AVON - Ünnepi újdonságok



Még a karácsonyi ünnepek előtt érkezett hozzám néhány AVON újdonság tesztelésre.
Ezek között volt egy Anew Ultimate Supreme krém, egy Anew Ultimate szemkörnyék ápoló duó, és két csodaszép AVON mark krémes szemhéjárnyaló.





A szemkörnyék ápoló többek között azért is ragadta meg a fantáziámat, mert nemcsak egy jó kis tápláló krémet tartalmaz, hanem egy kellemesen zsíros, de nagyon gyorsan beszívódó plusz ápolást nyújtó olajos krémet is. 

A krém kellően sűrű, de emellett gyorsan be is szívódik, és szépen is ápolja a szem körüli nagyobb ráncokat is. 

A zsíros olajos krém pedig egyrészt nagyon egyszerűen felvihető, mert csak az ujjbegyünkkel kell kétszer-háromszor körbe simogatnunk a tetején és már ki is nyertük a megfelelő mennyiséget.  

Sajnos nem sikerült elérnem vele azt az eredményt amit szerettem volna, de ez nagy valószínűséggel nem a krém hibája, hanem a fránya öregedésé, és az egyre több ránc kialakulásáé. 😃

Ettől függetlenül összességében nagyon szépen ápolja a szemkörüli finom bőrt, és akinek még csak apróbb ráncai vannak, biztos kellően simítja is. 😊

Örülnék, ha valaki meg tudná még osztani ebbéli véleményét. 😊




Az Anew Ultimate Supreme Luxus Regeneráló Arckrém nappali és éjszakai használatra is tökéletesen alkalmas.  

Az összetétele nagyon gazdag, de emellett kellően könnyed is ahhoz, hogy tökéletesen belemasszírozhassuk az arcbőrbe, jól hidratál és táplál. 

"Az exkluzív Celluvive komplex serkenti a sejttisztítás folyamatát, hogy eltávolítsa az elhalt sejtdarabkákat és a szennyeződéseket a sejtek belsejéből, így segít helyreállítani a bőr feszesebb és rugalmasabb külsejét."

A fekete gyöngyből nyert kivonat pedig hidratál és nagyban segít csökkenteni a bőrünk megereszkedettségét. 

Segíti, hogy bőrünk visszanyerhesse feszesebb és rugalmasabb külsejét, hogy az arckontúrok határozottabbnak tűnjenek, illetve, hogy az arcunkon és a nyakunkon lévő mély ráncok külseje csökkenjen. 




Az én nyakamon látható jelét látom a nagyobb ráncok csökkenésének, ezáltal fiatalosabbnak is tűnik, ráadásul az arcbőröm is kellemesen feszesíti, így az is fiatalosabbnak hat. 😊



Az AVON mark termékei között ismét gyöngyszemekre akadtam, ugyanis nemcsak külsőre szépek ezek a szemhéjkrémek, de felkenve is nagyon mutatósak és könnyű velük dolgozni ahhoz, hogy szép és finom sminket készíthessünk velük. 






Szép és finom sminket lehet velük készíteni, ráadásul könnyedén, épp ezért is érdemes több árnyalatot is beszerezni belőlük, hogy változatosan tudjuk használni őket. 





Örülök, hogy ismét kipróbálhattam és használhatom az AVON újdonságait, mert sikerült megint csak olyan termékekkel megismerkednem amik számomra teljesen jól beváltak. 😃

  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés