IsaDora - Ősszel is fitten és gyönyörűen




Sziasztok! 

Az már biztos, hogy az IsaDora mindig ügyel arra, hogy újabb és újabb szépségekkel rukkoljon elő, és ez most sem történt másként. :) 

Sok szép újdonságot is elhoztak nekünk, ilyen többek között egy csodás Face Wheel paletta, melyben az egész arc kontúrozásához, pirosításához, és kiemeléséhez szükséges színek egyben megtalálhatók. 

Persze egy újabb alapozó sem maradhat el, mégpedig most egy olyan szuper újdonság ami igazán sportoláshoz ajánlott, de aki nem sportol annak is érdemes kipróbálnia, mert nemcsak nem fog átfényesedni tőle a bőre a nap végére sem, de mivel vízálló, így sem eső, sem semmi nem áztathatja le csak úgy az arcunkról. 

Mivel van szerencsém használni őket egy pár hete, így már teljes körű véleményt tudok most nektek írni ezekről az újdonságokról.



ACTIVE 24hrs ALL DAY WEAR MAKE-UP

és 

LIGHT UP BRIGHTENING CUSHION CONCEALER




ACTIVE 24hrs ALL DAY WEAR MAKE-UP

Ez egy valóban tartós alapozó, mely az aktív életstílushoz lett kifejlesztve és mivel izzadtság, pára és vízálló, így nem csak, hogy nem kenődik el, de megtartja a színét is reggeltől estig.

Tartós viselet, akár 24 órán keresztül is.
Tökéletes aktív sportoláskor, vagy akár mindennapos használatra, és azoknak is ajánlott akik izzadósabbak, vagy még a hűvösebb időben is nagyon gyorsan átfényesedik a sminkjük, vagy akár leizzad. Mivel ez az alapozó izzadság-, pára- és vízálló, így nem kenődik rá a ruházatra (pamuton és műszálon tesztelték).




Tényleg egész nap csodásan megtartja a színét egyáltalán nem oxidálódik, aminek nagyon örülök, mert nagyon kevés olyan alapozó kapható a piacon ami ténylegesen megtartaná azt a színt amit az ember lánya reggel felken az arcára. De ez teljes mértékben megtartja. 




A fedése közepes (nekem tökéletes), a textúrája lágy, rugalmas, a finise csodás bársonyos, mely szinte ráolvad a bőrre. Ráadásul szépen elkendőzi a finom ráncokat. De komolyan...olyan tőle az arcbőröm mint még soha. Hihetetlenül csodás, selymes, sima és ráncmentes, és még a nap végére sem ül bele a ráncaimba, mert ne mis engedi, hogy ráncaim legyenek. :) 
A csomagolása is szuper, mert légmentes pumpás a kiszerelése.
Ráadásul minden bőrtípusra ajánlott, mert a zsíros, vegyes bőrt nem engedi átfényleni, a száraz bőrt pedig kellően hidratálja is, így száraz foltocskák kizárva. 

Fogyasztói ára: 8200,-Ft.

6 árnyalatban kapható





LIGHT UP BRIGHTENING CUSHION CONCEALER

Nem igazán vagyok korrektor párti, csak ha egy-egy "kamasz" pattanás jön elő az arcomra, de a szemem alá semmiképp sem kenném, mert baromi csúnya mikor egy ráncosabb bőrbe egy-két óra után csodása beleül és még öregít az emberen 10 évet. :) 

De......ennek a korrektornak az állaga nem is olyan mint a többinek amit eddig próbáltam, hanem annyira leheletnyi finom réteget visz fel, és olyan krémes, már már kissé zselésnek mondanám az állagát, hogy nem bele ül a ráncaimba, hanem olyan csodásan kisimítja, hogy csuda. :) 




Persze teljes mértékben így sem kenem a szem alá, csak a szem belső szemzuga alá és az orrnyeregre lefelé, plusz a szem külső sarkaiba, mert az ott lévő nevető ráncaimat és szépen halványítja. El ugyan nem tünteti, de nem is erre hivatott, hanem szépen feltölti a ráncocskákat.  

A szivacsos applikátorát imádom, mert gyorsan és precízen lehet vele dolgozni, ráadásul kitekerős formula, amivel nagyon jól adagolható. 

Fogyasztói ára: 5600,-Ft.

5 árnyalatban kapható



FACE WHEEL all-in-one





5 az  1-ben paletta

Na igen.....ez egy igazán kihasználható kis csoda. :) 
Az IsaDora az aki mindig ilyen nagyon jól kihasználható arcpalettát készít, de most még egyel jobbat is alkotott. 
Mégpedig egy olyat amiben most egyben megtalálható egy primer (krémes formula), egy kontúr, egy bronzer, egy pirosító és egy highlighter (púder formula).

Tökéletes teljes körű arcsminket készíthetünk vele, mert nemcsak az benne a jó, hogy egyben benne van minden amire szükségünk lehet, de olyan színeket válogattak össze ami mindenkinek tökéletesen áll. :) 

Arról nem is beszélve, hogy a jól megszokott luxus minőséget is hozza, és ezáltal egész nap tökéletes és tartós marad a sminkünk. 

Nekem nagy kedvencem lett az alapozó után, mert utazáshoz is kiváló és helytakarékos. 








PERFECT EYES mono szemhéjpúder (59 Rose Gold) 




Nagyon szeretem az IsaDora szemhéjpúdereit, és ezek közül is a kis monók nagy kedvencek. 

Nagyon finom, könnyen satírozható és selymes állagú ami által szépen siklik a szemhéjon, ezért minden nap vagy önmagában vagy más színnel kombinálva egyszerűen és gyorsan el tudom készíteni a sminkem. :) 

Ráadásul kiemelőként is csodássá teszi az elkészített alapsminket. 

Roppant jól pigmentált ezért ügyesen kell vele bánni, bár az jó benne, hogy annyira szép színekben kapható, hogy egyikkel sem lehet mellé lőni, és egyáltalán nem lehet vele elrontani a sminkünket.  




Emellett a selymes formulájú mellett nekem van egy glitteres  is, egy 20 Glossy Diamonds, melyet ünnepi smink elkészítéséhez használtam korábban, de mióta megvan ez a szépség is, így a kettőt kombinálva akár minden hétköznap is bátran viselhetünk. Nem lesz sok, nem lesz túlzó. 

Bátran ajánlom minden korosztálynak. Legyen szó 20-as éveiben járókról, de negyven felett meg pláne. :) 





Mindegyik újdonság már most októbertől megtalálható a Douglas Parfüméria üzleteiben és a Douglasshop.hu webáruházban

....és amik az én favoritjaim lettek az az alapozó (imádom....soha ne fogyjon el! :)  ) és a Face Wheel paletta, mert csodás és hasznos. 

Persze a többieket is nagyon szeretem, mert minddel gyönyörű és kifogástalan lesz a sminkünk. 

Megjegyzések

  1. A Face wheel tényleg szuper, én is imádom az ilyen kompakt csomagolásokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye mennyire jó? :) Nagyon praktikus és szuper minőség. :)

      Törlés
  2. A szemhéjpúdernek csodás a színe :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt