2017. október 29., vasárnap

AVON - True Colour púder és Mark Nail Style Studio Körömlakk


Sziasztok! 

Nemrég két Avon terméket próbáltam, amik szerencsére meghozták a hozzájuk fűzött reményeimet. 

Kompakt púderből úgy érzem sosem elég, és örülök, ha ilyen termékekből mindig van tartalékba egy-két bontatlan darab. :) 

Pont ezért is választottam az Avon legújabb púderét a True Colour-t. 

Nagyon szép 01 Neutral Fair árnyalat egyszerű, de egyben nagyon elegáns fekete műanyag csomagolásban, ami nem csak elég masszív, de a pipere polcon és a neszesszerünkben is tökéletesen elfér. 

Az állaga selymes, kellemes, a viselése nagyon jó, egész nap szépen tart, és nekem még az arcomon lévő  kifényesedő részeket is szépen kordában tartja, egyáltalán nem fénylik át még a nap felénél sem. Melegebb időben azért délután már látok némi csillogást, de a hűvösebb időben még ennyi sincs. :) 

Az illata a számomra mindig legkedveltebb igazi púder illat. Ára: 3.299,- Ft most akciósan 1.999,-Ft. A másik számomra új és kedves termék, a Mark Nail Style Studio körömlakk Glam Rose árnyalat. Ez egy igazán szépséges, finom, púderrózsaszín árnyalat, ami nekem örök kedvencem. Ruhában, cipőben, táskában, és körömlakkban is nagy szerelem. 

Kicsit holo-s, szaténos és nem utolsó sorban mattra száradó, ami azért is érdekes, mert amellett, hogy matt lesz, szépen megtartja a szaténos színét. 

Én szoktam rá kenni fedő lakkot, amivel kissé fényessé tudom tenni, így nem csak mutatósabb, de sokkal tartósabb is. 1 hét mosogatás, takarítás, és egyéb tevékenység mellett még a köröm végeken sem kopott meg. 

Ezért nálam ez a lakk csillagos 5-ös ! :) 
Ára: 1398,-Ft most akciósan: 799,- Ft. 
Örülök, hogy ismét sikerült két olyan terméket kipróbálni, amik valóban jók, és nem csak a minőségük tökéletes, hanem az áruk is nagyon baráti.  

2 megjegyzés:

  1. Hű, ez a lakk nagyon szupi �� Illik hozzád ez a szín ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Ildim! :) Nagyon szeretem, mert annyira finomka. :)

      Törlés