Blistex - Ajakápolás kíméletesen




Sziasztok!
A 70 éves amerikai ajakápoló márka, a Blistex a jubileum alkalmából új külső csomagolást kapott, amiket nekem is van szerencsém kipróbálni.

Számomra azért volt plusz különleges, mert eddig nem próbáltam még semmit  a márkától, így ez az újdonság varázsával hatott. :) 

Az új külső csomagolás színes, vidám és élénk színeivel képviseli azt, hogy a márka már régóta megtalálható az üzletek polcain, viszont az ajakápoló piacon lépést tart a trendekkel, és a vásárlói igényekkel.








Blistex Lip Brillance




Ha hidratálásra és egy kis színre és csillogásra is vágysz, akkor a Lip Brilliance ajakápoló a tökéletes választás. :) SPF 15 fényvédőfaktort is tartalmaz ezáltal védi is a káros sugarak ellen az ajkainkat. 
Nem csak táplálja és védi az ajkaink, hanem összetételének köszönhetően hidratálja is és közben csodaszép csillogó bevonatot is biztosít.

Nekem nagy kedvencem lett, mert tényleg tökéletesen ki lehet használni akár a mindennapokban, ha csak egy kis csillogásra vágyunk, vagy ha épp nincs kedvünk drámai színeket az ajkainkra kenni, de mégis szeretnénk, ha lenne egy kis színe.  





Raspberry Lemonade Blast




Ez a málna és limonádé ízű és illatú ajakápoló lett mindenki kedvence a családban. :) 

Isteni gyümölcs illata, és íze van, és rendkívül jól hidratál. Egyben kellemesen hűsíti, A és E vitaminnal pedig táplálja, 15-ös fényvédő faktorral pedig óvja a káros napsugarak ellen az ajkainkat. 





Blistex Lip Relief Cream 




Ez az ápoló készítmény, rendkívül jól nyugtatja és hűsíti ajkakat. 
Mivel gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása van, így herpeszre, széltől kiszáradt, és nap ártalmainak kitett ajkakra is kiválóan alkalmazható. 

Herpeszre még nem próbáltam, mert szerencsére egy jó ideje nem jött ki, viszont a széltől a minap igencsak szárazak lettek az ajkaim, és valóban tökéletesen helyre hozta 2 nap alatt. :) 
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek hasznára fog válni, mert rendkívül sok oldalú kis ajakápoló. :) 


Összességében mindhárom termék teljes mértékben elnyerte az én és családom tetszését is, így biztos vagyok benne, hogy mindenki táskájában a későbbiek folyamán állandóan megtalálható lesz, hoyg bármikor kéznél legyen, ha épp szükség van rá. :) 




A megújult csomagolású Blistex ajakápolókat áprilistól a Dm, Rossmann és Auchan üzlethálózatokban vásárolhatjuk meg.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés