Júliusi Dm meglepetés doboz

Sziasztok! 

Mint azt már sokan olvashattátok, most nekem is sikerült a júliusi Dm meglepi doboz megvásárlásának lehetőségét megnyerni. 

Örültem neki nagyon, mert a korábbi sem jött össze, de most igen és így nekem is van lehetőségem bemutatni Nektek a dobozka tartalmát. :) 




 


Mint mindig most is sok, szám szerint 7 teljes kiszerelésű terméket tartalmaz. 









Helia-D Micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendő


"A kendőben lévő micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és a sminket, így segítve azok könnyű és kíméletes eltávolítását a bőrről, szappan és alkohol használata nélkül. Gyulladásgátló, sebregeneráló és hámképző hatóanyagokat tartalmaz. Hidratáló hatásával késlelteti a bőr kiszáradását a száj és a szem környékén is."

Ára: 1199,-Ft.




Számomra ez nem volt újdonság, mert már korábban találkoztam a termékkel. 
De ettől függetlenül örülök, hogy bele tették a dobozba, mert nagyon szeretem használni, valóban jó kis cucc :) 




Dove Gentle Exfoliating Bőrtápláló Krémtusfürdő


"Gyengéd bőrradírozó tusfürdő a Dove-tól, a valaha volt legkíméletesebb tisztító formulánkkal és Nutrium Moisture-rel, hidratálók és bőrazonos tápanyagok egyedi keverékével, ami a bőr külső rétegébe hatolva mélyen, hatékonyan táplálja azt. A Dove Gentle Exfoliating bőrtápláló krémtusfürdő érezhetően puhábbá és simábbá teszi a bőrt már egyetlen zuhanyzás után."

Ára: 649,-Ft.





Tusfürdő mindig jól jön, az már biztos. 

Az viszont más kérdés, hogy általában az én bőröm nem bírja az illatosított tusfürdőket, kivéve, ha természetes összetevőként szerepel benne az illatanyag. Na itt sajnos nem. 

De ettől függetlenül teszek vele majd egy próbát, mert az illata isteni és gondolom tényleg pihe-puha lesz tőle a bőr.






Alverde krémes olajos testápoló lotion bio jázmin kivonattal és bio szezám olajjal


"Az értékes babsszu olaj, szezám olaj, és sárgabarackmag olaj lágy textúrát kölcsönöznek a testápolónak. A bio jázminvirág kivonat és bio szezám olaj gyorsan felszívódik és bársonyos bőrérzetet ad."

Ára: 799,-Ft.




Ennek a testápolónak nagyon örülök, mert egyrészt szeretem az Alverde termékeket, másrészt pedig testápolóból sosem elég. Legalább is nálam :) 
Télen nyáron muszáj kennem magam, mert nagyon száraz a bőröm. 

Mikor kivettem a dobozból ez volt az első amit kipróbáltam és valami mennyei fini illata van. Viszont eléggé sűrű krém, így nyáron használni nem igazán ideális. Inkább elteszem a már hűvösebb őszi napokra, akkor tökéletes lesz. 






Balea "GoldenGlamour" kézápoló lotion


"A pacsuli és vanília érzéki illata kényezteti, az ápoló receptúra pedig intenzíven hidratálja kezeit. A panthenolt, visszazsírosító hatású avokádóolajat, kakaó- és sheavajat tartalmazó lotion hosszantartóan védi a bőrt a kiszáradástól."

Ára: 599,-Ft.




Erre a finomságra is nagyon kíváncsi voltam, így ennek is nagyon örültem. 

Ki is próbáltam rögtön, és azt kell mondjam, hogy rendkívül jó az állaga. Valóban lotion, könnyű vizes ápoló krém. Az illata nagyon diszkrét, abszolút nem tolakodó, enyhe és finom. 

Az állagának köszönhetően azonnal beszívódik és valóban szépen hidratáltan tartja a kéz bőrét.

Remélem hosszú távon is beválik. :)







Gliss Kur Serum Deep Repair Sampon


"A Gliss Kur első mélyreható szérum hajápolója, erősen igénybevett, töredezett hajra. Innovatív Amino-Protein-szérummal gazdagított formula rövid idő alatt helyreállítja még az extrém módon igénybevett hajat is. A mélyrehatóan regenerált, rugalmassággal teli és simább hajért."

Ára: 769,-Ft.






Sajnos ez a sampon nem az én hajtípusomra való, ezért tovább ajándékoztam, hátha az új gazdinál jó szolgálatot fog tenni. :)







BIONSEN caring touch deo roll-on


"CINK PCA-t tartalmazó formulája hosszantartó védelmet biztosít a baktériumok és kellemetlen szagok ellen anélkül, hogy gátolná az izzadást. A benne található E-vitamin és bőrpuhító összetevők puhaságot és simaságot nyújtanak a bőrnek. Parabén mentes."

Ára: 849,-Ft.





Sajnos ő sem az én termékem, ugyanis csak illatmentes dezodort tudok használni, ellenben kiragyásodik a hónaljam, így ő is menesztve lett. De jó helyre került. :) 






Alverde liquid szemhéjtus


"Az applikátor segítségével a szemkontúrt tökéletesen kihangsúlyozhatjuk. A vonzó szemek garantáltak."

Ára: 1.299,-Ft.




Eddig csak toll szemhéjtusokat használtam előszeretettel, de erre a kis cukiságra kíváncsi vagyok. :) 
Mind a használatára, mint arra, hogy mennyire jó, tartós és könnyen kezelhető e. 

Remélem beválik. :) 



Összességében elégedett vagyok a doboz tartalmával, bár sajnos a hűha érzésem most nagyon elmaradt. Annyira, hogy az előzőnek sokkal jobban örültem volna. De ettől függetlenül 3.000,-ft-ért tényleg jól kihasználható  kis cuccokat pakoltak ebbe a dobozba. :)





Nektek sikerült megszerezni a dobozok egyikét?  Elégedettek vagyok a tartalmával? 

Megjegyzések

  1. Ahogy olvasom a visszajelzéseket, nagyjából mindenki elégedett, de annyira mégsem. És ezek után tuti, hogy az októberi doboz meg tök jó lesz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valahogy kettős érzésem van most :) Tetszik, de mégsem tetszik :) Tudom ez olyan buta kifejezés. De ha én magam bementem volna az üzletbe tuti, hogy ezek közül max egy terméket vettem volna meg.
      Igen ezek után lehet, hogy az októberi tök jó lesz, de mi van ha mégsem. Nyári doboz lévén arra gondoltam, hogy olyan termékekkel pakolják meg, ami kifejezetten mostanra ideális.
      Hát nem jött be :)

      Törlés
  2. Dezodor és a szemhéjtus helyett rakhattak volna mást, mert olyat a nők 80 % vesz magának, szerintem,a többi dolog jó, várom majd a véleményed róluk! üdv.Judy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a dezodor meg a tus helyett simán tehettek volna mást. Viszont testápolás termén is inkább nyáron kihasználható termékekre számítottam. :)
      Ettől függetlenül tényleg jól kihasználható termékek kerültek bele :) Lesz róluk majd vélemény bejegyzés is nemsokára. Szép napot kívánok! Ancsa

      Törlés
  3. Nekem is sikerült megszereznem most, nagyon örülök neki, egész használható termékek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült és még tetszik is a doboz :) Ráadásul mind kihasználható, hát ez így akkor a legjobb :)

      Törlés
  4. Végülis örülök, hogy most nem sikerült, nem rossz, de tényleg nincs meg a hűha hatás. Használható darabok, de semmi extra szerintem. A doboz viszont tök cuki ezzel az ananászos designnal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én hiányoltam a nyári tartalmat belőle, szerintem simán lehetett volna valami olyasmi.

      Törlés
    2. Végül is én sem bántam volna, ha most nem jön össze, mert ugyan tényleg használható dolgok vannak benne, de ha nem lenne, nem hiányozna :)
      Én is azt gondoltam, hogy megpakolják jó kis nyári cuccokkal, többek között egy baresz vízálló spirállal, meg naptej és egyebek, de hát nem jól gondoltam.

      Az ananászos doboz meg tényleg cuki :)

      Törlés
  5. nagyon jó.. irigykedek, mert nekem most se sikerült, pedig eddig minden alkalommal megpróbálkoztam vele

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legközelebb biztos, hogy sikerülni fog, és akkor tuti jó tartalom lesz :) Én bízom benne :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés