2016. július 13., szerda

Azzaro Pour Elle - Az érzékiség illata


Sziasztok ! 

Nemrég érkezett hozzám, az Azzaro Pour Elle szuper nőies parfümje. Az Azzaro parfümöket eddig nem igazán ismertem, sőt az én ismeretemben szinte csak férfi illatok szerepeltek. 

Így különösképp örültem, hogy egy olyan illattal ismerkedhettem meg, amiről még csak tudomásom sem volt. Pedig ez nálam igen ritka jelenség :) 

 Illatcsalád: orientális-virágos
Fejjegy: kardamom, citrusok
Szívjegy: rózsa, liliom

Alapjegy: olibanum,kasmírfa
2015-ben jelent meg ez az illat, ami a népszerű  Azzaro Pour Homme női változataként került az üzletek polcaira.

Egy elbűvölő, csábító, játékos, érzéki, és szexi nő illata, aki kedves, merész, kifinomult és elegáns.

Az illata, olyan mint a napfény, érzéki, virágos, fás. Domináns benne a friss kardamom, a citromos fűszeres jegyek, melyek keverednek a friss rózsával, a csodás érzéki liliommal, melyek  az összes jegy mellett gyönyörű páros alkotnak. 

Szexiségét és mélységét a fenyőtömjén és a kasmírfa biztosítja.

Nem véletlenül választották a parfüm arcaként Ana Beatriz Barrost brazil modellt, aki érzékiségével, szépségével méltán képviseli az illatot.


Kifújáskor az első élmény egy intenzív virágos, fűszeres illat csipetnyi édes citrussal keveredve. Pár percen belül megmarad egy bájos virágos, enyhén fűszeres illat egy puha púderes lágysággal. Ami nagyban adja a parfüm érzékiségét.

Tartóssága tökéletes, nagy hatósugárral. Rajtam 8 óra elteltével is intenzív. kb. egy óra múlva már szinte csak a púderessége dominál, de meg meg bújik benne egy  kis kellemes virágos báj.

Az üvege olyan mint egy ékszer, mint egy gyémánt nyakéket és csinos koktélruhát viselő hölgyet szimbolizálna.


Köszönöm szépen a Luxoryshop webáruháznak, hogy megismerhettem ezt a szép és elegáns illatot. :)


....és most júliusban a Luxoryshop webáruház egy kis meglepetéssel, játékkal  is kedveskednek nekünk.


Páros belépőjegyet sorsolnak ki RIHANNA Sziget Fesztiválon lévő koncertjére! Nincs más teendő, mint vásárolni a webáruház felületén és a megjegyzés rovatba beírni, hogy RIHANNA!!! 
Minél többször vásárolsz, annál nagyobb eséllyel sorsolnak ki. A vásárlás értéke nem számít! A játék időtartama: 2016.07.01.-07.31. A sorsolás időpontja 2016.08.01. 14:00 Siess, te se maradj ki belőle! 

4 megjegyzés: