Dentium Implant Center





Sziasztok ! 

Nemrég egy nagyon szép és számomra érdekes helyen jártam. No ne értsétek félre járok rendszeresen fogászatra ellenőrzés és kezelés céljából, de ez nem csak egy fogászat, hanem egy teljes körű szépségápolást összefogó Rendelő, ahol kozmetikai szolgáltatásokat és szépészeti beavatkozásokat is igénybe lehet venni. :) 


"Cégünk csúcsminőségű esztétikai fogászati szolgáltatásokat kínál Budapesten kedvező árakon. Célunk, hogy pácienseink az igényeiknek legmegfelelőbb fogászati és szájsebészeti szolgáltatásokat vehessék igénybe.


Fogászati rendelőnk Budapest szívében, de egy csendes, nyugodt környezetben, a Szent István körút 9. I. emelet 3. címen  található.


Minden fogászati beavatkozást egy átfogó konzultáció előz meg, melynek során orvosaink ismertetik a pácienssel a beavatkozások folyamatát, hatásait, esetleg mellékhatásait, valamint a kezelés után hasznos tanácsokkal látják a pácienst."


"Esztétikai fogászat: Célja a fogazat természetes, szép színének és alakjának visszaállítása.  
"Fogpótlás: Célja a sérült, hiányzó fogazat helyettesítése olyan fogpótlással, mely csak biokompatibilis anyagokat tartalmaz és kinézete megegyezik a valódi fogakéval. 
"Szájsebészet: Célja a fogak, foggyökerek extrakciója, fogak megtartó kezelése sebészeti módszerrel, állcsonotok fogeredetű gyulladásos elváltozásainak és cisztáinak kezelése, valamint a visszamaradt fogak sebészeti eltávolítása.
"Fogszabályozás: Célja a fogazat természetes rendezettségének és alakjának visszaállítása, a rendellenesen álló fogak korrekciója. 

"Fog implantátum: Célja a sérült foggyökér helyettesítése egy speciális biokompatibilis implantátummal, melyre ezután korona vagy híd építhető."








Engem már első körben megfogott a szakemberek kedvessége, közvetlensége és a szép, mutatós, kulturált környezet. :) 






Nagyon szimpatikus és kedves, hogy nem csak a gyerekekre gondolnak, hanem azokra a felnőtt páciensekre, akik félnek a fogászati kezelésektől, hogy a figyelmüket eltereljék tv-t, filmet is nézhetnek a kezelés közben. :) 




Természetesen saját röntgen berendezéssel is rendelkezik a rendelő, így még erre sem kell külön időt áldoznunk, hanem azonnal megbizonyosodhatnak az orvosok mi a problémánk. 




Több kezelő helyiség is van, így az időpont adása a kezelésekre is lerövidül, tehát nem kell heteket várnunk egy-egy probléma megoldására, vagy az elkészült fogacskák kontrolljára. :) 





Sajnos a kozmetikai részről nem tudtam fotót készíteni, mert épp kezelés zajlott, de biztosíthatlak benneteket, hogy nagyon kis otthonos, szép és nyugodt a helyiség ahol megkaphatjuk a vágyott arc és test kezeléseket.  

"Energiafeltöltő anti-aging arckezelés a vitaminok erejével  Dr. Rimpler és Isabelle Lancray termékekkel:
Ez az anti-aging kezelés  a bőrszépítő A, C és E-vitaminokkal és más értékes összetevőkkel a fiatalság forrása az érett bőr számára."


"Exkluzív anti-aging arckezelés igényes férfiaknak Dr. Rimpler és Isabelle Lancray termékekkel:
Ez az Isabelle Lancray termékcsalád  kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztetve. Hidratálják, ránctalanítják, regenerálják a bőrt.
Az arckezelés segít abban, hogy a férfiak a legjobb formájukat a lehető legtovább megőrizhessék."

"MESO-Vytal bőrmegújító, fiatalító, face-lifting kezelés:
fájdalommentesen mikroszkopikus méretű tűkkel
A MESO-Vytal bőrmegújító rendszer a mikrotűk segítségével biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a bőr hámrétegén áttörve az irhát is táplálják és serkentsék a kollagén indukciót. A bevitt speciális hatóanyagok növelik a bőr nedvességtartalmát és rugalmassá teszik a bőrt.
A hatás magáért beszél, életre kelti és megfiatalítja a bőrt! "

"Fiatalabb és érettebb bőr mélytisztító arckezelése a Dr. Rimpler és Isabelle Lancray termékcsalád speciális gyulladáscsökkentő hatóanyagaival:

A problémás bőrnek egyaránt szüksége van a mitesszerek és  comedók eltávolítása mellett a speciális hatóanyag komplexekkel történő kezelésre.
A faggyúmirigyek működésének normalizálása, a bőr nedvességháztartásának szinten tartása, a gyulladás mérséklése is a feladat."

"Rapid kezelés


A kezelés során egy botox hatású arcmaszkot, illetve;

egy collagénos szemmaszkot helyezünk a vendégre"

"Dr. Rimpler  Oscar-díjas Q10 NANOCARE kezelés 

ultra modern anti-age táplálás az igényes bőr számára

Egy ultra modern anti-aging kezelés, ami a bőr legmagasabb kozmetikai igényeihez alkalmazkodik. 
A Q10 természetes védelmet biztosít a bőrnek és megvédi azt a korai öregedéstől.
A kezelés különleges hatóanyagai hosszantartóan csökkentik a ráncokat, megakadályozzák a bőr nedvességvesztését, segítik a bőr önregenerációját."

....és természetesen olyan általános  kezeléseket is igénybe vehetünk, mint gyantázás, szemöldök gyantázás festés formázás, szempilla festés, tartós szempilla és szemöldökfestés.




...és nem utolsó sorban a plasztikai sebészetet is igénybe tudjuk venni, amit a XXI. században igen sok hölgy körében van is igény és ha már ez felmerül, akkor mindenképpen olyan helyre érdemes menni, ahol valóban megbízható és jó szakemberek vesznek kezelésbe.


"Klinikánkon számos plasztikai sebészeti beavatkozás elvégzésére van lehetőség. Célunk, hogy a pácienseink a lehető legbiztonságosabb és legminőségibb szolgáltatást kapják, valamint a kezelés után egy nyugodt környezetben tudjanak pihenni.
Pácienseink számos esetben keresik fel cégünket, legtöbb esetben a testük természetes szépségét, fiatalságát szeretnék visszaállítani. A plasztikai sebészet számos eszközt kínál a kívánt forma elérésére.

Nem ritka, hogy terhesség után a bőr nem regenerálódik teljesen. Ilyen esetekre például többféle megoldást kínálunk, melyek nem feltétlenül jelentenek műtéti beavatkozást, de minden esetben fájdalommentesek.

Gyakori, hogy pácienseink szeretnének megszabadulni a ráncaiktól, a narancsbőrtől, vagy a zsírfeleslegtől. Természetesen ezen kezelések elvégzése manapság már rutin beavatkozásnak számít.

Bizonyos testrészek alakformálása is általános feladat a plasztikai sebészet világában.

Fontos tudni, hogy minden beavatkozást alapos, átfogó konzultáció előz meg, melynek során kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező orvosaink ismertetik a pácienssel a beavatkozás folyamatát, hatásait, esetleges mellékhatásait, valamint tanácsokkal látják el a pácienst a kezelés utáni időszakra."

"Plasztikai sebészeti szolgáltatásaink

  • Ajakvastagítás
  • Arcplasztika
  • Botox kezelés
  •  Combplasztika 
  • Fenékplasztika 
  • Fülplasztika
  • Hasplasztika
  • Homlokplasztika
  • Intimplasztika
  • Mellfelvarrás, mellkisebbítés
  • Mellnagyobbítás
  • Műtét nélküli arcfiatalítás
  • Orrplasztika
  • Szemhéjplasztika
  • Szemöldökplasztika 
  • Vádlinagyobbítás
  • Zsírleszívás

Természetesen a klinika jól összeszokott szakértő személyzettel várja a pácienseit. 



"Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, valamint tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) és a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST)."


A rendelőt megtalálhatjátok a weboldal kapcsolat menüpontjában. 

Természetesen minden információ mellett megtalálható az Árlista ahol teljeskörű tájékoztatást olvashatunk a kezelések díjairól. 


Forrás: http://www.dentiumimplantcenter.hu/


Hamarosan már saját tapasztalataim fogom Nektek megírni, ugyanis egy-két kezelést biztos hogy ki fogok próbálni, hogy el tudjam mesélni mennyire jók és hatásosak. :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt