2016. július 26., kedd

Burberry Brit Rhythm for Women


Sziasztok! 

Az illatmániám ismét egy olyan finomsággal bővült amihez még egyáltalán nem volt szerencsém. Ez az illat pedig a   Burberry Brit Rhythm  Eau de Toilette hölgyeknek. 

Érdekes, hogy eddig szinte egy Burberry illathoz sem volt szerencsém, mert azt gondoltam ezek nem az én ízlésemhez közel álló illatok, de nagyot kellett tévednem. :) Ugyanis ez már a második Burberry parfüm amit egyszerűen imádok, és igen teljes mértékben az én ízlésemnek megfelelő és szerethető illat. :) 

Kiadás éve: 2014
Fejjegyek: levendula, rózsabors, neroli
Szívjegyek: feketeszeder levél, narancsvirág, orris gyökér, petalia
Alapjegyek: vetiver, pézsma, fás jegyek

Rendkívül tartós illat, de ami érdekes, hogy az üvegében illatolva inkább citrusosnak gondolnám, a bőrömön viszont csodaszép és finom púderes. 
Leszáradáskor szépen elmélyül és megmarad a púderessége, de egyben kibontakoznak az érzéki virágok is, mint a levendula és a narancsvirág, és előbukkan a csoda finom feketeszeder is. 

Az orris gyökér volt még számomra újdonság, amiről nemrég tudtam csak meg, hogy ez a növény egyes írisz fajtáknak a gyökértörzse és ennek a növénynek kiszárításakor így lesz csoda finom ibolyához hasonlító púderes illata, ami még rásegít a parfüm puhaságára, finomságára.  

Így most már tudom, hogy miért alakult ki az imádatom ezért az illatért. :) 

Ami számomra még nagyon kellemes csalódás, hogy nagyon tartós és a reggeli fújás után még délután is csodásan körbeölel az illat. Olyan mintha frissen  fújtam volna magamra. :)   


Egy nagyon érzéki és mesebeli virágos illat, mennyei púderrel és egy kis gyümölcsös csavarral. 


Sok más Burberry parfüm mellett, ezt a kis finomságot is megtaláljátok a Parfum.hu webáruházban 5 féle kiszerelésben, így a rengeteg újdonság mellett érdemes rá is vetni egy-két (sok) pillantást. :) 2 megjegyzés:

  1. Látom ismét sikerült beszerezni egy kedvedre való csodás illatot �� Szeretem ahogy az illatokat jellemzed ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat ! :) Megpróbálom úgy leírni őket, hogy szinte érezhető legyen monitoron keresztül is az illat. :)

      Törlés