Tavaszi zsongás - IsaDora Twist-Up Matt Lips és Twist-Up Gloss Stick




Sziasztok! 

Szeretnék néhány tavaszi ajkakra való IsaDora újdonságot bemutatni Nektek a Bare & Beautiful kollekcióból. 





Twist-Up Matt Lips Satin Soft Feel - 72 Rose Rebel 




Csodaszép bársonyos matt hatású rúzs, nagyon krémes és könnyed formulával, ami nem csak, könnyű viselet, de még csak nem is szárítja az ajkakat, és ezt hidratáló papajakivonat és orchideavirág kivonat hatóanyagainak köszönheti. 
Tartóssága is jó, bár nem vetekszik egy extra tartós rúzzsal, de amellett, hogy ennyire jól hidratálja az ajkakat és a formulája is könnyed, így is simán kibír az ajkaimon csak ivással több órát, és egy könnyed reggeli sem koptatja le. :) 


De mivel a kiszerelés is praktikus, nagyon jól kézre áll, kitekerhető, ráadásul hegyezgetni sem kell,  mert az ajkak körvonalának követésére kialakított a hegye, nem utolsó sorban pedig kis helyen elfér a ridikülünkben, ezért bármikor frissíthetjük vele ajkainkat, hogy egész nap szépek lehessünk. :) 





Ára: 5.900,-Ft. 





Twist-Up Gloss Stick Moisturizing Lip Filler - 58 Bare Belle 





Lágy és krémes állagú, kollagén pre- pepditeket tartalmazó ajakdúsító szájfény. Aminek az ajakdúsító része számomra nagyon kell, mert roppant vékony ajkaim vannak. Bár sosem voltam dús ajkakkal megáldva sajnos, de ahogy öregszünk még ez is vékonyodik, épp ezért nagyon ideális, ha olyan terméket tudunk használni aminek még van is egy kicsi dúsító hatása, mint ennek a szájfénynek. :) 

Ráadásul szép színt is ad, és a hialuronsav hidratáló hatásának köszönhetően nem hagyja kiszáradni az ajkainkat. A textúrája szép fényes, így önmagában vagy más rúzs fölé is bármikor alkalmazhatjuk.

Kissé mindig szkeptikus vagyok a termékek dúsító hatásával kapcsolatban, ahogy itt is az voltam, de szemmel láthatóan egy kicsit tényleg feltölti a szám és szám feletti ráncocskákat is, ami által sokkal szebbnek mutatja az ajkaim.  






Ára: 5.200,-




Mindkét csodaszép újdonság, már most februártól elérhető és megvásárolható a Douglas Parfüméria üzleteiben és douglasshop webáruházban




Megjegyzések

  1. Egy angyalkától én is kaptam egy Twist-Up Gloss Stick Moisturizing Lip Fillert <3 Szeretem,mert táskába dobós darab és nagyon jól hidratál :) Az elsőnek gyönyörű színe van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon szép kis szájfény, és ahogy írod, nem csak szép, de jól hidratál is. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt