Givenchy Ange ou Démon - Bujaság minden mennyiségben




Sziasztok! 

Egy igazán izgalmas illatról hoztam Nektek bejegyzést. :) 
Ez a Givenchy Ange ou Démon parfümje és úgy tudom talán ő az az illat ami ebben a családban először megjelent a piacon. 

Ezeknek az angyali és démoni parfümöknek már az üvege is megér egy misét. 

Imádom a Givenchy Ange ou Démon parfümjeit és mind ismerem is (legalább is eddig így gondoltam), épp ezért nem is értem, hogy ez az anya illat, hogy és miként kerülte el a figyelem a sok év alatt. 

Tudom, hogy sokszor rápillantottam a parfümériák polcain, de valamiért soha nem nyúltam érte. Már azon is elgondolkoztam, hogy tán azért mert túl sötét? Túl fekete, és ezért nem mertem leemelni a polcról? 
Nem tudok rá jó indokot mondani, mert magam sem tudom. :) 

De most a Luxoryshop jóvoltából volt alkalmam kipróbálni és van alkalmam rendszeresen használni. 
......és itt már lehet le is lőttem a poént azzal a szóval, hogy rendszeresen :) 






 "Az Ange ou Demon (Angyal vagy Démon) kettős természete szokatlan érzékiséget rejt magában: egyszerre magával ragadó és merész, titokzatos. Erőteljes orientális illatkompozíció, mely egyszerre ártatlanul érzéki és kristálytiszta, elegáns, inspiráló és kimagaslóan kvalitáns.
A fő jegyek frissek és tiszták (mandarinfehér kömény és sáfrány), melyek megnyitják az utat a gazdag virágos szívjegyek számára (erőteljes liliom, enyhébb Maxillaria orchidea és ylang-ylang illatjegyekkel kísérve). Az utóillatban két fás illatjegy uralkodik: bársonyos rózsafa és tömör tölgymoha, mialatt a púderes és érzéki tonkabab és vanília befejezi az illatkompozíciót."



Sokszor elgondolkoztam, hogy mihez is hasonlít ez az üveg... Kard ? egy angyal szárnya? ...vagy az ördög szarva ? 

Nem is tudom. Mindenesetre érdekes és mindig elgondolkozom rajta mikor a kezembe veszem. 

Ez a forma számomra nagyon mesteri, és a hátulján a bemetszések is annyira egyediek, összetéveszthetetlenek. 
Olyan mintha láncra fűzött gyöngyszemek lennének, vagy angyali könny cseppek, vagy esetleg egy mélyen szántott gerincoszlop, ami inkább már-már ördögi, mint angyali. 

De hát épp ez az ami miatt még a viselőjének is egy nagy talány, egy meg nem válaszolható kérdés. 






Amikor először kipróbáltam, nagyon érdekes hatást váltott ki belőlem.
Hirtelen nem is tudtam melyik összetevő volt a domináns, de azon gondolkoztam, hogy szeressem vagy ne szeressem ezt az illatot. Elég furcsa érzés uralkodott el rajtam. Még az is megfordult a fejemben, hogy talán nem volt véletlen, hogy sosem nyúltam érte a polcra. 
De ahogy elkezdett leszáradni, valami nagyon kibontakozott,  és egész erőteljesen bebújt az orromba, az agyamba és szépen lassan minden idegszálamba. :) 

Annyira egyedi, karakteres és érdekes illata van, hogy egyszerűen nem lehet mellette csak úgy elmenni. Nem lehet azt mondani, hogy 12 egy tucat, mert nem, nagyon nem. 

Eleinte a sáfrány dominál (szerintem sokaknál itt bukik el), ami ugyan elég erőteljes, de ha hagyunk neki időt akkor egy csodás puha és melengető illattá alakul a virágok és az édeskés vanília és  a tonka bársonyosságával. 

Ez az a karakteres illat ami biztos vagyok benne, hogy semmivel sem összetéveszthető. 

Mondhatom úgy is, hogy ez egy nagyon jól eltalált és összerakott alkotás. Mind a fej, a szív és alap jegyek kibontakozásakor egy-egy külön élmény és csoda. 
Ez egy igazi démon. Semmi angyali, de annál több sötétség, misztikum, titokzatosság, dögösség, és egyben kifinomultság. Tömény bujaság és erotika. 

Abszolút nem szokványos, és mivel elég markáns, domináns, így én úgy vélem, hogy ez a tökéletes alkalmi illat. 
Akár a hűvös, akár meleg nyári estéken meg tudja mutatni a különlegességét, érdekességét, és semmihez sem hasonlító szépségét. 

Nagyon örülök és köszönöm a Luxoryshopnak,  hogy megleptek ezzel a démoni csodával, és bekerülhetett a másik kettő mellé a gyűjteménybe, mert tudom, hogy hosszú távon sok örömet fog nekem okozni és sok "fejfájást" azoknak, aki szeretnék majd megfejteni a titkom. :) 


Ha szeretnétek megismerkedni az illattal, akkor érdemes megnézni és  akár több próbát is tenni vele. :) Érdemes több próbát, mert elsőre talán nem annyira megnyerő, vagy sokaknál ellenszenvet válthat ki. 

Vagy ha már ismerős, sőt szerelem illattá vált, akkor most szuper jó akció keretén belül megvásárolható a Luxoryshop webáruházban.



De ha akár más jó minőségű termékeket szeretnétek vásárolni extra jó áron, és egy jó kis parfüm mellé Párunknak is kedveskedni szeretnénk, akkor érdemes a BlackDay oldalra is ellátogatni, és körülnézni, böngészni. :)













Megjegyzések

  1. Amikor kijött ez a parfüm akkor használtam, de rajtam valamiért nem volt tartós, így nem vettem újra. pedig tényleg fantasztikus és különleges illat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos sokan panaszkodnak a tartósságára. :( Én hajra fújom és ott szerencsére tökéletesen kitart estig :) De ahogy mondod....valóban különleges :)

      Törlés
  2. Nekem ez volt a mostani őszi-téli illatom. Nagyon szépen kibontakozik a bőrömön, igazi bújós illattá alakul :) Szerencsés vagy, hogy mostantól a te gyűjteményedben is megtalálható ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Ildim! :) Valóban nagy öröm :) Annak meg pláne örülök, hogy Nálad is szerelem ez az illat. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés