Yves Rocher - Őszi ragyogás




Sziasztok! 

Nemrégen az Yves Rocher üzleteinek polcaira kikerültek az őszi termékek. 
Többek között két szuper maszk és egy nagyon klassz arcradír is.....és (most le is leplezem magam) a most ősszel nagy kedvencem a Mon Evidence parfüm. 

Mindig is szerettem az Yves Rocher termékeit és még inkább a parfümjeit, de ez a Mon Evidence az amiben igazán tökéletesen megtalálták az illatok közötti összhangot.

De ne csak az új illatról, hanem minden másról is ejtsünk szót. :)  





Mint a felvezetőben mondtam, bekerült a kínálatba két arcmaszk, egy energizáló és egy tisztító, plusz egy nagyon kellemes barackos bőrradír is, amiket már egy ideje előszeretettel használok. :) 
Vagyis egészen pontosan az energizálót rendszeresen a tisztítót pedig csak alkalmanként használom, mert picit szárítja a bőröm. 

Viszont az energizáló maszk az aminek használata után tényleg csodás és életteli lesz a bőröm, arról már nem is beszélve, hogy mennyire pihe-puha és selymes. :) 

Ráadásul úgy érzem táplálja is annyira az arcbőröm, hogy a használat után nem kell krémeznem, ezért hagyhatom egész nap pihenni.   

A tisztító maszkkal is elégedett vagyok (sőt a család apraja nagyja is), mert tényleg szebb lesz azokon a helyeken a bőr ahol a mattító és pórus összehúzó hatását kifejti.

Szerencsére egyikünknek sincsenek nagyon tág pórusai ezért nálunk nagyon jól működik.

Ráadásul amit nagyon szeretek még bennük, hogy csupán csak 5 percig kell a bőrön hatniuk (nem bírom elviselni mikor 20-30 percet kell viselni a képernyőmön valami zavaró, agyonhúzódó cuccot) és ennyi idő alatt ki is fejtik a kellő hatásukat. 




A barackos bőrradírt pedig szeretem a kedvenc arctisztítómmal együtt használni, mert egyrészt az apró szemcsék egyáltalán nem  bántják a bőröm, másrészt sokkal szebben és alaposabban megtisztítja az elhalt hámsejtektől és egyéb "koszoktól". 

Mindhárom termék 30 ml-s kiszerelés ami kevéskének tűnhet, de csak tűnhet.....mert bizony jó sokáig elég mindegyik, ugyanis egy-egy alkalommal nem kell sokat elhasználni ahhoz, hogy rendesen kifejtsék a hatásukat.

Ráadásul most szettben is kapható, ami egyrészt sokkal praktikusabb másrészt sokkal jobban meg is éri az árát. :) 










Ez a termék picit kakukktojás, mert nem ősszel jelent meg, de viszont ősszel érdemes használni a tápláló hatása miatt. 
Ráadásul aki nem szereti magát külön zuhanyzás után kenegetni, azoknak ez egy igen ideális készítmény.

Sajnos nekem nem elég tápláló. Nagyon finom az illata, nagyon jó az állaga, viszont használat után is nagyon viszket a bőröm és kell a plusz táplálás. 
Viszont a férjem előszeretettel használja, mert az ő bőrének tökéletes. :)  

....és akkor beszéljünk a nagy szerelemről! 






Egy igazán ragyogó illatról van szó, aminek összetevői nagyon szépen meg vannak komponálva, ahhoz, hogy az év bármely szakában tökéletesen viselhető legyen. 

Valóban egy gyümölcsös, édeskés érzékiség, ami szerencsére nem túl gyümölcsös, nem túl édes, de az érzékiség stimmel.

Imádom a rózsát, a rózsa illatát, és ha parfümben van akkor az nálam csak főnyeremény lehet. Itt tökéletesen működik együtt  a csodás damaszkuszi rózsa a mandarinnal, a vaníliával és a pacsulival, anélkül, hogy bármelyik is túlharsogná a másikat.






Annyira szépen meg vannak komponálva az illatok, annyira jól össze van rakva, hogy ha nem tudnám milyen azonnal rávágnám, hogy egy méregdrága parfümöt tartok a kezemben. 

Szerencsére nem méregdrága (bár hozzá teszem...nyugodtan felvehetné a versenyt a "nagy" nevekkel) hanem egy igazán jól megfizethető, letisztult, bájos csomagolású parfüm a Mon Evidence, melyben a mandarin pezsgése, a damaszkuszi rózsa eleganciája és az édes vanília és pacsuli energiája egyesül.

Mikor ezt az illatot viselem, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és annyira jó érzés a lelkemnek, hogy ez a szép illat egész nap körbefon, magával ragad, és a csodás természet varázslatos világába repít. 



Nemcsak ezek miatt az őszi finomságok miatt érdemes betérni bármelyik Yves Rocher üzletbe, vagy meglesni a webáruházban, hanem amiatt is, mert megjelentek a karácsonyi limitált újdonságok, szettek, és a csodás adventi kalendárium is tele minden féle földi jóval. :) 




Megjegyzések

  1. Szuper csomagot kaptál :) Ezeket a pakolásokat + arcradírt még nem is láttam. A zuhanyzás közbeni tusfürdőt már használom egy ideje, nekem tetszik. Akik szereti a rózsás illatokat azok kedvelni fogják ezt a parfümöt is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban tökéletes összeállítás. :) Mindegyik nagyon jó, és nagyon széppé teszi a bőrt. :) A parfüm meg hát......még mindig a legjobb! :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt