t by Tetesept - Wellness otthon





Sziasztok ! 

Szerintem nem vagyok egyedül azzal a kijelentésemmel,m hogy bizony relaxálni jó! :) 

....és ha ehhez minden feltétel rendelkezésünkre áll, akkor csak pozitív lehet a végeredmény. 

Ehhez most segítségünkre vannak a Tetesept újdonságai habfürdők és fürdősók formájában. 


Én és a család többi tagja is két nagyon jó relaxáló, nyugtató tusfürdőt próbálhattunk ki, és használjuk is szinte minden nap, hogy kicsit kikapcsoljunk és feltöltődjünk. :)  



Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellness termékek világába. A márka magában hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejlődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszervre intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják! 



t: by tetesept „Érzékiség” habfürdő



"Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának!  Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön."


Mind közül ez a habfürdő lett a kedvencünk, mert ennek van a legjobb és ezáltal számunkra legmegnyugtatóbb illata. A nevéhez fűződően valóban nagyon érzéki és elvarázsoló. 
Nem utolsó sorban szépen meg is színezi a vizet ami Krisztikémnek nagyon tetszett. :) 

A habzása is nagyon jó, mert jó sokáig megmarad, így szó szerint el lehet merülni a habokban. :) 








Kiszerelés: 400 ml
Elérhetőség: Rossmann, TakemeShop.hu
Ajánlott fogyasztói ár: 1599 Ft




t: by tetesept „Kapcsolj ki!” habfürdő



"Jutalmazd meg magad egy kis idővel, ami csak a Tiéd, és lazulj el a pihentető, selymes habokban! Hagyd, hogy ylang-ylang és az orchidea kivonat illatkavalkádja kényeztessen, miközben a mandulaolaj ápolja bőröd! Gyengéd kényeztetés természetes olajokkal és hosszantartó habbal."


Ez gy igazán jó kis relaxáló habfürdő, nagyon kellemes lágy illattal, és jó nagy habbal. A mandula olaj tartalma valóban táplálja a bőrt, sőt egyáltalán nem szárította ki egyikünk bőrét sem. 
Így még a pihentető fürdőzés után sem volt szükség plusz testápoló használatára. 

Kiszerelés: 400 ml
Elérhetőség: Rossmann, TakemeShop.hu
Ajánlott fogyasztói ár: 1599 Ft





t: by tetesept HALLO Sonnenschein tusfürdő





Az érzékiség habfürdőhöz volt egy ilyen cuki aroma tusfürdő nagyon kellemes és természetes lime és gyömbér illattal, amit Krisztike használt el természetesen, mert amint meglátta azonnal lecsapott rá, úgyhogy nekem csak az illatolás jutott, de az teljesen meggyőzött. :) 




Összességében mindegyik elnyerte a tetszésemet, és szívből ajánlom akár Karácsonyi ajándéknak, akár saját használatra otthonra, mert biztos vagyok benne, hogy Nektek is kellemes élményben lesz részetek. :) 


A termékek elérhetők a TakemeShop webáruházban, vagy a Rossmann Drogériákban. 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés