nagyon, extra hosszú bejegyzésért, de mivel szeretném megmutatni mindegyiket, így ezt nem lehetett rövidke gondolatokkal megírni. 😊 

Elsőként a mostani szerelem illatomat szeretném Nektek bemutatni.....
Mégpedig az Elie Saab Girl of Now Forewer csodaszép illatát, amiről már egy korábbi bejegyzésemben írtam is itt a blogon. 😊 💖

Fogadjátok szeretettel a kissé hosszú, de érdekességekben, szépségekben bővelkedő bejegyzésem! 😊








A GIRL OF NOW történet…

"2017-ben a Girl Of Now lánybanda bemutatta elbűvölően ragyogó illatát, melynek különleges összetevője egy egyedülálló, exkluzív ELIE SAAB virág, az Ormond virág, melyben Mandula és Narancsvirág jegyek elegyednek. Azóta, élénk fiatalságuk, vonzó szépségük és örökké tartó barátságuk nyomot hagyott Párizs utcáin. Ragyogóak, elérhetetlenek és most ismét visszatérnek egy új kalandra."




#FOREVERFUN

"A Girl Of Now tündöklő ragyogása elhagyta a francia fővárost és ezúttal Ibiza felé vette az irányt, a világ legbulisabb szigetére, ahol már beköszöntött a nyár. A Girl Of Now lányok egy villa medencéje körül szórakoznak. Nevetnek, szelfiznek, titkokat osztanak meg egymással és kedvük szerint táncolnak, újraélve az előző esti partit. A levegőben a Girl Of Now Forever illata érezhető. Az élet ragyogó és tiszta szórakozás. A barátság pillanatait örökké megőrzik. Mielőtt újra és újra elkezdenék!"





#FOREVERADDICTIVE

"Kik tudnák még inkább fokozni a lányok új kalandjának hangulatát, mint Sophie Labbé és Dominique Ropion, a korábbi Girl of Now illatok mester parfümőrei? A parfümkészítő páros ebben a vidám, új illatban savanykás hangsúlyt adott az ellenállhatatlan Ormond virág és rendkívül addiktív mandula és narancs jegyeknek. Amint az illatjegyek egybeolvadnak, egy új történet kezdődik: frissebb, még színesebb és még szórakoztatóbb!"







"Az illat merész optimizmusa, a Libanoni Limonádé frissítő hullámával, Citromhéjjal és Málna jegyekkel keveredik. Eleganciáját és vidám nőiességét Rózsaszín Kasszia és az
új, egyedülálló Rózsa-Feketeribizli páros - a parfümkészítés egyedülálló és rendkívül vonzó illatjegyei – fejezik ki. Felejthetetlen Patchouli jegyét érzéki Cashmeran és Vanília
jegyek ölelik körbe. Több mint egy illat, egy óda a fiatalsághoz, a barátsághoz és az élethez!"


#FOREVERPINK

"Az üveg tömör talpa olyan, mintha a nap sugarai faragták volna ki. Az elegáns üveg nyakát ezúttal új Korallvirág dizájn díszíti, mely ragyogóan illik az illat színéhez. Még pezsgőbb, még vidámabb, de mégis valódi couture! Az illat megszokott kék dobozát ezúttal Korallszínű, Napnyugta Rózsaszín és Mandarin Piros virágok kavalkádja teszi színesebbé."





DOLCE & GABBANA
The Only One 2



Mintha egy érzéki vörös fátyolba burkolták volna, a The Only One 2 a florientális örökségre épül. A The One One sorozata egy frissítő új illattal, gyümölcsös piros jegyekkel.




Az egyetlen az ikonikus a kávé és az ibolya újrafogalmazása piros rózsákkal, a szeretet és a csábítás szimbóluma. 
Piros bogyós gyümölcsök, körte és frézia felső jegyeit a vörös rózsa szívével keverik, a szuperesszencia, viola és kávé, meleg és érzéki aurát kölcsönöz az illatnak. A tonka bab és a patchouli sima, édes jegyei erősítik az illat minőségét, és a bőrön való tartósságát.


A Morelli Brothers által készített kampányban egy eredeti római étteremben a Trastevere-ben, Emilia Clarke színésznő az igazi nőt testesíti meg. Erősebb és érzékiebb mint valaha. Emilia mágneses aurája és rubin vörös ajkai új történetet mesélnek az ellenállhatatlan vágyról.





ISSEY MIYAKE
L’EAU D’ISSEY PURE

Pétale de Nectar





Csak egy csepp…

"A L’Eau d’Issey forrása egyetlen csepp. Egy csepp, mely ritka és értékes. A víz legtisztább szimbóluma.
2016-ban ez a csepp egy új illatot inspirált Issey Miyake 1992-ben kezdődő illattörténetében. Újraalkotta a víz illatát. Az átlátszó víz rendkívüli tisztasága: L’Eau d’Issey Pure Eau de Parfum.
2018-ban a L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum kivirágzásával a harmatcseppből nektár lett.
Idén, a L’Eau d’Issey Pure Pétale de Nectar illattal, Issey Miyake felfedi a tiszta költészet új pillanatát. A kinyílt virágról egy csepp hullik le …"



"…és a nektárból egy virágzó kert születik
A L’Eau d’Issey Pure Pétale de Nectar egy rendkívül sugárzó, virágos gourmand alkotás, egy tiszta Eau de Toilette-ben.
Egy illat bájos, kristálytiszta körtejeggyel. A meleg, nyári reggelen virágzó legtisztább rózsából származó mézes harmat nagyszerű cseppje. Majd a rózsa rézszínű szirmokká alakul.
A Pétale de Nectar, L’Eau d’Issey Pure egy hajnalszínű virágoskertté virágzik és az érzéki ámbra és cashmeran jegyek friss tengeri fuvallatában lengedezik, mely a Pure illatok egyedülálló illatkézjegye. Édes tavaszi illatok lágy kirobbanása…

…rezes virágszirmok örvényében
A csepp alakja inspirálta, mely a víz legalapvetőbb megjelenési formája. Az üveg az amerikai tervező, Todd Bracher alkotása, mely tükrözi a benne lévő illat tisztaságát.
Ennél az új L’Eau d’Issey Pure pillanatnál, rézárnyalatú szirmok stilizált motívuma örvénylik a nektárrózsaszín-arany üvegen és dobozon. Egy napos, szirmokkal teli kert, mely a Pétale de Nectar kellemes illatjegyeit tükrözi."




Narciso Rodriguez
PURE MUSC
for her



"„A pézsma egy időtlen illatjegy, mely rendkívül személyes és meghitt; eggyé válik viselőjével. A for her PURE MUSC eau de parfum a pézsma egyedülálló interpretációja, mely hihetetlenül addiktív.” Narciso Rodriguez
Egy illat, mely tisztán addiktív. Narciso Rodriguez bemutatja a for her PURE MUSC eau de parfum illatot. A for her PURE MUSC – melyet az eredeti for her inspirált - tiszteletét fejezi ki az ikonikus központi pézsma jegy előtt. Az eredmény mámorító. A 30, 50 és 100 ml-s kiszerelésben elérhető új illat egy valódi addikció.

A folyamatosan alakuló for her történet új fejezete merész, érzéki módon tárja fel a kettősség természetét. A for her PURE MUSC eau de parfum a modern nő tiszta visszatükröződése, mely megragadja a nő erejét és szenvedélyét, körülöleli annak energiáját és szellemiségét. A for her PURE MUSC eau de parfum tiszta érzékiséget és tiszta szépséget áraszt.
„A for her PURE MUSC eau de parfum illattal, a női kettősség szellemiségét szerettem volna megragadni, mely belülről rezonál és megfoghatatlan. A sötét oldal elemei a világosak ellen, erő és sebezhetőség. Ez a kettősség teszi érdekessé a nőt.” Narciso Rodriguez
Egy egyedülálló kompozíció, mely hatásosan tárja fel a nő kettős természetét. Narciso Rodriguez pézsma kézjegye újraértelmezve és kifinomulva jelenik meg, őszinte tisztasággal és gazdag mélységgel. A fenséges pézsma szívjegyet fehér virágcsokor fokozza és cashmeran jegy teszi melegebbé. A különlegesen addiktív for her PURE MUSC eau de parfum felkelti az érzékeket és körülöleli viselőjét.
„A for her PURE MUSC eau de parfum önmagában hipnotikus, egy vagy több másik for her illattal rétegezve pedig mámorító.” Narciso Rodriguez"




"Egy provokatív játék a tisztasággal. Önmagában viselve a for her PURE MUSC eau de parfum egy tiszta addikció. Míg más for her illatokkal rétegezve, még személyesebb és emlékezetesebb. A for her PURE MUSC eau de parfum a for her eau de toilette illattal együtt ellenállhatatlan... a for her eau de parfum-mel együtt mámorító...a fleur musc illattal pedig fenséges.

A fekete-fehér üveg az illat különleges művésziességét és szépségét tükrözi; letisztult vonalak és tiszta forma szintézise. Narciso Rodriguez hisz a fekete-fehér színben.
„Mindig ez volt a kiinduló pontom. A fekete egy erős, titokzatos grafikus elem, míg a fehér a tisztaságot testesíti meg; melyek együtt igazi illúziót alkotnak.”
A kettősség ötlete – kétértelműség és hibátlan precizitás, a romantikus és a racionális, a szépség és a logika – ismét visszatükröződik.
„Julia-val évekkel ezelőtt találkoztunk, amikor a modell karierrje még épp csak elkezdődött. Azonnal tudtam, hogy ő rendkívül különleges. Reméltem, hogy egy nap majd a mi múzsánk lesz. Ez az illat az övé.” Narciso Rodriguez
A for her PURE MUSC eau de parfum múzsája, Julia Bergshoeff, a modern nő tiszta megfogalmazása; magabiztosságot, kiegyensúlyozottságot, öntudatosságot és intelligenciát sugároz. Az új visual az új illat tisztaságát és a női titokzatosságot tükrözi."





"Az új, limitált Light Blue Sun illatok a fiatalság esszenciáját, a napsütötte szenvedélyt és annak meleg, érzéki, napos hangulatát hordozzák. A Light Blue Sun illatokat a ragyogó mediterrán napsugarakkal teli, elbűvölő Capri sziget és egy ottani nyári szerelem vidám varázsa ihlette."

LIGHT BLUE SUN - POUR FEMME

"Idén nyáron, a Light Blue gyümölcsös virágos kézjegyének új, napos, érzéki illatát a Capri-i nap tikkasztó hősége melegíti fel. A Light Blue ínycsiklandó fejjegyét savanykás olasz citrom és lédús Granny Smith alma jegyek alkotják, melyek ezúttal
hűvös, frissítő kókuszvízzel és ózonikus jegyek ropogós tengeri permetével elegyednek. Az érzéki jázminnal és nőies fehér rózsával teli szívjegy egzotikus frangipáni virággal kiegészülve, egy napsütötte virágos nektár mámorító elegyét
alkotja. Alapjában, az aromás cédrusfa jegyet ambrózia ámbra és édes, intenzív Bourbon vanília jegyek melegítik fel. Végül, a hipnotikus, csábító fehér pézsma teszi tartósabbá az illatot, mely felkelti a nyári szerelem addiktív vágyát."

LIGHT BLUE SUN - POUR HOMME

"A Light Blue Pour Homme ikonikus fás, fűszeres illatának frissítő változata, melyet az itáliai nap melegsége ragyog át. Olasz bergamot és lédús fagyos grapefruit jegyek hűvös koktélja, melyet a gyömbér vibráló fűszeressége és az ózonikus jegyek friss aquatikus hulláma élénkít. Amint az illat intenzív, mediterrán, férfias szívjegye kifejlődik, a cédrusfa és ciprus jegyek melegsége felidézi a déli napsütés
erejét, aromás rozmaring és frissítő, hűvös kókuszvíz jegyekkel. Alapjegyében fás tölgymoha és érzéki fehér pézsma dominál, melyben a földes vetiver és érzéki vanília jegyek újraalkotják a sós, napsütötte bőr ellenállhatatlan csábítását."






A CSOMAGOLÁS

"A meleg Capri-i nap aranyszínű, borostyános árnyalatot kölcsönöz az illatnak, míg annak égszínkék dobozát a sugárzó nap hagyományos ábrázolása díszíti, a Capri-i mediterrán majolika kerámia stílusában."






FLOWER by KENZO
EAU de VIE




SZERELEM ELSŐ HALLÁSRA

"Egy manifeszto, valódi szívben megjelenítve, az öröm ódájának egy új himnusza. A FLOWER BY KENZO EAU DE VIE egy vibráló impulzus. Ezúttal a pipacs a karmester, aki a tempót diktálja: az életszeretet kinyilvánítása, és egy invitáció, hogy élvezzük az élet összes pillanatát. Egy sláger, a szebb új világért."



« A KENZO FLOWER-t akartuk kihangsúlyozni, mosolygóssá varázsolni a pipacst ... »Alberto Morillas

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

"A palackot fényes piros vinyl szirmok díszítik, fekete árnyékkal szegélyezve… A KENZO EAU DE VIE pipacs virága új designnal büszkélkedhet. Belsejében: egy színes illat, egy érintésnyi vörös ragyogással.
Egy áhított újdonság, az élet és a kifinomult modernség tökéletes hangulatának egyedülálló keveréke."



“CALIFORNIA LOVE”

"A reklámfilmet San Francisco utcáin forgatták, egy modern és autentikus városban. Tae-Ri Kim színésznő, a kultikus What A Way To Win A War című ,Tom McRae dalt énekeli, a KENZO művészeti vezetői által újraértelmezve.




A lépések üteme életre keltik a várost. A színésznő ritmikus sétája a napsütötte utcákon az életörömet hirdeti. A szélben lengedező pipacsok visszhangozzák a dallamot, ritmusa az aszfaltot is rezgésbe hozza. "




Egy parfüm, mely mindig összhangban van a márka értékeivel és kódjaival.
« A legjobbat vagy semmit. »
2019, Mercedes-Benz Parfums Millennials lesz ....
Hogy elcsábítsa ezt a „mozgásban levő” célcsoportot,
 a Mercedes-Benz Parfums
egy teljesen új koncepciót képzelt el, és dolgozott ki.
Új célcsoport, új dizájn, új hirdetés, mely meglepi és megnyeri őket. 


"Az illat a férfinak, aki mozgásban van.


A dizájn hűen tükrözi….
Az egyszerűség, technológia letisztultság szimbólumát
A futurisztikus koncepció, mozgás, élmény szimbólumát
A realitás, természetesség, lényegesség szimbólumát.

Egy nomad parfüm, mely bármikor használható a nap folyamán.
Egy spray kupak egyszerű és gyors mozdulat;
Egy ergonomikus forma.
Egy sötét, elegáns és modern Kék.
Egy áttetsző csillag: az üveg hátuljába gravírozva.

Egy aromás fougere, mely visszatükrözi a millennials szellemét, dinamikus, modern és egyedi.

Dinamikus, a grapefruit savanykás gyümölcsössége egybeolvad a kardamom fűszeres jegyével melyet az almavirág vesz körül.  
Modern, a babérlevél és a muskátli aromás jegyeit megfűszerezi egy
innovatív sós tengeri fuvallat.
Egyedi, a száraz „drydown-t (alapjegyet) kiemeli az érzéki és meleg tonka bab, a fenyő balzsam és ámbrás fák az illat  tartósságát biztosítják."




A MON GUERLAIN A MAI
MODERN NOIESSÉGET ÜNNEPLI
2017-ES MEGJELENÉSE ÓTA




"A nőiesség, mely szabad, erős, magabiztos…
Egyszerre ragyogó, vidám, komoly és komplex, egyedi és büszkén sokszínű. Thierry Wasser  esterparfümor és Delphin Jelk közös alkotása, a Mon Guerlain illat akkordjai szimbolizálják ezen noiesség különböző aspektusait.

Az új Eau de Toilette Bloom of Rose-zal a Mon Guerlain folytatja törekvését, hogy feltárja a nőiesség oldalait. Az új kreációban megmutatja nekünk a kiteljesedett, elégedett nőt, aki a jelenben él úgy, hogy minden pillanatot a magáévá tesz, teljes lényével átéli."

EGY VÁRATLAN AKKORD

"Míg a Mon Guerlain eredeti váza változatlan marad, ugyanúgy fellelhető benne a Carla levendula, Sambac jázmin, tahiti vanília és ausztrál szantálfa kvartettje, két új, a parfümőr által nagy becsben tartott két további összetevővel egészült ki: neroli és bolgár rózsa.
A bolgár rózsa, ez a Thierry Wasser számára kedves összetevő, színt, mozgást és textúrát visz az illatba.
„A bolgár rózsa vidám, friss és gyümölcsös. Egyaránt benne érezhető az érintetlen ártatlanság és az érettség is. Ezt a rózsát mindig is imádtam és kezdetektől fogva dolgozhattam vele a Guerlainnél. Sőt mi több, a rózsa esszenciális eleme a Guerlinadenak, a Ház egyedi és exkluzív illatkézjegyének. Ezért teljes joggal foglalhatja el a legújabb Mon Guerlain illat, a Mon Guerlain Bloom of Rose összetevői között a főszerepet.”
Ami a nerolit illeti, „fennköltséget és ragyogást kölcsönöz a kompozíciónak. Üde virágos aspektusi visszaidézik a frissen szedett narancsvirág illatát. Tökéletes párja a Sambac jázminnak, kiemeli narancsfás oldalát,” mondta róla Delphine Jelk. Az eredmény egy káprázatos és vidám illat, fehér
virágokból, levendulából és a virágok királynőjébol, a rózsából."

AZ ÜVEG

"A Mon Guerlainek üvege az ikonikus „quadrilobe” üveg, mely még 1908-ban került megalkotásra. Egyszerű és grafikus, egy alkimista üvegére hasonlít, nevét pedig a kupakjáról kapta, mely egy négylevelű lóherét ábrázol. Egy évszázaddal később az üveg megőrizve identitását új formát kapott, s a Mon Guelrain rózsaszínen csillan meg benne. Ez az üveg a határozott vonalak és a lekerekített formák összhangját mutatja, mely a mai modern nőiesség kifejezője."


L'HOMME IDÉALE COOL


…Az ideális férfi felfedi magát: egy valódi csábító.
Hogy mi a titka ? Egy frissebb Eau de Toilette , hogy cool maradjon, bármi történjen.



3 ÚJ AQUA ALLEGORIA




A friss kókuszvíz roppanós gyümölcsökkel


Cseresznyevirág harmatvízzel megszórva


Cukrozott gyömbér rózsa esszenciával

AZ AQUA ALLEGORIA KERTEK 4 FÉLE FRISSESSÉGE

Cologne ok frissessége Guerlain illatokra jellemző hosszantartóssággal.


GUERLAIN MAKE-UP


"A ragyogás szakértő Guerlain smink páratlan amikor a nők természetes szépségének kihangsúlyozásáról van szó Olivier Echaudemaison vezetése alatt a Guerlain smink most átlépi a kreatív vakmerőség határait és kifejezi az egyedi és utánozhatatlan francia stílust Most tavasszal arcbőröd megismerheti az esszenciális tökéletességet anélkül, hogy mesterkéltnek tűnjön Az egészséges ragyogásról pedig a TERRACOTTA ON THE GO kollekció gondoskodik."






L'ESSENTIEL
ALAPOZÓ, A GUERLAIN ÁLTAL ÚJRAÉRTELMEZVE

TERMÉSZETESSÉG VAGY CSÚCSTELJESÍTMÉNY ? 
MINDKETTŐ A TIÉD LEHET!

CSÚCSMINŐSÉGŰ ALAPOZÓ

"TERMÉSZETESEN RAGYOGÓ HATÁS
Ragyogó & tökéletes bőr Kisimító hatás a látható ráncokon
Csökkenti a pórusok láthatóságát 
HOSSZANTARTÓ
Hosszantartó, lágy textúra : egyenletes bőrtónus akár 16 órán át
FELÉPÍTHETŐ FEDÉS

KIMAGASLÓ TERMÉSZETESSÉG

97%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKBŐL


A DIZÁJN
MATHIEU LEHANNEUR ötletes dizájnjához a tudományok világából merítette inspirációját, a természet és tudomány
fúzióját alkotta meg.
A Guerlain számára ezt a kettősséget megtestesítő üveget készítette el, melyben két látszólag teljesen különböző elem találkozik, s megszületett egy harmóniát árasztó műremek."


ABEILLE ROYALE
SKIN DEFENSE



"Egy igazi pajzs a 4 fajta fény ellen amik elősegítik a bőr öregedését.

FEKETE MÉH REGENERÁLÓ TECHNOLÓGIA
(ultra koncentrált o uessant i korzikai és új zélandi szegfűszeg
mézben és Guerlain exkluzív méhpempőben) + EUPHORBIA MÉZ

Sminkelés előtt a bőrre kenve SKIN DEFENSE IP 50 PA egész nap megvédi a bőrt a fotokárosodástól miközben stimulálja a kollagén produkciót."




CLARINS
Extra-Firming Phyto-Serum & Extra-FirmingYeux

Az új szakértő feszesítő, ránctalanítószérum és szemkörnyékápolóazExtra-Firmingtermékcsaládban.




"Az új szakértő feszesítő, ránctalanítóbőrápolók azExtra-Firmingtermékcsaládban.
A Clarins 2019-ben két új hatékony termékkel egészíti ki az Extra-Firmingtermékcsaládot, hogy helyreállítsa a 40 év feletti nők bőrének rugóját : Extra-Firming Phyto-Serum-arcszérumés Extra-FirmingYeux-szemkörnyékápoló.

Extra-Firming Phyto-Serum
Az új szakszerű szérum, amelynek kettős, látható lifting hatásától az arcvonások szebbek, a bőr láthatóan feszesebb és simább lesz.
Azonnali látható lifting hatás két új kifeszítő hatású növényi cukornak (kék agávé és quinoa) ésa szuper aktív textúrának köszönhetően.A bőr feszesebbnek látszik, de megjelenése természetes. Az arcvonások nyomban kisimulnak és a kisebb ráncok láthatóan csökkennek.
Látványos lifting hatás napról napra egy Clarins növényi felfedezésnek, a fehér csillagfürt kivonatnak köszönhetően. Segít optimalizálni a filamintermelődését, amely protein hozzájárul a bőr feszesebb megjelenéséhez. A bőr láthatóan fiatalosabb lesz.

Extra-Firming Yeuxszemkörnyék-ápoló
A gyönyörű szemekért… a Clarins által tervezettúj, teljeskörű, ultra-érzéki szemkörnyék ápoló, amely ötvözi a szérum kisimító hatását és a balzsam komfortérzetét. Felveszi a harcot az öregedés minden jelével, hogy helyreállítsa a szemek élénk, fiatalosabb megjelenését első sorban a kengurumancs virág és az organikus mitracarpuskivonatainak, illetve az újgenerációs szépség-fokozó gyöngyöknek köszönhetően."



Csúcsteljesítményű napozó készítmények
Az okos napvédelem



"Okos napfényvédelem. A Clarinsennél is továbbment
Anaplehet a legjobb barátunk, de egyben a legnagyobb ellenségünk is, ezért a Clarins elhatározta, hogy minden szaktudását egy napozó termékcsaládban egyesíti, amely a magastól a legmagasabbig biztosítja a napvédelmet. 10 új napvédő formula SPF30 és SPF50+ védelemmel, valamint 2db After Sun napozás utáni termék, amelyek integrálják a legfrissebb technológiai és növényi kutatások eredményeit, és biztosítják agyönyörű és fiatalos bőr tulajdonságainak megőrzését.

Az új napozócsalád optimális védelmet nyújt az ártalmas UVA és UVB napsugárzás, a szabadgyökök és azok következményeiként kialakuló káros tényezők ellen. Széles kínálatát nyújtja a különböző textúráknak, amelyek megfelelnek a vásárlói igényeknek.

TENGER, VÉDELEM & NAPOZÁS
A napozás alatt vagy után, ez a 10 termék gondoskodik a bőrről és gyönyörű barnaságról
Napvédelem:SPF 30 és 50+ védelem a napsugárzás káros hatásai ellen, miközben biztosított a tökéletes barnulás, utazz bármerre vagy válassz bármilyen kikapcsolódást is.
After sun termékek. 
Nyugtatja és kényezteti az UV sugárzásnak kitett bőrt. Használatával kiemelheti és meghosszabbítja a napsütötte barna bőrt. Használja amilyen gyakran csak szükséges.

Napozás alatt,aClarinskét új formulája -exclusiveMulti-Protectionösszetevői-tökéletes összhangbandolgoznak együtt.
[SUNFILTERCOMPLEX]Védi a bőrt az UVAésUVBsugarak ellen.

A ClarinsLaboratories a nemzetközi szabályozásnak megfelelően kiválogatta a legkiválóbb organikus szűrőfiltereket és megalkotta SPF30 és 50+ termékeit. Kettős védelmet nyújtanakaz UVA sugarak ellen, amelyek a korai bőröregedés és a napallergia okozói, valamint az UVB sugarak ellen, amelyek napégést okoznak.

[SUNPLANTCOMPLEX] 
Megőrzi a bőr fiatalos szépségét.
Ez a növényi alapú formula már a kezdetektől fogva a Clarins napozó termékek védjegye: különleges sejtvédelem, amely tökéletes kiegészítője a filtertechnológiának.Segít megelőzni az idő előtti bőröregedést és dehidratációt, amit az UVAsugarak okoznak.
Aftersuntermékek, védik és kényeztetik a bőrt.
A bőr hámlásának megelőzése érdekében, mivel az UV sugárzás nemcsak a napozás alatt, de azután is károsítja a bőrt, a Clarins AfterSun termékei szabadgyök semlegesítő növényi formuláival enyhítik a viszkető bőrt, miközben gondoskodnak a hidratálásról.

A napozás élvezet,de ez azt is jelenti, hogy védened kell a bőrödet. Ezért aClarinshatékony termékeket és jó tanácsokat kínál.
A normák tisztelete. 
A Clarins Sun termékein végzett összes teszt a nemzetközi kozmetikai előírások által elismert, és független szakértők által végzett értékelési módszerek alapján fejlesztettek ki.
A bőr tisztelete.Minden egyes termék esetében a laboratóriumok értékelték a termékek fizikai és kémiai tulajdonságait, különös hangsúlyt fektettek a termékbiztonságra valamint a mikrobiológiai biztonságra.
A vásárlók tisztelete. 
A több mint 40 éves szakértelem segítségével, amit a Clarinsanapozó termékek terén szerzett, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a lehető legmagasabb fokú gondoskodást és szakértelmet továbbítsa a vásárlók számára.
A legjobb napozó termék, amit minden egyes alkalommal élvezet használni
Textúrák amelyek nemcsak kellemesek, de hatékonyak is. Drytouchkrém, száraz olaj és gél, amelyek kellemes olaj formát öltenek, egy könnyen felvihető testápoló… Mindenki talál kedvére való textúrát.
Víz-és izzadásálló formula. Azoknak, akik a nyaralás nagy részét a vízben vagy szabadtéri sporttal töltik,az újClarinsnapozó termékek víz és izzadtságtaszító formulával rendelkeznek.
Két illat, amelyek olyanok, mint a nyaralás illata. Vásárlóink mindig kedvelték napozó és aftersuntermékeink egyedi és utánozhatatlan illatát. Ezeket újraformuláltukanti-allergénösszetevőkkel, amelyeket a címkén is megjelöltük."

Állj készen a szelfikreaClarins-szel!
2019-es tavaszi make-upkollekció
Kiből lehet profi szelfiző? Belőled!
#selfiereadywithclarins







"Ki ne szeretné az összes lájkot begyűjteni egy jól sikerült szelfivel? Vagy minden követőjét lenyűgözve a közösségi média sztárjává válni? Már rég nem titok, hogy a tökéletes szelfi nem az első
próbálkozásra jön össze. Mindig megtalálni az épp megfelelő szöget, szűrőt, fényeket könnyen kimerítővé válhat. Idén tavasszal a Clarins egy sor make-up megoldással jelentkezik a szelfi rajongók számára. Légy mindig a legjobb önmagad, állj készen, és fedezd fel az új “Selfie Ready” kollekciót. “Szelfizem, tehát vagyok…” 


"Hibátlan bőr #nofilter
Mondj búcsút a ‘Walden’, ‘Valencia’ vagy ‘Sierra’ instafiltereknek… megérkezett a Clarins forradalmi újdonsága, az Instant Poreless, ami igazán megszépíti a bőröd a fotókon.

Egy egyszerű mozdulat, és a bőr máris mattá, a pórusok kevésbé észrevehetőbbé, a bőrtónus üdévé és ragyogóvá válik. Ez a sminkalap organikus eperfa gyümölcs kivonatot tartalmaz, ami segít felszívni a felesleges faggyút, így a fotókon sem lesz szükség további korrekcióra. A bőröd még a közeli képeken is hibátlannak tűnik, néhány másodperc alatt hihetetlen eredményt érhetsz el. Az általános kipirosodás a használat után máris láthatatlan. Az ultra-könnyű fedés minden bőrtónushoz alkalmazkodik, és a pórusok kevésbe látszanak. Teljesen odáig leszel érte!
Mindig legyen nálad! A kicsi festéktubus-szerű kiszerelés kényelmesen elfér akár a legkisebb táskában is. A bőröd meghálálja majd az odafigyelő gondoskodást, egész nap puha és hidratált lesz."

#flowless&matte

"A jó fények nélkülözhetetlenek a tökéletes szelfikhez. A Glow 2 Go, akár a kamera vakuja, egy mozdulattal formálja és megvilágítja az arcod. Egy kétvégű stift, ami csodákra képes, highlighter és pirosító egyben. Két választható árnyalat, ami a kívánt hatásnak megfelelően hangsúlyozza ki a legszebb arcvonásaidat: ragyogó pink a merészen szikrázó kinézetért, vagy aranyszínű barack a napbarnított szépségért. Ragyogd be a közösségi halót!"

  


Tökéletes szem #eyewantyou

"Merj kitűnni már a tekinteteddel minden fotódon! A Clarins ezzel a játékos, okostelefon-szerű csomagolásban kapható ellenállhatatlan szemhéjfesték palettával azt is megmutatja hogyan. Ready In A Flash – három egyszerű lépes a gyönyörűen megvilágított szemhéjért, a nyílt tekintetért és a formázott szemöldökért. Készen állsz a kamerára? Vidd fel az aranyszínű highlightert vagy a szikrázó pinket. Használd az
intenzív kármin árnyalatot vagy a visszafogott bézst a mély tekintetért. Érj el egy multidimenziós hatást. Kontúrozd a szemöldököd könnyedén a világos és sötét árnyalatok együttes használatával. És végül: turbózd fel az összhatást a Supra Volume Mascara használatával a teltebb és hosszabb szempillákért."



Szelfi-biztos ajkak #pulpmission



"Akár a filmsztároké, ragyogjanak a te ajkaid is ezer fényben! Natural Lip Perfector a teltebb hatásért és az édesebb csókokért. Egy könnyen felvihető krémes textúra cukorka ízzel és visszafogott, mégis magas fényű színnel. A shea vaj kivonat gondoskodik az ajkaid védelméről és hidratáltságáról, miközben azonnal szebb, teltebb látszatot kölcsönöz nekik. A világos rózsaszín és a rózsafa árnyalatok teszik teljessé arcod szépségét a tökéletes, kamerakész eredményért."



Üdvözöljétek újdonságunkat!

A Nuxe újraalkotta legendás kreációját az Huile Prodigieuset®. Új virágos, friss és ragyogó ruhába öltöztette, ami az édes és romantikus nőiességet ünnepli.



Az új Nuxe huile prodigieuse
"szerelmi affér”


"Új merész kreációjában a Nuxe a legendás olaj új kreációját mutatja be. Egy valódi óda a nőiességhez, a Huile Prodigieuse ® Floral édesen friss illatával ünnepli az érzékiséget.
Az eredeti illat izgalmas, meleg és napsütötte jegyeivel szemben, ez az újdonság friss mégis púderes, a Huile Prodigieuse ® Florale a frissen nyíló virágok és a friss tavaszi szellő illata.
A friss és érzéki virág illat, amely virágba borítja a szívedet , Irène Farmachidi parfümőr alkotása."

"Megalkottam a Huile Prodigieuse ® testvérét, lehetőséget adva ezzel a hölgyeknek, hogy kedvük szerint váltogassák az illatokat... Megmaradtak az eredeti kreáció melegséget árasztó napsugaras illatjegyei és a bársonyosan érzéki illatalapja... Mindez virágillattal kombinálva egyszerűen addiktív"
Aliza J abès A Nuxe Gruop alapító ügyvezetője


Az új érzéki illat

"Az új illat egy valódi virágcsokor, aminek fő jegyei között megtaláljuk az örömteli illatot árasztó
magnóliát . Ez a virágos szívjegy gyengéden olvad össze a fehér pézsmával és a vibráló citrusos jegyekkel. A grapefruit pezsdítő harmóniájának találkozása a citrom a narancs és a bergamot esszenciájával. A Huile Prodigieuse ® Florale illat alapjegye továbbra is a narancsvirág, ehhez azonban társul pár csepp frissítő Petitgrain esszencia is."


Ugyanaz a formula, csodálatos tulajdonságokkal.



"Szerelemtermék”
1991 óta
Abszolút bőrápolási ikon, amely világszerte megtalálható a drogériákban és a patikákban, a Huile Prodigieuse® megalkotása óta hatékonyságával nők millióinak szívét nyerte el . A termék insiprációja : az alapító Aliza Jabès A Nuxe Group alapító ügyvezetőjének víziója, a z elfoglalt fiatal anyuka egy olyan természetes eredetű termékre vágyott, aminek felhasználása sokoldalú szárazolaj,
amely képes az arcbőrt , a testet és a hajat egy lépésben regenerálni . Idővel , ezt a szépségtitkot suttogták egymásnak az ismerősök, a sztárok, az anyák lányaiknak, mindez pedig azt eredményezte, hogy az első számú bőrápolási olajjá vált Franciaországban, Belgium ban Spanyolországban és
Lengyelországban. Egy nemzetközi sztártermék!"

"7 különleges növényi olaj ereje
A Huile Prodigieuse ® Floral ugyanolyan természetes összetételű olajokat tartalmaz, mint a lasszikus változat, amely bizonyítottan képes táplálni, javítani és megszépíteni a bőrt és a hajat 96 %- ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, valamint hét értékes növényi olajat a Tsubaki ( Argán
( Makadámia ( Borágó ( Kamélia (Mogyoró ( Édes Mandula ( Az új és különleges szárazolaj textúra megegyezik az eredeti verzióval, biztosítja a selymes, nem ragacsis végeredményt Valódi érzéki kényeztetés

Hatékonyság az arcon, a testen és a hajon

A Huile Prodigieuse ® 8 órán át tartó hidratáltságot , és anti oxidáns bőrjavító hatást biztosít 
A nők 97% a szerint a bőr táplált, szerkezete javul , 100% uk a bőrét puhábbnak találta.
Antioxidáns : 1 csepp Huile Prodigieuse ® 90% ban védi a bőrt a szabadgyökök ellen."



...és két kiváló videó a Chanel csodás újdonságairól.....mint a COCO Mademoiselle Intense és a Rouge COCO Flash!


CHANEL COCO Mademoiselle Eau de parfum Intense 














ROUGE COCO Flash















......és nem utolsó sorban az én egyik személyes kedvencem a SHISEIDO újdonsága a White Lucent Brightening Gel Cream amiről hamarosan részletes beszámolót is olvashattok itt a blogon. 😊











Nagyon nagy élmény volt egyszerre ennyi szépséggel megismerkedni, és látni, hogy mennyi szép, és jó újdonságot hoztak el a cégek hozzánk is a  Parfümériákba és a Drogériákba. 😊


Bízom benne, hogy hamarosan megint sok újdonságról  hozhatok ismét bejegyzést. 😊 

...és köszönöm Nektek, akik türelmesen végigolvastátok! 💖






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt