Tavaszi elfogytak



Sziasztok! 


Gondolkoztam, hogy megmutatom Nektek a májusi kedvenceimet, de az utóbbi időben nem igazán vettem olyan termékeket, amik igazán kedvenccé váltak volna. 

Ezért inkább azokról írnék amik elfogytak és azt is megosztom Veletek, hogy újra venném e őket vagy sem. :) 







1. Bilka Aqua Natura Krémtusfürdő

100% Aqua Natura
Uborka és Sárgadinnye kivonattal, Maximális hidratálás!
Gyengéden tisztítja, hidratálja a bőrt fürdés közben. A tusfürdő Mikrotápanyagokat, Aminosavakat, C és  B1 vitaminokat tartalmaz, amelyek mélyebb rétegeiben hidratálják  a bőrt, ezzel 24 órán át tartó hidratálást biztosítva.






Nagyon kellemes vele a fürdés, és abszolút nem lesz rinocérosz száraz a bőröm tusolás után. :) Ráadásul a sárga dinnye illat az egyik nagy kedvencem. 

Újra venném ? Igen ! Biztos, hogy újra fogom vásárolni :) 
 




2. Bioderma Sensibio H2O Arc és Sminklemosó

Tisztító hatású arc- és sminklemosó micella oldat, érzékeny bőrre. Alaposan tisztít, nem irritál. Az uborkakivonatnak köszönhetően nyugtatja a bőrt. Alkalmazható a szem környékén is. Mindennapi használatra, hipoallergén. Lemosást nem igényel.








Számomra a tökéletes micellás lemosó. 

Egyáltalán nem szárítja a bőröm, nem csípi a szemem és csodásan megtisztítja az arcom mindenféle szennyeződéstől. A sminkem is leszedi maradéktalanul. 
AMi nálam plusz pont, hogy illatmentes, így nem irritálja a az illatanyagokra érzékeny bőröm. 

Újra venném? Naná ! :) 





3. NUXE Nuxellence® DETOX

A reggeli friss és kipihent arcvonások elérése (mintha csak két órával több pihentető alvásban lett volna részünk(1)) és az éjszakáról-éjszakára egyre fiatalabbnak tűnő bőr érdekében, a NUXE egy kiváló anti-aging bőrápoló készítményről rántja le a leplet.
Kimagasló méregtelenítő komplexe, amely biotechnológiailag előállított cukrot és a selyemfa kivonatát ötvözi, elősegíti a sejtek éjszakai méregtelenítő folyamatát az éjszaka folyamán zajló bőrsejt megújulás hatékonyabbá tételével(2). A golgotavirág, az orvosi atracél és a pipacs aktív hatóanyagai helyreállítják a megváltozott mitokondriális DNS-t(3), így segítenek felfedni a bőrsejtek alapvető energiáját.
A Nuxellence DETOX® egyúttal kimagasló élményt is nyújt érzéki és különleges textúrájával, amely finom és nőies illatot áraszt, így minden egyes használatot kényeztető élménnyé varázsol.






 
 
Könnyed állagú, de sűrű és tápláló krém amitől felkenés után már olyan finomnak és bársonyosnak érzem a bőröm mintha ismét 20 éves lennék :) Tényleg nagyon finom tapintású és hidratált lesz. 

Azt szoktam mondani, hogy "gyere kicsi bőröm ma este is detoxikálunk" :D Reggelre az arcom kipihent és épp oly pihe-puha mint este felkenés után. :)


Újra venném ? Igen mindenképp ! :) 




 

4. L'Oréal Revitalift Magic Blur  tubusos ránctalanyító nappali krém


A Revitalift Magic Blur ránctalanító nappali arckrém Opti-Blur Technológiával a fényt használja fel a bőrön a finom vonalak, ráncok és pórusok azonnali elhalványításáért, a ráncok azonnali simításáért.







Nekem a tégelyes hidratáló arckrém változata az etalon. Így az nagy kedvencemmé vált. 
Ez úgy érzem felkenés után nem sokkal elkezd kiszáradni a bőröm alatta, úgyhogy egy idő után olyan furcsa kinézetűvé, szárazzá, hidratálatlanná válik. 
Ami nagyon nem szép látvány a hosszú nap folyamán. 

Ellenben a  tégelyes hidratáló arckrém változata, az az etalon. Így az nagy kedvencemmé vált. 

Ezt a tubusost újra venném ? Hát nem ! Nagyon nem. 
Kis kiszerelés, ráadásul szerintem nem is túl olcsó és hát a kívánt hatást sajnos nálam száraz bőrű emberkénél nagyon nem váltja be. 




 

5. Mary Kay CC krém Light to Medium árnyalat









Nagyon kellemes állagú krém, szép szín, és nagyon szépen hozzá idomul a bőr alapszínéhez. 

De.....sajnos szárítja a bőröm és valahogy nem paszol egy hidratálómmal sem. 
Amiért nagyon szomorú vagyok, mert egy szuper szép bőrképet adó termék, de sajnos így, hgy foltosra szárad a képernyőm alatta, sajnos az összkép pér óra elteltével borzalmas. 

Újra venném ? Nem sajnos így nem. 




 
6. Bioderma Sébium H2O arc- és sminklemosó

Tisztító hatású arclemosó micella oldat. Hatékonyan oldja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Mindennapi használatra, hipoallergén. Használat után nem igényel lemosást. Fluidactiv® komplex szabadalommal. 






Frjemnek vettem egy kis próba csomagot és abban volt ez a termék is. 
Neki kissé zsíros a bőre így abszolút ideális választás volt arra, hogy minden este szépen áttörölje vele az arcát. Ráadásul nem is fénylett úgy az arca mint azelőtt mikor még nem használta.


Újra venném ? Igen.





7. Szerelmesálom Kézkrém

Minden Szerelmes álom termék gondosan válogatott ginkgo és narancs kivonatot tartalmaz. A narancs és a ginkgo egyaránt erősíti a bőrt és lágy tapintást kölcsönöz neki. A ginkgo az élet elixíre évszázadok óta. A Szerelmes álom afrodiziákum illata az élvezetek világába repít.

A Calena kézkrém ápolja és hidratálja a kezet, ahogy annak egy ellenőrzött natúrkozmetikum esetében lennie kell. Értékes növényi elixíreket és illlóolajokat tartalmaz.
A növényi elixírek az eredeti növény minden tulajdonságát megőrzik és sejtfrissítő kúraként hatnak a bőrre.
A növényi összetevőket úgy készítik elő, hogy azok megfelelő időt kapjanak a teljes és harmonikus hatás kifejtéséhez.







 
 
 
A legelső Pure by Pixiboxban volt megtalálható és mivel nem nagyon szeretem lecserélni a jól bevált kézkrémem, gondoltam majd elálldogál a polcon. 

De szerencsére tettem vele egy-két próbát és így a mindennapjaim részévé vált. 

Kellemes illatú, és állagú krém, pumpás flakonban ami még jobban megkönnyíti a használatát.  Ráadásul a táskámban is kényelmesen elfér, úgyhogy rendszeres utazóvá is vált. :)


Újra venném ? Újra bizony ! :) 
De most a rózsás illatút néztem ki magamnak, mert ez az egyik kedvenc illatom és a természetes kozmetikumokban imádom :) 





8. Artdeco szemhéjalapozó





Szerintem a legjobb szemhéjalapozó a világon. :) 
Nálam még az UD alapját is messze menőkig felül múlja. A szemhéjpúder színei sokkal élénkebbek lesznek használatakor, ráadásul olyan tökéletesen megtapad benne, hogy a sminkem simán kibírja minden féle eltűnés, lepotyogás, ráncba gyűlés nélkül reggeltől estig.
 

 Újra venném ? Még szép ! 
Remélem mihamarabb hozzá jutok valahol kedvezményesen, mert nagyon hiányzik. 






9.  Maybelline Lash Sensational Szempillaspirál


könnyed, folyékony formulájú festékkel 
speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetet 
 
 
 
 
 

Végre egy jól sikerült drágább márkás spirál is a kezembe került. Többször próbáltam már nevesebbeket használni, de egytől egyig mindig csalódnom kellett. 

Ez viszont nagyon szépen teljesít. :) 


Szerencsére a nap végén is szépen ott van ahova reggel feltettem, nem pereg, nem maszatolódik, amiért plusz pont jár. 
 
 
Újra venném ? Igen, már vettem is utánpótlást :)  
 
 
 
 
 
 
 
Nektek vannak kedvenceitek, amiket biztos, hogy újra vásárolnátok ? 
Esetleg ezek közül is van olyan amit próbáltatok és Nektek is tetszett, vagy épp nem tetszett? 
 

Megjegyzések

  1. A Sensibio micivíz nálam állandóan raktáron van, nem tudok nála jobb lemosót.

    VálaszTörlés
  2. Juj! A NUXE Nuxellence® DETOX kencét nekem is be kéne szereznem na meg a Maybelline Lash Sensational Szempillaspirál is felkelte az érdeklődésem :) Megint egy hasznos bejegyzés ;) Köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A krém valami szuper jól hidratál és nyáron is nyugodtan használható, mert nem nehéz, nem zsíros. :) A spirál pedig egyszerűen No1 ! :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés