Newa rádiófrekvenciás technológiával működő ránctalanító készülék - TESZT


Sziasztok! 

Egy hónappal ezelőtt voltam olyan szerencsés, hogy Takács Nóra Hogyan legyek jó nő oldalán Nóri és a Newa jóvoltából 1 hónapra tesztelője lehettem egy ránctalanító készüléknek.

Nagyon örültem a lehetőségnek, mert hát ugye már rendelkezem jó pár ráncocskával, és melyik nő ne szeretné eltűntetni, vagy legalább csökkenteni ráncai számát, így boldogan, reményekkel és persze kis szkepticizmussal vágtam bele a tesztelésbe. :)



A szép ég kék színű doboz tartalmaz egy készüléket, egy vivő anyagot (krém), egy hálózati csatlakozót, egy használati útmutató CD-t és egy szép kis selyem szütyőt amiben tárolhatjuk és utazáskor is magunkkal vihetjük. :)  


"Mi az a Newa™?

A Newa™ egy rádiófrekvenciás technológiával működő ránctalanító készülék, amely a professzionális rádiófrekvenciás bőrfiatalító készülékekben használt 3DEEP® bőrmegújító technológia otthoni alkalmazását teszi lehetővé.

Megemeli arcát + azonnal feszesít!"





 


"A Newa™ otthoni ránctalanító, bőrmegújító készülék…

·         látványosan ránctalanít.

Fokozza a bőr kollagén-termelését, így kúraszerű használatával a ráncok jelentősenklinikai tanulmányok szerint 36%-kalcsökkennek. Ez a hatás nem átmeneti hidratálásnak vagy kívülről bejuttatott idegen anyagoknak, hanem a bőrünk által megtermelt saját kollagénnek köszönhető.

·         azonnal feszesíti a bőrt.









Már egyetlen kezelés látványosan fiatalosabbá teszi az arcot, így fontosabb események, találkozók előtt „expressz” bőrfeszesítésre is használható.

·         kényelmesebb, gyorsabb, olcsóbb megoldást nyújt.

A Newa™ ránctalanító géppel egy kezelés területenként mindössze 4 perc, amelyet otthon, kényelmesen, saját időbeosztásuknak megfelelően végezhetünk. A készülék költséghatékony megoldást nyújthat, hiszen a népszerű rádiófrekvenciás kezeléseket otthon, saját készülékkel végezhetjük, amely csupán egyszeri nagyobb befektetést jelent.




Tehát a Newa™ 3DEEP® kiváló megoldást nyújt mindazoknak, akik csalódtak a ránctalanító krémekben, ám szabadidejüket nem szeretnék költséges, hosszadalmas vagy ideiglenes hidratáló hatású arckezelésekkel tölteni.

A 3DEEP® rádiófrekvencia saját bőrsejtjeinkkel termelteti meg azt az új (saját!) kollagént és elasztint, ami a ráncok látványos csökkentéséhez, valamint a bőr feszesítéséhez szükséges. Így nem kell méregdrága szérumokkal és azok bejuttatásával bajlódni.

A bőr kollagéntartalmának növekedéséhez, azaz a természetes megújulás beindításához mindössze 20 Newa™ kezelés (1 hónapos kúra) szükséges."

 

 





És akkor lássuk nekem, hogy vált be :) 

Még az elején ígérem, hogy soha többet smink nélküli fotót nem fogtok rólam látni :) 

Így is nagy nehézségbe és dilemmával telt, hogy kitegyek e ilyen fotót. Egyrészt mert a családomon és közeli barátaimon kívül senki nem látott még így (Ők már megszokták) és nem is szeretnék senkit riogatni a jövőben. :-) 

De ez a termék hatásának bemutatásához konkrétan elengedhetetlen :) 

Az egy hónap alatt 20 kezelést csináltam ami alkalmanként 16-20 percet igényelt. 
Már a második alkalommal úgy bele jöttem, hogy tv nézés közben simán ment tükör nélkül, így nem kellett benn ácsorognom a fürdőszobában. :) 

Három részre osztottam a kezelések mennyiségét, hogy be tudjam mutatni változott e az arcom állapota és ha igen mennyit. 

 

Első alkalom: 

Kezelés után smink nélkül és teljes pompában  

A készülék használata nagyon kellemes egy meleg arcmasszázshoz hasonlít. A vivő anyag megegyezik az ultrahang használatakor alkalmazott zselével, csak ez enyhén illatosított. 

Ez nem azt a célt szolgálja, hogy ápolja bőrünk, hanem azt, hogy a készüléket kellően jól tudjuk simígatni a bőrünkön, mert különben letapadna és nem tudnánk hatékonyan kezelni. 

Ettől függetlenül a kezelés végén olyan kis pihe-puha lett az arcom, hogy igazán nem is igényelt sok krémet. 










Viszont a tápláló krémek használata azért szükséges a kezelés után, és miután leszedtük, lemostuk arcunkról a zselés kencét amellett, hogy beindítottuk bőrünk saját kollagén termelését, táplálást is adjunk neki. :)




10 nap után: 

Smink nélkül és sminkben

Ami még pluszban tetszett, hogy nem csak az arcon lehet végezni egy kis karosszéria javítást, hanem a nyak, toka és dekoltázs feszesítésére és ránctalanítására is lehet használni.

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel a kezelés teljesen fájdalommentes. 
Kellemes arcmasszázshoz hasonlít. 

A készülék használata meleg érzetet ad (úgy hat, hogy felmelegszenek a kis membránok), de egyáltalán nem kellemetlen, nem éget.  














ÉS most lássuk a 20 kezelés után látható e változás. :)




Szokásos smink nélkül és sminkben.








Minden fotónál próbáltam arra törekedni, hogy ugyan olyan fényviszonyok mellett és ugyan annyi pihenés nem pihenés után és órában készüljenek a képek, ugyan olyan beállítással. Ez többé kevésbé sikerült is. ): 

A fényképezőgép minden fotónál ugyanaz volt és a képeken semmilyen javító utómunkát nem csináltam. 

Amit ezeken a képeken láttok, az vagyok én a mindennapjaimban. 




Nem tudom mennyire sikerült bemutatnom a termék használatának hatásosságát, de megmondom őszintén én határozottan láttam alkalomról alkalomra a tetszetős változást. :) 

Természetesen a ráncaim nyomtalanul nem múltak el, de nem is ezt vártam, sőt a termék sem ígéri, viszont azt betartotta, hogy látványosan csökkentette a ráncok mélységei, a bőröm feltöltődött, sőt egy-két kisebb ránc alig láthatóvá vált. :) 





Ha Ti is kíváncsiak vagytok a Newa™ 3DEEP® készülék használatra és arra milyen a Ti bőrötökön, lehetőség van egy egy alkalmas ingyenes tesztkezelésre

Ha pedig további információkat szeretnétek olvasni a készülékről hatásairól,  részletesebben ITT olvashattok. 





 





Megjegyzések

  1. Szia Anikó!
    Hát én tisztán látom a változást!Igaz,addig is szép voltál{smink nélkül is!!!!},de ha írhatok ilyet legalább 10 évet fiatalodtál. :) Kíváncsi voltam a gép használata utáni eredményre,s azt kell mondanom,hogy nem csalódtam! Ha lehetőségem engedi én is kipróbálom majd! Legyen szép a napod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kriszti !
      Nagyon köszönöm kedves szavaid ! :) Megmondom őszintén én is azt látom, hogy elég nagy a változás, úgyhogy én sem csalódtam és beváltotta a hozzá fűzött reményeimet :)
      Mindenképpen tegyél egy próbát ha lesz rá lehetőséged, hogy megtapasztalhasd magadon is a hatását. :)
      Köszönöm! :) Neked is legyen csodaszép napod !

      Törlés
  2. Éveket fiatalodtál drága Anikó ;)

    VálaszTörlés
  3. Jó a fotóshop!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a hozzászólás csak azért mosolyogtatott meg, mert nincs photoshop. :)

      Törlés
  4. Szia Anikó! Sziasztok! Krisztinának igaza volt tényleg szép nő vagy !! :-) Amiben nem értünk egyet az a kezelések utáni szemmel látható változás! Én keresnék olyan "kézzel fogható" nem celeb nőket és Akik nem a világ végén élnek és nem fűződik semmilyen érdekük ahhoz, hogy elmondják a jó vagy akár a rossz véleményüket! Tisztelettel! Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Judit! Köszönöm a kedves szavakat ! :) Sajnos a képek nem teljesen adják vissza a termék hatásosságát, de nekem valóban javított a bőröm állapotán. Bár túl sok mély ráncom még a korom ellenére sincs, viszont a készülék több használata után valóban azt láttam a tükörben és mások is megjegyezték, hogy megemelte, feltöltötte az arcom. ....és ezt minden féle érdek nélkül mondom, mert én is csak egy tesztelője voltam a gépnek, azóta nincs is a birtokomban és nem is fűz érdekem a céghez. :)
      Viszont valóban jó lenne olyan hölgyet keresni,aki több ránccal rendelkezik és akár idősebb is, hogy meg lehessen nézni nála a változást. :)
      Tisztelettel, Anikó

      Törlés
  5. https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.gvh.hu/pfile/file%3Fpath%3D/dontesek/versenyhivatali_dontesek/versenyhivatali_dontesek/dontesek_2015/Vj021_2015_m_v%26inline%3Dtrue&ved=2ahUKEwiX0cGYvbnqAhVk16YKHWcCAkQQFjANegQICRAB&usg=AOvVaw1aZwQeeKiZ_MWTtZx0hh8f

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Mi újság a termékkel a büntetés óta?! Hány embert vertek még át?
      Érdemes elolvasni... No comment
      https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.gvh.hu/pfile/file%3Fpath%3D/dontesek/versenyhivatali_dontesek/versenyhivatali_dontesek/dontesek_2015/Vj021_2015_m_v%26inline%3Dtrue&ved=2ahUKEwiX0cGYvbnqAhVk16YKHWcCAkQQFjANegQICRAB&usg=AOvVaw1aZwQeeKiZ_MWTtZx0hh8f

      Törlés
    2. Sajnos név nélkül nem tudok kit megszólítani. De.....nagyon sajnálom, hogy ennyire nem hatásos immár láthatólag sok embernél a készülék. :( Nekem anno bevált, és az azóta vásárolt teljesen más, de funkcióját tekintve hasonló termék, ami hozzá teszem jóval olcsóbb is. Viszont arról fogalmam sincs mi lett e termékkel, nem tartom egyik céggel sem a kapcsolatot, szóval a kérdést érdemes lenne a forgalmazónak feltenni.

      Törlés
  6. Kedves Ismeretlenül író! Szerintem érdemes lenne teljesen végig olvasni az Ön által beküldött link szövegét és nem csak a borító alapján ítélni!

    Kiemelnék részleteket:
    "A tanulmány értelmében 4 utánkövetéses értékelést végeztek a kezelési periódus 4 hetében minden héten egyszer, majd 1 hónappal, illetve 3 hónappal a kezelési időszak befejezését követően. Ennek során minden alkalommal nagy felbontású fényképek készültek, valamint speciális bőrgyógyászati tesztek és mérőműszerek (siascope, cutometer) segítségével mérték a résztvevők bőrének változását (pl. kollagéntartalom, elaszticitás) Az eredményeket 3 független orvos a fényképek számítógépes analízisét követően értékelte ki, Fitzpatrick Wrinkle and Elastosis (ránc és elaszticitás) skála használatával. A Fitzpatrick Wrinkle and
    Elastosis pontszámot (a 4 hetes kezelés végén, valamint 1 illetve 3 hónappal azt követően) az alappontszámhoz viszonyították. A résztvevők kérdéssorokra is válaszoltak, melyek arra lettek kialakítva, hogy értékelhessék a használhatóságot, az elégedettséget az eszközzel és a szubjektív hatékonyságot.
    Összesen 62 résztvevő fejezte be a kezelési sorozatot és az utánkövetéses vizsgálatokat. Nem tapasztaltak vagy számoltak be váratlan mellékhatásról az önálló kezelések alatt. Egyik résztvevő sem tapasztalt bármilyen nehézséget a készülék működtetésével kapcsolatosan az önálló ránckezelő eljárások alkalmazásakor. Fényképfelvételek előzetes, a kezelési hónap végén, 1 illetve 3 hónappal azt követően végzett elemzését 3 független bőrgyógyász szakorvos végezte. Az eredmények értékelése a résztvevők 91,93, 96,77 illetve 98,39%-ánál javulást mutatott (legalább egy pontos csökkenés a Fitzpatrick skálán), az első, második és harmadik szemlélők által. Az eredmények statisztikailag szignifikánsnak bizonyultak. A
    részvevők többsége nagyon elégedett volt az önálló, otthoni eszközzel végzett ránckezelés eredményét tekintve.
    A vizsgálat eredményei tisztán mutatják, hogy a Newa™ eszköz egy nem invazív, hatékony, biztonságos, fájdalommentes és könnyen kivitelezhető, otthon használható kezelést biztosít.

    Sajnos Magyarország sok esetben arról szól, irigy emberek próbálják ellehetetleníteni mások tisztességes, de "jövedelmező" vállalkozást. Tudom mert egyéni vállakozoként engem is értek ilyenek. A jelen bírságot elnézve pedig arányosítva a bevételhez nevetségesen alacsony. Aki jártas ilyenekben az pontosan tudja, hogy ez egy jelképes összeg mert "muszáj" büntetni ha már ennyi munkát beleöltek.

    Üdvözlettel,
    Kiss Anita
    egy 2 éve boldog Newa használó :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés