Yves Rocher Hydra Végétal termékcsalád - Frissesség a bőrünknek, öröm a lelkünknek



Sziasztok! 

Szuper hidratáló termékcsalád érkezett az Yves Rocher Magyarország jóvoltából, amit azonnal ki is próbáltam és azóta is előszeretettel használok. 

Nem titok, hogy nagyon szeretem az Yves Rocher márka termékeit, mert a legtöbb termék ami kapható nekem és a családom más tagjainak is bejött. 

Persze most is nagy kíváncsisággal vetettem bele magam az új termékek kipróbálásába és használatába, mert kíváncsi voltam fogom e szeretni ezeket is. 





Frissítő zselés arcradír





Nyáron előszeretettel használok legalább egy héten egyszer vagy kétszer arc és testradírokat, hogy mindig frissen tarthassam a bőröm és persze azért sem utolsó dolog ezen termékek használata, mert sokkal jobban felszívódnak a krémek, ha megfelelően le van radírozva. 

Ez a bambusz szemcséket tartalmazó radírozó zselé valóban kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, és még a szennyeződéseket is. 
A bőröm sima, puha és selymes lesz használat után. 

Roppant jó érzés a selymes leradírozott bőrömre felkenni a hidratáló krémet, mert szinte látom és érzem ahogy felszippantja. :) 

Színezék-, ásványi olaj- és parabénmentes,  92% természetes összetevőből áll.










Nagyon szeretem a zselés állagú arctisztítókat, így nem okozott csalódást a Hydra Végétal frissítő arctisztító zselé sem. 

Mivel jó kis sűrű termékről van szó, így nagyon jól megtisztítja a bőröm és könnyedén, dörzsölés nélkül távolítja el a napi szennyeződést és a sminket is az arcomról. 


Reggel és este is előszeretettel használom, mert nagyon gyorsan, könnyedén megtisztítja a bőröm, és még kellően fel is frissíti és jó alapot nyújt az arckrém tökéletes felszívódásához. 

Színezék-, ásványi olaj- és parabénmentes, több mint 93% természetes összetevőből áll, környezettudatos csomagolással rendelkezik: 25%-kal kevesebb műanyagból készül, mint a hagyományos tubusok.

A termék 390 ml-es kiszerelésben is elérhető.








Ha az alapos tisztítás után még időm engedi, akkor ezt az arclemosó tonikot is előszeretettel használom, mert azon felül,hogy tonizálja a bőröm, az esetlegesen megmaradt szennyeződéseket is eltávolítja.

 Színezék-, ásványi olaj- és parabénmentes, 98% természetes összetevőből áll, környezettudatos csomagolással rendelkezik, mely újrahasznosítható, és maga is újrahasznosított módon készült.




48 órás hidratáló zselés arcápoló






Nagyon finom enyhén zselés állagú arcápoló, mely által a bőr azonnal felfrissül és visszanyeri optimális nedvességtartalmát, ezáltal akár 48 órán át folyamatosan hidratált marad. 

Természetesen a folyamatos 48 órás hidratálást nem teszteltem, mert esténként ugye ahogy azt kell szépen megtisztítom a bőröm és újra kenem vele, de tényleg reggeltől estig nagyon kellemes és selymes tőle az arcom, és éjszaka is kellően hidratálja és frissen tartja, így reggel mikor belenézek a tükörbe tényleg élettelinek látom. 

Edulisz tartalmának köszönhetően nagyon gyorsan felszívódik és segít a víz eljuttatásában egészen a mélyebb rétegeibe.
Ebben a nagyon változékony időben is jól működik, és a naptól kissé megfáradt bőrömet kellően jól ápolja.
Az illata nagyon enyhe, kellemes, és egyáltalán nem irritáló.

Mivel nagyon könnyű a textúrája így tökéletesen lehet rá sminkelni, bármilyen alapozóval próbáltam, mindegyikkel tökéletesen működött. 

Színezék-, ásványi olaj- és parabénmentes, több mint 89% természetes összetevőből áll,
A tégely újrahasznosítható üvegből készül, csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származik.





Ugyan a termékcsaládot kifejezetten normál és kevert bőrtípusok igényeinek megfelelően fejlesztették, nem pedig az én szárazabb bőrömre, mégis nagyon jól teljesít a meleg időben, mikor nekem is kicsit másabb inkább kevert típusú lesz a bőröm. 

Ha megfelelő és kellően jó hidratálást szeretnél Te is a bőrödnek, akkor érdemes a termékcsaládot együttesen használni, mert így fogja megfelelően és tökéletesen elvégezni a feladatát, ami nálam tényleg jól teljesít. 


Megjegyzések

  1. Én is szeretem ezt a termékcsaládot, főleg az arctisztítóit :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés