Nina Ricci Les Belles de Nina BELLA - A parfüm szépség megtestesítője




Sziasztok! 

A nyár várva várt újdonsága a Nina Ricci Bella megérkezett ! :) ....és nem csak megérkezett, hanem berobbant a piacra, ráadásul nem is akárhogy, hanem mint a parfüm arcaként Palvin Barbarával. 




Fejjegyek: Zöld mandarin, Rebarbara
Szív jegyek: Rózsa, Frézia
Alap jegyek: Pézsma, Vanília


Amikor megláttam reklám képeken, akkor igencsak febolygatta a kedélyeimet, másrészt pedig megdobbant a szívem, hogy egy magyar lány, nem is akárki, hanem Palvin Barbara lett az illat arca.
No nem csak azért mert gyűjtöm a Nina almácskákat, hanem azért is, mert ez az üveg mindegyik felett áll. Sokkal különlegesebb, mutatósabb mint amiket eddig kiadtak, és mindezt Barbival reklámozva......
Szerintem nem csak én lettem rá ezzel még kíváncsibb, nem csak az én érdeklődésem keltette fel, hanem sok nőtársamét is. :) 

Arról nem is beszélve, hogy ennek az almácskának az illata merőben más mint a többi. Annyira más, hogy benne egyáltalán nem vélem felfedezni a Nina alap illatát, mint ahogy az összes többiben meg igen. 

A nyitánya a fanyar, és kesernyés zöld mandarin, ami először igazán furcsának tűnhet, mert igen csak erős, szikrázó, valamint a rebarbara, amitől sokan ódzkodnak, mert van egy érdekes jellegzetes illata, de itt nagyon is óriási a létjogosultsága az összetevőnek, mert minden benne lévő jegy összessége kell ahhoz, hogy egy ilyen különleges egyveleget kapjunk. 

De amint lecseng pár perc alatt mindkét uralkodó illat, azonnal megszelídül és átveszi az irányítást a ragyogó frézia, és miután ő is elszenderül, előbújik a lágy, romantikus rózsa. 

Miután a frézia és a rózsa is finomodik, előbújik a puha pézsma, és egy pici vanília, ami épp csak annyira érezhető, hogy miután eléri a bőrünkön, hajunkon a parfüm azt az illat kombinációt ami kitart a nap folyamán, szépen lágyítsa, édesítse a harsányabb összetevőket. 

A rebarbarára visszatérve.....a javaslatom az, hogy mindenképp ismerkedjetek meg személyesen az illattal, mert sokaknak "fejfájást" okozhat ez az összetevő. 
Viszont akik kedvelik, azoknak nem fog csalódást okozni ebben a parfümben sem. :) 





...és akkor térjünk rá a külsőségekre. 

Az üvege a megszokott alma forma, de a különlegessége a gyönyörű és ragyogó smaragdzöld színe, amiről nem maradhat el a három szépséges arany levélke. 

Amin elsőként mindenki szeme megakad, az a levélen csücsülő katicabogár, ami annyira feldobja és bájossá teszi az egészet, hogy hirtelen senkit sem érdekel mit is rejt maga az üveg, mert ez a kis bogár önmagában  elviszi a showt, és reszketve nyúlunk az üvegért, mert reméljük, hogy nem csak a parfümös gyűjteményünk része lesz, hanem a mindennapjaink kedvelt illata is.

És akkor most megsúgom, hogy igen.....nem csak az üveget fogjuk szeretni és nem csak a külsejében gyönyörködhetünk, hanem az illatában is, ami nem csak a viselőjét fogja elvarázsolni, hanem a körülöttünk élőket is.    



Ha sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, és megvennétek ezt a kis szépséget, akkor látogassatok el a VIP-Parfüm webáruházba ahol szuper jó áron megvásárolhatjátok.

Megjegyzések

  1. Szerintem az eddigi Nina almácskák közül ennek van a legkülönlegesebb üvege/illata :) Imádom és biztos, hogy be fogom szerezni <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt