Inglot the Power Puff Girls - Megérkeztek a Pindur Pandúrok !




Sziasztok! 

Mint azt már tudjátok, megérkeztek a Pindur Pandúrok az INGLOT Magyarország üzleteibe és webáruházába. 😃
Örülök, és köszönöm, hogy részt vehettem az Inglot Magyarország jóvoltából ezen a szuper bemutatón, mert a fiatal korom kedvenc meseszereplőinek sminkkollekciójával én is testközelből ismerkedhettem meg. 😍




"A Pindúr pandúrok 1998-tól 2005-ig vetített amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet a későbbi Fosterék háza képzeletbeli barátoknak megalkotója, Craig McCracken készített és 2001-ig a Hanna-Barbera, azután a Cartoon Network Studios rendezett. Craig volt osztálytársa, Genndy Tartakovsky is közreműködött."

"A sorozat főhősei a három, szupererővel bíró Pindúr pandúr, akiket Utónium professzor teremtett. A feltaláló só, cukor és egyéb összetevőkből („minden, mi jó”) próbálta megteremteni a tökéletes kislányokat. Ám véletlenül az X-vegyszer is beleömlött az elegybe, ami a lányok képességeit eredményezi. Egy részből kiderül, hogy Mohó Jojó, az agyas csimpánz, aki egykor a professzor segédje volt, meglökte a professzort - így keverte hozzá ezt az alkotóelemet is a keverékébe. Ha városukat, Bogárfalvát veszély fenyegeti, a város polgármestere, a Bogármester, mindig készen áll rá, hogy időben a segítségüket kérje, ha a várost gonosztevők vagy szörnyek támadják meg."

forrás: Wikipedia





Puszedli (Bubbles) – Világoskék ruhájú, világoskék szemű, szőke hajú kislány. Plüssállatai közül kedvence Okti, a lila polip, aki sok epizódban feltűnik. Szeret csinos lenni.





Nagyon mutatós matt kék, szatén rózsaszín, és szintén matt pink árnyalatot tartalmaz a paletta, melyekkel nagyon szépen lehet dolgozni, és akár mindennapi sminket elkészíteni. 😊
Lentebb láthattok egy fotót....... Geri készített vele egy sminket, amit be is tettem, hogy megmutassam milyen szép. 😊 

A rúzs, egy nagyon natúr, világos rózsaszín, ami teljes mértékben passzol a szemhéjpúder színeihez, hozzá a kollekció darabjaiként, még egy csodás halvány rózsaszínes gyöngyház szájfény, és fényes rózsaszín pigment por is található. Ezek így mind adják a csodaszép smink elkészítését. 




Sziporka (Blossom) – A rózsaszín szemű, rózsaszín ruhájú, vörös hajú, piros masnit viselő kislány. Tulajdonképpen ő a csapat vezetője. Általában ő veszi fel a forródrótós játéktelefont, amin a Bogármester hívja fel őket vészhelyzet esetén. Sokszor neki jutnak az eszébe a jó ötletek és a nagy tervek. A túlzott okoskodása miatt szokták bántani.



Sziporka színei is nagyon jól illenek a karakterhez. 😊
A gyönyörű tégla színű, a fehér, és a sárga szemhéjpúder, mely mindenkinek jól áll. Nagyon szép finom árnyalatokat lehet vele készíteni, és viselni a mindennapokban. 

A kollekció darabjai még egy nagyon szép piros rúzs, egy barackos, narancsos árnyalatú gyöngyház fényű szájfény, és egy aranyló bronzos színű csillogó pigment por. 




Csuporka (Buttercup) – A pandúrok legerősebb tagja a világoszöld szemű, világoszöld ruhájú, fekete hajú kislány. Teljes ellentéte Puszedlinek: harcias, nem kedveli a kislányos dolgokat, szeret verekedni.




Csuporka  a lázadó, pörgős, és erős jellemű pandúr lány kollekciója is gyönyörű színeket tartalmaz, mint egy szatén fényű zöld, egy szatén citrom sárga, és egy mutatós matt szürke árnyalatot. 
Saját tapasztalatból írom, hogy ezekkel a színekkel hihetetlen mutatós sminket lehet készíteni. 😊
Csináltam nappalra is, és kicsit komolyabbat eseményre is, és azt kell mondjam, hogy abszolút megállta a helyét.
Nagyon megszerettem, és mióta rájöttem, hogy igenis jól áll a zöld szín a kék szeműeknek is, így bátran merem használni, és kreálni magamnak minden nap egy-egy újabb sminket. 😀 

A kollekció tartalmaz még egy zöldes (nem, nem lesz zöld tőle a szánk) gyöngyház fényű szájfényt, egy szépséges barack árnyalatú rúzst, és egy sötét zöldes csillogó pigment port. 






Kapható még egy szuper szettben mind a három rúzs, aminek színeit itt meg is mutatom.  
Persze külön is megvásárolhatók, de ha valaki mindhármat szeretné birtokolni, akkor kedvezményes áron megvásárolhatja. 😊




Szintén szettben is elérhetők a lányok szájfényei is. 





.....és ha teljessé akarjuk tenni, akkor lecsaphatunk a cuki sminktartó táskára is. Szerintem nagyon cukker. 😊





Geri volt olyan kedves és készített néhány lánynak sminket. Megmutatta miként dolgozzunk a színekkel, és azt kell mondjam, hogy meglepődtem mennyire jól lehet ezekkel a termékekkel, színekkel dolgozni és harmonikus sminket készíteni. 

Geri videóit ITT megtalálhatjátok. 





Puszedli kollekciójával készült smink nagyon elnyerte a tetszésemet, és persze a a "modellnek" is nagyon jól áll. 😍 






...és, hogy ne csak a szemünket kényeztessük, fogyaszthattunk három különböző és ízesítésű macaront, amik hmmmm.....nagyon finomak voltak, és persze ötletesek is. :) 






Szuper cuki, mutatós csomagok is készültek, melyekben a lányok kollekciójának darabjai lapultak. 










Persze a felhőcskékbe írt Pindur Pandúr lányokra jellemző tulajdonságok is megjelentek. 👌 



Baj a nevem




Csapatmunka




Ártatlan, de kemény





Pozitív hozzáállás





Erő






Bizalom


Néhányat szerintem érdemes megjegyezni és használni is az életünk során. 😉 


Természetesen nagy boldogságomra van is lehetőségem használni néhány újdonságot. 💖





Csuporka csodaszép szemhéjpúder palettáját, ami két szatén, egy zöld és egy halvány sárga, és egy matt szürke színt tartalmaz. Imádom őket használni, mert nagyon szép sminket tudok készíteni vele a mindennapokra.  





Így első ránézésre halványnak tűnnek a színek, de csodásan építhető, és pont azért jó, hogy nem rögtön egy brutál intenzív szín, mert így a mindennapokra finomabb, az alkalmakra pedig erősebb sminket tudunk készíteni.  😊







Puszedli gyönyörű Sparkle Spirit rózsaszín csillámló árnyalata is igazán megnyerő, és bizony nem csak ünnepekre, és különleges alkalmakra ajánlom, hanem minden napra, amikor egy kis csillogásra vágyunk. :) 




....és Csuporka palettájához is kiválóan illik. 😉







Mostanában, hogy csilloghatnékom van, minden olyat felkenek magamra ami fénylik, és a mostani trend amúgy is az, hogy ne csak az arc, hanem azon részeink is csillogjanak amik kilátszanak a ruhánkból, mint a váll, a kulcscsont, épp ezért lett nagy szerelem a TEAM SPIRIT Sparkling Dust P02-es árnyalatú csillámpora. 😃 





Nagyon finoman fénylő por, amit akár szintén építhetünk, hogy ha intenzívebb csillogásra vágyunk, akkor bizony csillogjunk. 😀 






Ahogy a neve is mutatja a Super Cute valóban egy szuper cuki baba rózsaszín árnyalatú szatén-bársony textúrájú rúzs, mely felvitelkor nagyon selymes, lágy és krémes formula. 

Amellett, hogy tökéletes erős fedése van, és jól pigmentált, egy nagyon kényelmes viselet, ráadásul nem szárít, hanem hidratálja és vizuálisan javítja az ajkak rugalmasságát. E-vitamint, cseresznyemag-, argan-, sárgabarackmag- és kókuszdióolajokat tartalmaz.





Tényleg szuper cuki szín, és nagyon szépen pigmentált, ráadásul nem szárítja ki a szám a nap folyamán,ezért is ajánlom jó szívvel. 😊 






Mindegyik szuper cuki és csodaszép kollekció megtalálható az Inglot Magyarország üzleteiben és webáruházában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt