Guerlain KissKiss Matte Lips bemutatója José Louis Yuvé Sminkmester tolmácsolásában





Sziasztok! 

Egy hete a Guerlain rendezvényén jártam a Douglas Parfüméria Allee-ban lévő üzletében, ahol a Guerlain Magyarország és José Luis Yuvé Sminkmester bemutatta nekünk a legújabb  KissKiss Matte csodaszép bársonyos ajakrúzsával. 






A rúzsok egytől egyig csodaszépek, és José nemcsak a ezeket mutatta meg nekünk használat közben, de egy komplett sminket is elkészített, ahol megmutatta milyen szép finom nude sminket, mennyire tökéletesen fel tud dobni egy ilyen rúzs. :) 

Megmutatta milyen trükkökkel lehet nap mint nap finom, de sugárzó, és fiatalos sminket készíteni, ami reggeltől estig tart, ráadásul annyira fiatalos, hogy akár 10 évvel fiatalabbnak is tűnhetünk. :) 

....és a sminkmester tanácsa a mindennapokra: 

Ne indulj el rúzs nélkül ! 
Ha semmi mást nem teszünk fel, mert fáradtak vagyunk és nincs kedvünk komplett sminket készíteni, akkor csak tegyél egy csodaszép rúzst, öltsd fel a kis fekete ruhád, és már olyan is leszel mint egy sikkes francia hölgy !   

Szerintem ez igazán tökéletes tanács, és bizony van benn igazság. :) 




A sminkes asztalka nagyon vonzó volt, tele a Guerlain szépségeivel. :) 




Gyönyörű KissKiss Matte árnyalat. :) Nekem is volt szerencsém kipróbálni. Egy csodás nude árnyalatot kértem, bár utólag megbántam, mert mégis jobban állt volna egy élénkebb szín. De így is jó volt érezni, hogy tényleg mennyire könnyed viselet, és valóban nem szárítja az ajkakat. Olyan volt mintha rajtam sem lett volna. :)  





....és egy fotó a mesterrel, aki roppant jó fej, jó humorú és nagyon kedves is volt. :) 





- Köszönjük! - 

Megjegyzések

  1. Milyen cuki-pici a mester :D Csini vagy :) Guerlain az egyik legjobb a nagyok közül!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem egy magas ember, de nagy ember. :) ...és valoban nagyon kedves és cuki :) Ohhh....hát tudod nagy Guerlain fan vagyok, úgyhogy nálam az elsők között. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt