IMAGE Skincare - A fényvédelem evolúciója

 


Korábban a fényvédelem csupán azt a célt szolgálta, hogy megelőzzük a leégést. Felkentük a fényvédőt, mielőtt kimentünk a strandra, nem foglalkoztunk a krém állagával, viselhetőségével és az elkerülhetetlen fehér réteggel, ami megült a bőrön. Napjainkban többet várunk el a fényvédőktől.

A legtöbb bőrgyógyász azt fogja mondani, hogy a fényvédő az egyetlen fontos bőrápolási termék a méltóságteljes bőröregedés támogatásához. És több évtizedes kutatás és bőrápolási fejlesztések után a fényvédelem hosszú utat tett meg. A fényvédők különböző textúrákban és árnyalatokban kaphatók. Más jótékony összetevőkkel együtt kerülnek a formulákba. Van, hogy az SPF az alapozóba kerül. Bár egyre többen tudják, hogy a fényvédő létfontosságú eleme a bőr egészségének, sokan mégsem használják naponta.

Egy kutatás szerint 2020-ban a felnőtt férfiak mindössze 12%-a, a felnőtt nők 29%-a számolt be arról, hogy mindig használt fényvédőt, ha egy napsütéses napon több mint egy órát töltött a szabadban. Ahhoz, hogy ez a szám emelkedjen, a napvédelemnek bőrápolás részének kell lennie. Nemcsak a funkcionalitásról (a bőr védelme az UV-sugaraktól), hanem az élményről, a megjelenésről és a tapintásról is szól. A napvédő krémek úgy tölthetik be sikeresen a feladatukat, hogy közben zökkenőmentesen együttműködnek a rutinunkban lévő egyéb szépségápolási termékekkel.


Megoldásként az IMAGE Skincare két új terméket fejlesztett ki a legkelendőbb PREVENTION+ termékcsaládjához, mindkettőt úgy alkotta meg, hogy fehér bevonat nélkül biztosítsanak viselhető napi fényvédelmet. Íme, a két új termék:


ÁTLÁTSZÓ SPF VÉDELEM: PREVENTION+ CLEAR SOLAR GEL SPF 30

A legelső 100 százalékban tiszta, professzionális minőségű fényvédő, ez az innovatív SPF antioxidánsok és fenntartható szkvalán egyedülálló keverékével készült, amely könnyedén siklik a bőrön, és sima megjelenést és érzést biztosít. A vízmentes innováció légies érzetet kelt a bőrön és segít megtartani a sminket, így minden bőrtónushoz tökéletes alapozó.
A TISZTA KLINIKAI ÁTTÖRÉS

Teljesen tiszta, vízmentes fényvédő gél minden bőrtónusra, amely széles spektrumú UV-védelmet biztosít fehér bevonat nélkül.

 HATÁSAI

A légies, átlátszó formula beszívódik a bőrbe és segít megtartani a sminket.

Antioxidánsok, köztük C-vitamin, E-vitamin és zöld tea elegyét tartalmazza.

A növényi eredetű szkvalán segít hidratálni a bőrt a sima megjelenés és érzés érdekében.

Az univerzális formula minden bőrtónushoz illeszkedik.

 AZ ÉLMÉNY

Narancshéjolajból származó természetes citrusillattal, amely könnyű, édes illatot biztosít.


ÁSVÁNYI FÉNYVÉDŐ SZÉRUM: PREVENTION+ SUN SERUM SPF 30 (SZÍNEZETT ÉS SZÍNTELEN)

Ez a modernizált SPF szérum formula szinte lebeg a bőrön, harmatos és hidratált hatást keltve. A gyömbérgyökér-kivonatot, C-vitamint és E-vitamint tartalmazó, erős antioxidánsokat tartalmazó készítmény 100%-ban ásványi UV-szűrőt tartalmaz, hidratáló, pehelykönnyű szérum textúrában. Ez a termék színtelen és áttetsző színezett formában is kapható, amely a legtöbb bőrtónushoz hibátlanul illeszkedik.

TISZTA KLINIKAI ÁTTÖRÉS

Ásványi SPF 30 fényvédő szérum, amely széles spektrumú UV-védelmet nyújt, antioxidánsokkal, pehelykönnyű, harmatos érzettel.

 HATÁSAI

Modernizált formula, mely teljes mértékben ásványi UV szűrőt alkalmaz hidratáló szérum textúrában, a mindennapi használat céljára. Színezett vagy színtelen formulában is elérhető szérum. Növényi eredetű, cukornád alapú szkvalán, a bőr hidratálására. Antioxidáns gyömbérgyökér kivonatot, C-vitamint és E-vitamint tartalmaz.

 AZ ÉLMÉNY

Átlátszó textúrával és a narancshéjolajból származó természetes citrusillattal, amely könnyű, édes illatot biztosít.


Az IMAGE Skincare célja az új fényvédők megalkotásával az volt, hogy átalakítsa a naptej viselésével kapcsolatos társadalmi és kulturális gondolkodásmódot, a naptej használata örömöt okozzon, ne pedig teherként tekintsünk rá. 

Az új fényvédőkről bővebb tájékoztatás kérhető az IMAGE Skincare Peeling Szakemberektől, illetve még több információ lelhető fel a  www.imageskincare.hu weboldalon is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt