Tesla bárki számára elérhető - új okos otthon márka a piacon !

Fotó:Tesla

Ki ne szeretné felhőtlenül élvezni az otthon töltött idő minden percét - éljen akár a nagyvárosi forgatagban, vagy a vidék csendjében? Az otthoni kényelem biztosítására egyre több háztartási készülékkel vesszük körbe magunkat.

Tesla okos termékek......

A Tesla termékpalettáján találhatók okos légtisztítók, okos kültéri és beltéri kamerák, háziállatoknak szánt okos eszközök, okos párásítók, okos érzékelők, okos kapcsolók, okos mérlegek, sőt, okos termosztát szabályozók is. A termékeket itthon a legnagyobb műszaki áruházak is forgalmazzák.

Más okos otthon eszközök a biztonságért felelnek: a mozgásra vagy hangra éjjel-nappal figyelmeztető biztonsági kamerák segítségével szemmel tartható a házunk vagy lakásunk. Egy professzionális biztonsági rendszer megoldással összehasonlítva az okos kamerák használata sokkal költséghatékonyabb és nem igényel rendszeres havi díjat. Távolról ellenőrizhető és kikapcsolható a világítás is, ahogy a fűtés szabályozás is menedzselhető akkor is, ha épp nem tartózkodunk otthon.

TESLA okos konnektor

Fotó: Tesla

Az okos konnektor legnagyobb előnye, hogy teljes körű áttekintést nyújt az energiafogyasztás mértékéről. Így optimálisan és a lehető leghatékonyabban működhet otthona, és spórolhat az energiaköltségeken.

Okos légtisztítók

Fotó: Tesla

Egy jó légtisztító garantáltan javítja az életminőségét. Szó szerint. A levegő, amelyet nap mint nap belélegzünk otthon vagy az irodában, tele lehet káros mikroszemcsékkel. Egy légtisztító hatékonyan segít megszabadulni az allergénektől, penészgombáktól és atkáktól.

 

TechToy okos világítás

Fotó: Tesla

Tegye életének részévé a színek teljes spektrumát. Az okos izzók és az okos LED-szalagok már az okosotthon szerves részévé váltak. Csatlakoztassa a TESLA Smart alkalmazáshoz egész otthonát, és irányítsa azt egyetlen alkalmazáson keresztül.

Biztonság

Fotó: Tesla

Tartsa biztonságban mindazt, ami fontos Önnek egy okos biztonsági rendszerrel! Akár a kertjét kívánja szemmel tartania, akár az egész háza belsejét felügyelné, az okos eszközök az egész család biztonságát szolgálják! Aludjon nyugodtan, bízza rájuk a felügyeletet!

 

Egészségmegőrzés

Fotó: Tesla

Egészségmegőrző termékcsaládunk okos egészségmegőrző készülékei segítenek Önnek abban, hogy egészségesebben éljen. A vér oxigénszintjétől a testhőmérsékletig nyomon követheti testösszetételét, BMI-jét és vázizomzatát. A TESLA Smart alkalmazásnak köszönhetően átfogó képet kaphat a szinkronizált mérésekről, illetve egészségéről és életmódjáról.

 

Háziállatok

Adjon négylábú barátainak minőségi ellátást akkor is, amikor Ön nincs a közelben, mindezt távolról, egy mobilalkalmazáson keresztül! Az okos eszközök biztosítják, hogy mindig friss száraz táp legyen a tálban, akár öt napig folyamatosan friss vizet kapjanak, és bónuszként szórakozást és állandó felügyeletet is kínálnak!

Ezek a Tesla okosotthon eszközök az állattartóknak nyújtanak segítséget: az okos, automatikus ételadagolók és ivókutak a gazdi távolléte esetén is gondoskodnak a kutya vagy macska jóllétéről. A beépített UV-sterilizáló lámpa frissen tartja a vizet, a beépített kamerával pedig a gazdi ellenőrizheti, hogy kedvencét meg kell-e etetni. 

Hiába szereted mindennél jobban kis kedvencedet, sajnos nem mindig viheted őt magaddal, amikor dolgozni mész vagy elutazol. Fejtörést okozhat, hogyan gondoskodj ez idő alatt cicusod, kutyusod jólétéről. A szomszédok és családtagok beszervezése sokszor kényelmetlenséget okoz, hiszen itt nem csak arról van szó, hogy etetni-itatni kell a négylábúakat. Szerencsére ma már számos okos megoldás létezik ilyen helyzetekre. A Tesla okosotthon szakértő megosztja, hogy mit érdemes tudnod az otthon hagyott állatokról, és mutatjuk a legfontosabb óvintézkedéseket, hogy te is biztonságossá tehesd cicusod vagy kutyusod számára az egyedül töltött időt.

Mennyi ideig hagyhatjuk egyedül kisállatainkat?

A macskák esetében nem kell túlságosan aggódnod, ha néhány óránál hosszabb időre mész el otthonról, hiszen alapvetően kisebb igényűek, mint a kutyák. Nem kell levinni őket sétálni, szeretnek egyedül lenni, és azzal tölteni a napot, hogy a lakás különböző pontjain alszanak különböző pozíciókban. A kutyák esetében más a helyzet, hiszen a kutyák falkájuk tagjaként tekintenek ránk. Már kölyökkorban fontos az egyedülléthez szoktatni őket, így elkerülhető a szeparációs szorongás kialakulása. Érdemes számításba venni kedvenced korát, fajtáját, személyiségét, valamint érzelmi és fizikális szükségleteit is.

Egy kutyakölyköt nem érdemes 2 óránál tovább egyedül hagyni, hiszen gyakran kell levinni sétálni, de egy 18 hónaposnál idősebb kutyát akár 6 órára is otthon hagyhatsz, hiszen megtanulta, hogy ha a gazdi nincs otthon, jobb, ha alvással tölti az időt. Idősebb, beteg kutyusok esetében érdemes leszorítani ezt az időt 2-4 órára: róluk többet kell gondoskodni, és hajlamosak magányossá válni.

Etetés, itatás!

Mondanunk sem kell, hogy ha gondoskodni akarsz kisállatodról, a legfontosabb, hogy biztosítsd számára a megfelelő mennyiségű vizet és eledelt - természetesen nemcsak nyáron, hanem egész évben, bármikor. Akkor is, ha csak dolgozni mész.

Fotó: Tesla

Jó ötlet lehet beszerezni egy játékos ételadagolót, vagy ha biztos akarsz lenni abban, hogy egy pocak sem marad üresen, szerezz be egyet a ma már egyre szélesebb körben elterjedt okos eszközök közül, mint például a Tesla okos kisállat etetője. A készülékbe beépített kamera és mikrofon segítségével egyszerűen, a telefonod segítségével rá is tudsz nézni kedvencedre, sőt, társaloghatsz is vele, bárhol is járj épp.

Fotó: Tesla

Legalább ennyire fontos a megfelelő víz biztosítása: a macskák és kutyák előszeretettel isznak csobogó, friss vizet. Egy okos háziállat itató akár napokig képes friss vízzel ellátni a kedvencedet. A beépített keringetőnek hála az itató állandó mozgásban tartja a vizet, az UV-lámpa pedig eltávolítja a káros baktériumokat a vízből. Így a tartályba töltött víz napokon át biztonságosan fogyasztható lesz.

 

További Tesla termékek és okos megoldások: https://www.teslasmart.com/hu

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt