PANASONIC Easy Epilation & Deep Cleansing - A teljes körű ápolás





Sziasztok! 

Nemrég érkezett tesztelésre egy szuper kis készülék, mégpedig egy PANASONIC ES-ED96 epilátor, arc-, testápoló, és lábápoló is egyben. 

Bizony jól látjátok....ennyi mindent tud ez a kis cuki szerkezet, és nagyon tetszik, hogy ennyi mindenre használható egy és ugyanazon készülék, és nem kell megvásárolni minden területre külön, hanem akkor és azt a kiegészítőt használom vele, amit éppen szeretnék. :) 





Mindösszesen 5 W fogyasztása van töltéskor (1 óra a feltöltési idő), mert szerencsére mint minden modern készülék, ez is vezeték nélkül működik. Csak fel kell tölteni és már használhatjuk is.
Folyamatos működés mellett 30 percig bírja az akkumulátora, ami bőven elég egy-egy tevékenység használatához. 
Ha biztosra akarunk menni, akkor nem kell megvárni a teljes lemerülést, hanem használat után rá is lehet tenni a töltőre, így a legközelebbi használatkor nem ér minket meglepetésként a lemerülés. :)  

Használat közben kis LED lámba világítja meg a bőrt, így a kósza szőrszálak sem tudnak elbújni előlünk. 

2 sebességgel működik. Egy erősebbel, és egy kíméletsebbel. De az erősebb sem bántó, sőt kifejezetten kellemes. 

Könnyen és higiénikusan karbantartható, mivel folyó vízben tisztára öblíthető. 





Duplatárcsás forgó epilátor fejen a két tárcsa nagyon könnyen, hatékonyan és gyorsan távolítja el a szőrszálakat.
Az egyenletesen illeszkedő tárcsák a rövid szőrszálakat is tökéletesen eltávolítják. 

A lábamat ugyan nem szoktam  epilálni, mert borzasztóan fáj, de a karomon tökéletesen és hipp-hopp, fájdalom nélkül el tudtam távolítani a nem kívánt szőrszálakat. 






Kímélő védősapka (fájdalomcsökkentő bőrvédő) is egy szuper jó kis tartozék, ugyanis ez használat közben megtartja a bőrt,  így az epilátor csak a  szőrszálakat húzza ki így megkíméljük magunkat a nemkívánt kellemetlen érzésektől. 

A fej 60°-ban elforduló, ezért a test természetes íveit követve optimális szőrtelenítést és sima bőrt eredményez.

 


Van egy szőrtelenítő fej hónaljhoz és bikinivonalhoz is, ami kellően kicsi ahhoz, hogy könnyen eltávolítsuk ezekről a helyekről a szőrt, ahol vannak, és ezt úgy, hogy ne bántsa a szőr nélküli bőrfelületünket.  

   


Sima borotva fej is van, amivel olyanok is mint én, akik nem bírják a lábukon az epilálást, tökéletesen le tudjuk kapni vele a nemkívánatos szőrt. 




Kényelmes, gyöngéd és bőrkímélő nedves és száraz szőrtelenítést is végezhetünk vele borotvahabbal. 
De ha így a legjobb hatást szeretnénk elérni, akkor a bőr felmelegítése és lágyítása érdekében használjuk a fürdőkádban.





Ráadásul nem csak sima borotválásra, hanem a vezetőfésűnek köszönhetően hosszabb szőrt csak rövidítésére is használhatjuk.






Borotváláson kívül még lábápolásra, és arcápolásra is használhatjuk.





A bőrkeményedéseket eltávolító fejet használva, nekem csoda jól és könnyedén eltüntette a bőrkeményedéseimet úgy, hogy túl sok időt sem kellett rááldoznom, pedig bizony eléggé megkeményedett már a patám, de mégis könnyen és a várthoz képest gyorsabban,  szép simává tette a lábikómat. 







Tusfürdő habot vagy bármely más felhabosodó terméket használva a szonikus vibrációs dörzsfej olyan lágyan és olyan sebességgel távolítja el az elhalt hámsejteket a testünk bármely pontjáról, amely kézi lemosással nem lenne elérhető.

A nagy sűrűségű kefefej az elhalt hámsejtek hatékony eltávolítása közben gyengéden a bőrt is masszírozza.

Ráadásul így bőrradírt sem kell használnunk, mert ez a kis fejecske tökéletesen elvégzi a "radírozó" anyag feladatát. 






A lágy és bőrbarát szonikus arckefe enyhíti a bőrre gyakorolt hatást, miközben fokozza a tisztítás hatékonyságát. 
Ezért könnyen beépíthetjük a napi rutinunkba és ezáltal a szonikus vibráció percenként kb. 3000 oszcillációt elérő hatékonysággal eltávolíthatjuk a smink kézzel nem lemosható maradványait. 






Tartozékként természetesen egy töltőt és egy borotva tisztító kefécskét is tartalmaz ami szintén nagy hasznukra lehet a borotvafejek teljes körű megtisztításában.
 





Összességében nagyon is elégedett vagyok, mert egy olyan szuper készülék került hozzám aminek minden egyes részét nagyon jól ki tudok használni a mindennapokban úgy, hogy akár utazáshoz is könnyedén magammal tudok vinni, ugyanis nagyon kis helyet foglal.





...és nem utolsó sorban ez a szuper kis csúcskészülék a több Webáruházban és különböző Viszonteladóknál is beszerezhető. 



Megjegyzések

  1. Ilyet én még soha nem láttam, nagyon jó multifunkciós eszköz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig még én sem, de baromi jó, és tényleg megéri, hogy ennyi területen lehet használni. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés