Trussardi My Name - Mesés illat nem csak hercegnőknek


Sziasztok ! 

Ugyan nemrég volt parfümös bejegyzés, de ismét szeretnék Nektek bemutatni egy kis könnyed Trussardi finomságot, amit nemrég kaptam, és szeretnék róla picit mesélni, hogy milyen és mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. :) 




Fejjegyek: fehér ibolya, heliotróp, 
Szívjegyek: pézsma, orgona,
Alapjegyek: ámbra, vanília.




A Trussardi My Name Eau de Parfum megalkotását az olasz életstílus ihlette. 
A parfüm üvegcséje rendkívül érdekesen kidolgozott melyet a legapróbb részletekig csodaszépnek alkottak. 

Az ibolya a kedvenc illatom, és ez annyira, hogy nem csak parfümben, hanem ételekben, italokban is szeretem, ha olyat eszem, iszom aminek ibolya íze van. 

Ez számomra egy csoda finom érzéki, púderes, virágos, könnyed és egyben valami megfoghatatlan édességre emlékeztető illat. 
De nem is megfoghatatlan.....olyan mint gyerekkorom kedvence a szívcukorka aminek ibolya íze volt, főleg a lila színűnek (van aki emlékszik rá rajtam kívül?). 








Finom puha, balzsamos, vidám illat, amit minden finomságot kedvelőnek alkottak. 

Nagyon kifinomult és egyáltalán nem tolakodó illat, hanem olyan amivel nem letaroljuk a környezetünket, hanem megfogjuk, ugyanis annyira kis bájos, bőr közeli, hogy igazán csak az élvezheti hatását, aki viseli és akinek joga van a viselőjéhez bújni.

Ez a parfüm egyáltalán nem hétköznapi illat, de még csak alkalminak sem mondanám, hanem egy olyan különlegesség amit akkor szeretünk viselni mikor egy kis kedvességre, melegségre és szeretetre vágyunk. 

Nincs benne semmi csavar.....ahogy kifújjuk és megjelenik az első illat, ugyan úgy puhul és finomodik a továbbiakban és a záró akkord is pont olyan marad mint az elején.  


Szép, kellemes és mesés illat, amit mindenki szeret és mindenki fenségesen tud viselni, legyen szó minden korosztályról, a tizenévestől a nagymamáig.

Egy tipikus boldogság illat, amit az év minden szakában egyformán lehet viselni. 

A tartóssága az amivel nem vagyok teljes mértékben megelégedve, mert sajnos még rajtam sem bír többet 3-4 óránál, és ez az én esetemben ritka, de ezt leszámítva tényleg egy kis szépség, és akit nem zavar, hogy a nap folyamán többször is újra kell fújnia, annak jó szívvel ajánlom, mert az illatában biztos, hogy nem fog csalódni. 




Ezt a kis szépséget a Parfum.hu webáruház oldalán megtalálhatjátok sok más Trussardi és a legújabb illatokkal együtt. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés