Schüssler - Szépüljünk természetesen





Sziasztok! 

Nemrég érkezett kipróbálásra a Schüssler Kozmetikumoktól egy újdonság, mégpedig a hidratáló krémtusfürdő, és egy 3 db-os kiszerelésű fürdő praliné. 

Mindkettőnek nagyon örültem. :) A tusfürdőnek azért, mert egyrészt imádom azokat az illat összetevőket amiket tartalmaz, másrészt mert kíváncsi voltam mennyiben más mint  a többi tusoló terméke a márkának. 
A fürdő pralinénak pedig azért, mert imádom ha olyan terméket használok fürdés közben, ami utána nem igényel külön testápolást.  










A krémtusfürdőről nagyon jó véleményem alakult ki, ugyanis pont az ilyen állagúakat szeretem amelyik sűrű és hidratáló hatású. 
Ráadásul tápláló hatóanyagokban gazdag, olíva, sárgabarackmag, argán, és a jojoba olajat tartalmaz. 
A benne lévő Nr.8-as Schüssler-féle ásványi só pedig megőrzi a bőr vízháztartásának egyensúlyát. 

Az illata pedig isteni, főleg azért mert imádom a lime és a gyömbér kesernyés, de frissítő illatát. :) 


100 % natúr összetevők
kőolajszármazék-és parabénmentes
többek között sheavajat és argánolajat tartalmaz
allergénmentes


Ára: 1690,-Ft. most akciósan 1350,-










Nagyon szeretem az olyan készítményeket, amik egyszerre ápolják és hidratálják is a bőrt, és ez a limitált kiadású három különböző illatú praliné pont ilyen. 
A dobozban van egy levendulás, egy kakóvajas, és narancsos, amik mindegyikében fő alkotó elemként ott van a kakaóvaj és Nr.8-as ásványi só, melyek a bőrbe felszívódva hosszan tartó hidratálást biztosítanak. 

Rendkívül jó volt így relaxálni kicsit a kádban, hogy egyrészt csoda finom illat volt, másrészt tudtam, hogy a kis kikapcs végén szuper puha bőrrel fogok kiszállni.  
...és bizony így történt. :) 


100% natúr összetevők
kőolajszármazék és parabénmentes
prémium shea vajat tartalmaz
allergénmentes



Ára: 2095,-Ft most akciósan 1050,-Ft. 



Minkét termékkel elégedett vagyok, és örülök, hogy kipróbálhattam a tusfürdőt és a pralinét is, mert ismét sikerült rábukkannom két igen csak szerethető testápolási termékre, amik minden bizonnyal a továbbiakban is helyet fognak kapni a fürdőszobában. 




Mindkét termék több más kozmetikummal együtt megtalálható a Schüssler Kozmetikumok webáruházban, ahol azért is érdemes körülnézni, mert biztos, hogy mindenki megtalálja  a számára tökéletes ápoló készítményeket. 

Megjegyzések

  1. Ismét szuper termékeket kaptál :) Én is szeretem az ilyen fürdő cuccokat amiknek a használata után nem kell még + testápolót használni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Tényleg finomságosak, és nagyon hatásosak. :) Nem utolsó sorban valóban megspórol az ember lánya egy felesleges testápolózást. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés