LUSH - Smink és Szépségápolás természetesen






Sziasztok! 

Mint azt már Ti is biztosan tudjátok, a LUSH-nál a már meglévő szebbnél szebb sminktermékek mellett, szilárd alapozók és highlighter stick-ek is kaphatók.

Nagy örömömre nekem is volt és van szerencsém kipróbálni őket, aminek többek között azért örülök, mert még sosem próbáltam ennyire tiszta összetevőjű alapozót és highlightert, ráadásul olyanokat amik ennyire szilárd halmazállapotúak, és ennyire érdekes kialakításúak.    







Az én színem a 7C árnyalat, amiről az első ránézésre tudtam, hogy tökéletesen fog passzolni a bőrszínemhez. :) 
..és igen, ez egy nagyon szép világos rózsaszínes tónusú árnyalat, ami a az őszi-téli bőröm színéhez tökéletes lesz. 
Ráadásul olyan összetevők alkotják, melyek minden felvitelkor hidratálják, lágyítják és fiatalítják is az arcbőrt. Ami nálam nagyon jól is jön. :) 

Az elérhető 40 árnyalat közül (hideg és semleges tónusokkal is) minden bőrszínre meg találhatjuk a megfelelő alapozót.
Minden egyes Lush Slap Stick szilárd alapozó kiváló minőségű kézműves összetevőkből, pigmentekből és lágyító olajokkal készült. 

Közepes fedésű, de jól építhető alapozó mely 14% pigmentet és 45% indonéz kókuszolajat tartalmaz.

"A benne lévő összetevők, a perui jojobaolaj - mely a bőr természetes faggyújához hasonló állagú - garantálja, hogy a választott pigment csodásan idomul a bőrödhöz, a gazdag, védelmező kandelillaviasz, napraforgóviasz és török rózsaviasz pedig hibátlan színt biztosít. Ha a látvány tökéletes, az Indonéziából származó extra szűz kókuszolaj hidratálja és hűsíti a bőrt (ráadásul az eladásából származó összeg 10%-a olvasásórákat és helyi fogorvosokat támogat Nias szigetén). A marokkói női szövetkezetektől vásárolt argánolaj hidratálja a szomjas arcbőrt és csodás ragyogást biztosít a smink eltávolítása után." 


Ecsettel, vagy akár az ujjaink hegyével is könnyedén felvihetjük úgy, hogy mindkettővel tökéletesen elérhetjük a kívánt fedést, a bársonyos ragyogást. 

Az én árnyalatom gyengéden meleg tónusokkal rendelkezik, de az elérhető 40 árnyalat közül bárki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. 

Minden egyes Slap Stick szilárd alapozó lefejthető viaszba van mártva, de egy újrahasznosított és újrahasznosítható kartondoboz garantálja, hogy biztosan sérülésmentesen kapd meg, és a mindennapi használat után is könnyedén visszahelyezhető, állaga megóvható. 

"100%-ban vegán termék, és a benne található összetevők egyikét sem tesztelték állatokon. Helyette elhivatott sminkrajongók próbálták ki őket."















A másik igazi szépség ez az ezüstösen csillogó highlighter stick, melytől csodaszép pezsgős fényt kap a bőr, és melyet használhatunk úgy, hogy éppen, hogy csak egy kicsit bűbájosan, vagy akár éteri hatással ragyogjunk.

Én a mindennapokban a lágy bájos hatást kedvelem, ezért nagyon keveset viszek fel belőle az arccsontomra, így nagyon szép szaténos fényű, de finom és szolid lesz tőle egész nap a sminkem. 


"A bio extra szűz kókuszolaj az indonéz Nias szigetéről származik; finom a bőrhöz, ráadásul az eladásából származó bevétel 10%-át a helyi közösségi létesítmények fejlesztésére fordítják. A pompás marokkói argánolaj messze földön híres kondicionáló és kényeztető hatásáról; egy marokkói női szövetkezet tagjaitól vásároljuk."





10 féle árnyalatban kapható, amik között egy igazán szép és kirívó is kapható, mégpedig a Peacock névre hallgató zöldes színű, melyet nem csak arcra, de szemre is érdemes használni (ahogy akár mindegyiket), mert igazán mutatós és finom sminket tudunk vele varázsolni az egész arcunkra. 

Természetesen mindegyik árnyalattal készíthetünk szemsminket is, csak ez a zöldes színű az ami engem annyira megfogott, hogy én rögtön arra gondoltam mikor megláttam, hogy te jó ég.....ezt én inkább a szemere kenném annyira szép. :)  

Bármelyik árnyalatot is választjátok biztos, hogy nem fogtok mellé lőni, mert mind csodás, mutatós, és akármelyikkel tudtok majd hétköznapi, vagy akár ünnepi sminket is készíteni.  





Megérkeztek az új fincsi testápolók is, amelyek közül szinte lehetetlen választani (mert mind isteni), mégis a mennyei karamella illatú Yog Nog-ot választottam.




Hogy miért ez? Miért a karamella? 
Mert ez az egyik kedvenc illatom, főként ősszel és télen, mert annyira kellemes édeskés, hogy ez az ami felmelegít a hűvös estéken. 




A benne lévő mandula, jojoba és szegfűszegolaj és a kakaóvaj teszi igazán puhává a bőrt, és a lépesméz, és karamella aromája adja az évszak hangulatát. 

Csodás. selymes és puha lesz tőle a bőröm, arról nem is beszélve, hogy ennivalóan finom illatú is. :) 
Ráadásul a hatása is sokáig megmarad, mert másnap sem engedi, hogy a bőr kiszáradjon.

Eddig is szerettem a LUSH testápolóit, de most, hogy még több új illatú került az üzletekbe, biztos vagyok, hogy beszerzek még jó néhányat, mert majd a nagy hidegben csak ez a sűrű és jól tápláló krém lesz az ami megtudja óvni, és mindig puhán, hidratáltan tartani. 



Catastrophe Cosmetic friss arcpakolás pedig a nevével ellentétben egyáltalán nem katasztrofális, és a bőrünk sem lesz az tőle, sőt......
Ez egy nagyon jó nyugtató és hidratáló pakolás, melyben az áfonya, a kalamin, a kamilla, a rózsa és a mandulaolaj gondoskodik bőrünk frissen és fiatalosan tartásáról. 
Nem utolsó sorban pedig a benne lévő A, C, és E-vitamin az amik segítenek a bőrünk sérülésektől való megóvásában. 

A bőröm nagyon szép és pihe-puha lesz tőle, úgyhogy minden héten hétvégén mikor akad időm legalább 15 percem magamra, akkor felkenem és indulhat a relax. :)






Ismét 100%-ban elnyerték a tetszésemet a LUSH termékei, mert mindegyik azt nyújtja amit ígér, sőt van ami még sokkal, sokkal többet is!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt