Karácsonyi kívánságlista

Sziasztok! 

Tudom, hogy még csak november eleje van, de már mindenhova belopta magát a Karácsonyi hangulat. Bárhova megyek, mindenhol látom a csodás fényeket, a díszeket, a feldíszített fenyőket, a Mikulás és ünnepi édességeket és megmondom őszintén ilyenkor engem is elkap az ünnepi láz. 

Épp ezért arra gondoltam blogra vetem a Karácsonyi kívánságlistámat. :) 




Aerin Lauder Amber Musk parfüm


Illatcsalád: orientális-virágos
Összetevők: ambroxan, kókusz, rózsa, benzoin, pézsma
 
 

Aerin Lauder, Estee Lauder unokája, alapította az AERIN lifestyle márkát 2011-ben.


Minden palack koronája egy különleges és különböző színű kő, amely magában foglalja az egyik összetevőt ami a  parfümben található - zöld Gardenia Rattan, halványbarna Amber pézsma, rózsaszín Lilac Path, fehér Ikat Jasmine és bíbor az Evening Rose.

Sajnos az ára igen borsos (28.000,-ft) , így ez egy óriási kívánság a listámon és egyáltalán nem biztos, hogy ott fog majd lapulni a Karácsonyfa alatt. :) 

 
  

PUPART L Paletta

 


"A norvég minták és a szuper sikkes színek találkozása.
Igazán elegáns választás. 
Szuperkomplett és szuperkompakt, minden alkalomhoz megfelelő sminket lehet készíteni vele.
És mennyi színt tartalmaz! 
Arcra, szemre és ajkakra. "


Ára: 9.990,-ft.




The Body Shop

24 HAPPY DAYS ADVENT CALENDAR


 


"Legyen karácsony minden nap! Számolj vissza karácsonyig stílusos és kényeztető módon Adventi naptárunkkal! A különleges naptár minden dobozkájában meglepetést találsz a népszerű arc és testápolóinktól kezdve az ikonikus illatainkon át a különleges újdonságainkig. Tedd teljessé mind a 24 meglepetés örömét, és fedezd fel a rejtett inspirációs üzeneteket minden nap az ajándékok dobozán! Ezzel a kalendáriummal garantáltam örömteli és szép élmény lesz a várakozás. (Ne feledd, a naptárban elrejtett ajándékok sokkal többet érnek, mint amennyiért most hozzájuk juthatsz!)"


Ára: 24.990,-ft.



L'Occitane adventi kalendárium

 

 

"A visszaszámlálás elkezdődött! Bár a karácsony közeleg, egy kis türelemre még szükség van…
Hogy édesebbé tegyük a várakozást karácsonyig, a L'OCCITANE megalkotott egy új, limitált kiadású adventi kalendáriumot, amelyet a My Little Paris híres illusztrátora, Kanako tervezett.
A naptár 24 meglepetést rejt: 17 terméket és 7 különleges apróságot. A L'OCCITANE és a My Little Paris minden napra nyújt valamit: finom illatú kézkrémeket, színes matricákat, tusfürdőket, körömreszelőt, sampont vagy más váratlan ajándékot."

Ára: 11.500,-ft.

 

 

 

Nagyon örülnék az összes gyönyörűségnek, de én már attól is boldog lennék és bízom benne, hogy valamelyik szépséget, legalább az egyiket sikerül az idén a Karácsony fa alá tenni. :)  


Megjegyzések

  1. Az a két kalendárium hát nem találok rá szavakat!! :) A paletta is gyönyörű! Remélem a Jézuska majd ezekkel lep meg! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én már az egyiknek (bármelyiknek) is örülnék mint majom a farkának ! :)

      Törlés
  2. Ezek a naptárak nagyon tetszenek. Egyik márkát sem ismerem olyan hu de nagyon, viszont 24 termékből egy szuper jó képet lehet összehozni.

    Köszi az ötleteket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban szépségesek és nagyon praktikusak is, mert így sok mindent ki lehet próbálni :)
      Örülök, ha tetszenek :)

      Törlés
  3. A loccitane kalendráriummal én is nagyon szemezek.. csak nem tudom, megéri-e, olcsóbb-e így, mert ha nem, nem biztos, hogy ezekre a termékekre esne a választásom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon megéri, mert egy teljes kiszerelésű termék is sajnos nagyon drága, így pedig sok mindent ki tudunk próbálni :)
      Most már csak abban reménykedem, hogy lesz még belőle, mert jelenleg sajnos nem rendelhető :(

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés