IsaDora Matt Metallic Liquid Lipstick - Metálos csillogás a mindennapokra



Sziasztok ! 

Biztosan emlékeztek rá, hogy már a 2017. őszi kollekcióban is megjelentek az IsaDora csodaszép matt metál folyékony rúzs kollekciója, ahol a Rose Gold árnyalatot mutattam be Nektek. :) 


Most két újabb szépséges árnyalattal bővült a kollekció, amiket nem csak kivételes alkalmakkor viselhetünk, hanem akkor is, ha épp ehhez van kedvünk, vagy épp passzol a napi ruha viseletünkhöz. 





matt METALLIC Liquid Lipstick 92 Vibrant Violet árnyalat





Még mindig azon  a véleményen vagyok ezekkel a metálos rúzsokról, hogy elképesztően jól pigmentált, könnyű viselni őket, nagyon finoman és jól kenhető, tökéletesen rétegezhető.

...és ami még mindig nagyon tetszik benne, hogy nem ragacsos, viszonylag hosszan tart az ajkakon, de ha a nap folyamán váltogatni szeretnék az árnyalatokat, akkor könnyedén vízzel lemosható. :)




matt METALLIC Liquid Lipstick 86 Pink Lustre árnyalat





Mindkét szín csodás, és ugyan a lilás "unikornis" árnyalat az ami a szívemhez közelebb áll, viszont ezt az én koromban már nem igazán lehet az ajkakon viselni (hacsak nem lennék bevállalósabb)....na jó, dehogynem lehet viselni ebben a korban is, hisz mit számít ha jól érezzük magunkat vele! :) 

Aki viselné a száján tegye, mert az egy biztos, hogy csodás! Én viszont a szemhéjamon fogom használni rúzs ide vagy oda, mert egyszerűen annyira szép, hogy nem lehet, hogy valamilyen formában ne viseljem magamon, így marad a szemhéj, mert ott is gyönyörű! :-)  











Természetesen már februártól ez a két csodás újdonság is elérhető több árnyalattal együtt 4800,-Ft fogyasztói áron a Douglas Parfüméria üzleteiben és a douglasshop.hu webáruházban.  

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés