Nina Ricci Love in Paris - Egy régi szerelem Párizsból





Illat összetevők: Csillagánizs, jázmin, sárgabarack, banán 
Illatcsalád: Virágos-gyümölcsös




Sziasztok!

Ismét egy parfümös bejegyzést hoztam, de most nem egy újdonságról, hanem egy igazi klasszikus illatról, amit már lehet sokan elfeledtek.

Ez pedig nem más mint a Nina Ricci Love in Paris eau de parfum

Úgy gondoltam most azért erről írnék, mert ez egy olyan illat ami örökbecsű, és jó lenne ha néha felelevenítenénk egy-két régebbi sokak által kedvelt parfümöt. :)  






Ami ebben a parfümben különleges az az, hogy olyan összetevőt tartalmaz amit ritkán láthatunk, illatolhatunk  parfümben. 
....és ez a banán ami első kifújáskor intenzíven érződik. A másik domináns benne a barack, ami számomra egy igazán szeretett illat és mindig öröm, ha egy-egy parfümben megtalálható.

Mindkettő összetevő elég dominánsan érezhető, amellett, hogy van benne jázmin is ami szintén intenzíven érződik, de mégiscsak kiemelkedőbb benne a különleges banán édeskés, és a lédús barack édesen fanyarkás illata. 


Ahogy csendesedik az összes illat szépen összesimul és egy nagyon könnyed, friss gyümi koktél lesz, szép púderes puhasággal,  ami leginkább a nyárra emlékeztet, de épp ezért lehet télen is bátran használni, mert ezzel felidézhetjük a kellemes emlékeket, a nyár szépségét. :) 

Nagyon kellemes, lágy és igazán romantikus. 
Egyáltalán nem nehéz, nem tömény és nem tolakodó illat. De amellett, hogy kellemes és lágy, bizony elég intenzív, és nagyon tartós, ami annyit jelent, hogy 8-10 órát nevetve kibír rajtam, és eléggé jól is érezhető a nap végén is. 






Vidám és bájos illatfelhőt von használója köré, épp ezért is viselhető minden korosztály számára, főleg azokéra akik szeretik minden évszakban a gyümölcsös, friss, de közben bájosan könnyed púderes illatokat.  






Két kiszerelésben kapható a Parfum.hu webáruházban, mégpedig a 30 ml-s, az 50 ml-s és egy 50 ml-s teszter változatokban. 

Megjegyzések

  1. Oh, nekem is volt ilyen parfümöm de a húgomnak adtam (picit megbántam). Pont olyan mint ahogy leírtad :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt