Forever Slim - Alakformálás könnyen és kényelmesen







Sziasztok! 

Ugye emlékeztek rá, hogy április elején írtam Nektek arról, hogy érkezett hozzám egy Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készülék ?!

Mikor megkaptam azonnal elkezdtem a heti egy kezelést, amitől azt vártam, és azt az ígéretet kaptam, hogy a kezelés végére karcsúbb leszek. :)

Általában szkeptikus vagyok, de erről a készülékről már itt-ott annyi minden jót olvastam, hogy elég sok bizalmat vetettem a hatásosságába. 






Sok fórumon azt olvastam, hogy a kavitációs  kezelésekhez tartozik, vagyis tartozna, hogy a gép használata mellett rendszeresen sportoljunk, a kezelés utáni 72 órában ne együnk csak nagyon minimális szénhidrátot és igyunk 2,5 - 3 liter folyadékot naponta. 

Természetesen ez utóbbit be is tartottam, hisz a lebontott zsírsejteket, csak így tudja a szervezet kiüríteni. De a diétát eszembe sem jutott betartani, hisz akkor nem tudnék érdemben beszámolni a valódi hatásosságáról, ugyanis ha diétázunk és napi szinten sportolunk, akkor minden gép nélkül is el fog kezdődni a fogyás, tehát a zsírvesztés. 

....és tudom, hogy sokan (én is) minden féle plusz nehézség nélkül szeretnének a feleslegeiktől megszabadulni :) 

A másik dolog amit fontos tudnotok a kavitációs zsírbontó kezelésről, hogy esetében nem a megnövekedett zsírsejtek összezsugorításáról van szó (mint a diéta és a sport esetében), hanem ez a modern módszer magukat a zsírsejteket szünteti meg a kezelt területen, így kizárja az átkozott jojó effektus kialakulását! Tehát a kavitációs zsírbontó technológia esetében nem csak zsírvesztésről van szó, hanem célzott helyekről történő zsíreltávolításról, mert mind tudjuk, ha diétázunk, akkor megeshet, hogy nem a pocakunk, fenekünk, vagy combunk térfogata fog csökkenni, hanem a mellünk és az arcunk kezd el soványodni először. Amit sokan nem szeretnénk ugyebár. :) 





A Forever Slim otthoni zsírbontó készülék használatával viszont szerencsére valóban onnan tudjuk eltávolítani a felesleges zsírréteget, ahonnan szeretnénk. 

Én a tesztelés alatt a pocakomat vettem célba, mert szülés után igen csak maradt rajta felesleg, amitől sehogy sem tudok megszabadulni. 

De mivel soha nem voltam a diéta híve. Jó,jó....bevallom, hogy nem bírom ki csoki nélkül, így nem is tettem igazán azért, hogy eltűnjön. 

No meg az ész nélküli diéták híve sem vagyok, és már fiatal sem, hogy csak úgy mint régen egy szombati dizsi alkalmával 2-3 kilótól megszabaduljak. :) 

...és tulajdonképen az volt a célom, hogy úgy teszteljem a gépet, valóban hatásos e, hogy 3 liter folyadék fogyasztást és napi 15 perc tornát iktattam be (azért zárójelbe megjegyzem, kezelés nélkül előtt és után is tartottam magam a minimum 2 liter tiszta víz és + egyéb folyadékok fogyasztásához és ezt mindenkinek javaslom is !).
  



Épp ezért azt az eredményt szeretném Nektek megmutatni, hogy nem kell eszeveszettül diétázni ahhoz, hogy onnan távolítsa el a készülék a felesleget, ahonnan szeretnénk és még csak kínozni sem kell magunkat. :) 

Persze ez nem azt jelenti, hogy minden nap csülkös pacalt ettem, desszertnek 1 tábla csokival, csak azt, hogy normál étkezés és némi édesség mellett is valóban hatásos a készülék és ezért még csak meg sem kell feszülnünk.  







Heti egyszer hétvégén reggel végeztem a kezelést, hogy a nap folyamán el tudjam fogyasztani az előírt folyadék mennyiséget és így szépen tudjon távozni a lebontott zsír.

A napi tornát én estére iktattam be, amikor már minden és mindenki lenyugodott körülöttem, és a kedvenc sorozatom közben szépen kényelmesen elvégeztem. :) 


Szerintem az eredmény szemmel is látható, centikben mérve pedig egészen pontosan 4 cm tűnt el 12 kezelés alkalmával úgy, ahogy fentebb írtam, sem nem diétáztam, sem nem sportoltam magam halálra, csak megcsináltam a heti 1 x 45 perces kezelést kényelmesen az ágyikóban fekve és tv-t nézve, és ittam és ittam és ittam.   






Remélem Ti is látjátok a néhány centi eltűnését, de ha belegondolok, hogy mi lett volna ha még egyszer ennyi kezelést végzek a készülékkel, biztos vagyok benne, hogy az egész pocim eltűnt volna és vissza kaptam volna régi önmagam, ami azért jó lenne, mert végre vissza térne a teljes önbizalmam. :) 

Én azt mondom, aki teheti próbálja ki és vágjon bele a kavitációs zsírbontó kezelésbe ezzel a kis otthoni géppel!  

Hiszen ezzel a Forever Slim kavitációs otthoni zsírbontó készülékkel csodásan eltüntethetjük a felesleges zsírpárnáink minden féle jojó effektus nélkül. :) 


....és ha szívesen kipróbálnád a készüléket, és annak hatásosságát, akkor most Budapesten három helyszínen lehet ingyenesen bejelentkezni próbakezelésre. 

A helyszíneket ITT  megtaláljátok! 


Ha a Forever Slim készülékről és véleményekről szeretnétek többet olvasni, akkor a Forever Slim honlapján találtok rengeteg hasznos információt. 



u.i: Tudom, hogy sokan diétázásban látják meg a fogyás kulcsát, de javaslom mindentől függetlenül, hogy aki diétába kezd, feltétlen kérje ki  szakember tanácsát, mert rengeteg a kókler és azzal ha koplalunk meg minden féle divat diétát végzünk, akkor előfordulhat, hogy csak tönkre tesszük a szervezetünket.  







Megjegyzések

  1. Hat ez nagyon vagany Aniko!!! Igazad van minden szempontbol!! Jo kis muszer es gel! Puszi Eniko

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat ! :) Puszillak Enikőm !

      Törlés
  2. Drága Anikó! Ne aggódj, jó nézel ki!!! Örülök, hogy sikerült ezzel a szuper géppel pár centit "lefaragni" a pocidból :) Gondolom a nyaralás alatt büszke volt rád a párod ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ildim!:) Drága vagy köszönöm! :) A Párom mindig büszke rám, így is úgy is :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés