Ralph Lauren - Polo Big Pony 3 EDT

Sziasztok! 

Most picit rendhagyó bejegyzést olvashattok (remélem lesz még ilyenre lehetőség), de a férjem kapott tesztelésre egy parfümöt a Luxoryshop webáruház jóvoltából, mégpedig egy Ralph Lauren Polo Big Pony 3 green edt-t amiről kiderült, hogy nem csak neki tetszetős, hanem nekem is és úgy érzem ez egy igazán hozzá illő kellemes és szerethető illat. :) 

....és mivel Ő kapta és tesztelte, így fogadjátok szeretettel az írását, amiben kifejti mit gondol erről a parfümről. 





Illatcsalád: Friss - fűszeres

Összetevők: Gyömbér és menta



Parfümök férfi szemmel?

Nehogy azt higgyétek, hogy csak a hiú személyiségek mélyülnek el ebben a témában. De a végeredmény tekintetében, miszerint a liftben terjengő férfi illatfelhő hatására a hölgyek, testi vágyakkal túlfűtött pillanatot vizionálnak vagy inkább egy verduni gáztámadás áldozatival azonosulnak, végül is mindegy. Számunkra is a lényeg, hogy egyéniségünknek és aznapi stílusunknak megfelelő parfüm kerüljön kiválasztásra a piperézkedés során.


Volt szerencsém kipróbálni Ralph Lauren Polo márkájú parfümkollekciójának Big Pony 3-as darabját. A férfi illatjai közül a Polo Black, Polo Blue, a Polo Explorer és a Romance a legnépszerűbbek, nézzük ez mit nyújtott számomra. 

Ralph Lauren alapvetően egy konzervatív luxusmárka, mely jelen esetben a minőségre ad garanciát, és nem a stílust határolja be. Igaz, hogy a dress code csúcsát képviselő White Tie viselethez nem ez való, hisz ez sportos aromájú, ugyanakkor a stílus és elegancia mégiscsak velejárója. És ez nem véletlen. No meg a Polo név és az embléma sem.







Ralph Lauren, miután dolgozott a többek között a lovaspóló-játékosoknak legombolható gallérú ingeket is gyártó Brooks Brothers-nél, elő kölcsönéből megvásárolta a BB-től a "Polo"-t, a legombolható gallér jogával együtt, és saját tervezésű, széles szabású klipper-darabjait értékesítette a Polo márkanév alatt, majd megjelent több, első sorban sportos kollekciója. Ezt a sportos vonalat követi azóta is a Polo ruházat és természetesen az illatai is.
A Big Pony 3-as első illatolásra fás karakterű, a bőrömön inkább citrusos, olykor fűszeres. 

Nem az üveg domináns zöld színe okoz érzéki csalódást, hanem bizony ott van az a mentás jegy,  ami azonnal már kifújáskor is felfedezhető benne. Elegánsan friss illata alkalmassá teszi a mindennapi alkalmazásra, akár sportolni, akár munkába indulok, még egy Business casual viselettel is. 

Nem jellemzően évszak illat. Akár a nyári forróságban, akár télen a sál alá, nyugodtan oda lehet pisszenteni belőle.


Habár 2010-es kiadású, de R. L. mindig is progresszív irányvonalat képviselt, így ez az illat sem nevezhető idejét múltnak. Sőt! De persze a divatbolondok mindig az újdonságokat keresik. És persze a határozottan édes, balzsamos, virágos illatot használók sem ezt fogják magukhoz ragadni. 

Kiknek ajánlom? Mindenki másnak! Akár, ha másnak vesszük ajándékba, akinek nincs határozott igénye, ezzel nem lehet mellé lőni. Akár, ha magunknak szeretnénk egy olyan illatot, ami nem leng körbe minket nagyon intenzíven, ugyanis ez egy nem túl nagy hatósugarú, hanem inkább egy kellemes bőr közeli illat. 

Voltaképpen ki kell próbálni, és kész! 





- Írta: G. János - 



Ha sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, vagy esetleg még nem ismeritek ezt az illatot, akkor a többi Ralph Lauren Big Pony férfi és női változataival együtt, megtaláljátok a Luxoryshop.com oldalán. :) 

Megjegyzések

  1. Lehet, hogy a férjednek is kéne egy blog :) Ügyesen jellemezte az illatot ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés