AVON - Októberi újdonságok




Sziasztok! 

Igaz, hogy már javában a novembert tapossuk, de én most néhány októberben megjelent AVON újdonságot szeretnék Nektek bemutatni, amik természetesen most is kaphatók és megtalálhatók az újabb katalógusban is. 😊 
  




"Az új Avon Maxima for Her parfüm lehengerlő illata erőt ad álmaink magvalósításához. A nemes és ragyogó homoki szalmagyopár a csábító nektarin zamatos jegyeivel ellenállhatatlan illatot alkot, amelyet a bársonyos jázmin tesz igazán nőiessé. Ebbe a mindent elsöprő illatba burkolózva könnyedén legyűrjük az álmaink útjában álló akadályokat, nem létezik számunkra lehetetlen."

Első körben ami engem megfogott benne az az üvege. 😍 Egyszerűen gyönyörű ! 💖
Természetesen az illata is nagyon tetszik, ugyanis jellegében nagyon hasonlít az egyik téli nagy kedven illatomra a Good Girl-re. 
Nem azt mondom, hogy ugyan olyan, csak hasonlít. Csodás fehér virágos jázminos illat, ami mellett ott van a mennyei nektarin és egy szép orientális jegy ami szép eleggyé teszi az egész kompozíciót. 
Ebben az őszi időben kiváló, és ha bejön majd a hűvösebb idő, akkor még inkább tökéletes lesz, és bizton állíthatom, hogy akkor fogja majd megmutatni a valódi szépségét. 😊 








"Tiszta hatóanyagok, aktív összetevők és koncentrált formulák – mindezzel felvértezve alkotta meg az Avon az egyik legkülönlegesebb termékcsaládját, a Distillery-t. Az év legizgalmasabb újdonsága, a Distillery család tagjai csupa természetes, vegán összetevőket tartalmaznak, amelyek magasan koncentrált hatóanyagok, környezettudatos hozzávalók és allergológiailag tesztelt formulák tökéletes elegyét alkotva szépítik meg arcbőrünket. Az új termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, alkoholt, illatanyagokat, kémiai fényvédőket, illóolajokat és ásványi olajokat, így a Distillery bőrápolási család tökéletes választás vegánok és érzékeny bőrűek számára is."





Nekem eddig az AVON arcápolási vonala mindig meghozta a várt hatást, szóval ezeknek a krémeknek is úgy álltam a használatához, hogy biztos megint a legjobbat fogom kapni tőlük. 😊  






"A Distillery Nappali krém SPF 25 a többfunkciós bőrápolás mestereként egy tégelyben védelmezi, hidratálja és mattítja bőrünket amellett, hogy tökéletes sminkalapként is szolgál mindennapjaink során. Az ásványi fényvédő, 100% növényi eredetű glicerin és desztillált rózsakivonat varázslatos elegye pajzsként védi bőrünket a környezeti hatások és az UV sugarak káros hatásai ellen."

Ami számomra nagyon érdekes (vagyis annyira nem, mert a Koreai arcápolásban ez szinte rendszeres), hogy a krémnek annyira fehér színe van, hogy felkenés után konkrétan fehérebbé varázsolja a bőrt. 😊
Mikor felkentem kicsit fura volt, mert úgy éreztem kevésbé hidratálja a bőröm mint kellene, de szerencsére kellemesen csalódtam, mert ahogy felszívódott rögtön selymes és hidratált érzésem lett. 
Ahogy a leírásban is ígérik, valóban nagyon jól lehet rá sminkelni, de önállóan is kiválóan megállja a helyét még a hűvösebb napokon is. 😊






"A természetes éjszakai szépülés titka pedig nem más, mint a Distillery Éjszakai krém, amely éjjeli kortyként táplálja szomjazó bőrünket, hogy igazán hidratált és élettel teli bőrrel ébredhessünk minden reggel. Ez a kristálytiszta álomkrém gondoskodik bőrünk nedvességtartalmának megtartásáról, halványítja ráncainkat és elszíneződéseinket."

Kissé meghökkentem mikor megláttam, hogy egy éjszakai krémnek zselés állaga van, konkrétan totál áttetsző zselé. 
Viszont mikor felviszem a bőrömre olyan lesz mintha rendes krémet használnék, szóval egy nagyon jól hidratáló termékről van szó, ami zselének néz ki, de állagra és felkenve teljesen olyan mintha egy szuper hidratáló krémmel kenném be a bőröm. 
Meg is szerettem nagyon, mert nemcsak eszméletlen gyorsan felszívódik, de éjszaka tökéletesen ápolja az bőröm 😊  










Nagy örömömre ismét mindhárom termék beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt