Uriage termékek - arc tisztítás és testápolás




Sziasztok !


Újabb teszteket hoztam az Uriage termékekről. 

Mégpedig most  a testápolásé és tisztításé lesz a főszerep. Bemutatok testápolót, olajtusfürdőt, tápláló arckrémet, és két micellás lemosót is.









Uriage Xémose Olajtusfürdő száraz bőrre




"Száraz/nagyon száraz bőr különösen kíméletes tisztítására.

Pótolja a mosakodás során elveszett zsírokat. Babák fürdővizéhez is.
Szappan-, illat-, paraben mentes, hipoallergén. Uriage termálvíz, Cerasterol-2F®, Shea kivonat"


Elsősorban én használom ezt a kis finomságot a családban és főként annak örülök, hogy 400 ml-s kiszerelésének köszönhetően olyan mintha sosem fogyna belőle egy ml sem :) 
Persze sajnos nem így van, de szerencsére nem kell belőle sokat használni ahhoz, hogy jól tisztítson.
Ami még nagyon pozitív, hogy ugyan olajos tusfürdő, de mégsem annyira, hogy egyrészt nehéz legyen a bőrömnek, másrészt fókának érezzem magam a kádban, ami annyit jelent, hogy nem csúszkálok benne. :-)

Viszont amit tapasztalok az az, amellett hogy jól tisztít, még ápolja is a bőröm. Mondjuk most még elkel a testápoló is utána, de szerintem a nyári melegben bőven elég lesz ez ápolásnak is. 
 








Uriage Xémose hidratáló testápoló tej





"Új generációs testápoló tej száraz bőrre. Különleges lipidfelépítő, lipidpótló és regeneráló hatással.
Cerasterol-2F szabadalmaztatott komplex, Shea vaj, Borágó olaj, Phytosqualane, Glycerin, Uriage Termálvíz tartalma nyomelemekben és ásványi sókban különösen gazdag, izotóniás összetételű, bizonyítottan nyugtató, hidratáló és gyökfogó tulajdonságú és erősíti a barriert.

Ajánlott: Száraz bőr napi ápolására. Túlérzékeny, atópiára, ekcémára, viszketésre hajlamos bőrre is. Testfelületre és arcra, csecsemőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ajánlott továbbá a száraz bőrrel járó betegségek megelőzésére és a szteroidos bőrgyógyászati kezelés kiegészítéseként és utána fenntartó ápolásként."





Erről a testápolóról szintén az az egyik véleményem épp úgy mint a tusfürdőnél, hogy remélem sosem fogy el  :-)

Amit nagyon szeretek benne, hogy illatmentes. De nem úgy illatmentes mint sok más krém, hogy van egy mellék szaga, ami általában elég kellemetlen.

Na ennek a krémnek ilyen nincs. Valami csoda, hogy semmi illattal nem rendelkezik, de annyira nem, hogy felkenve csak is a saját bőröm illatát érzem. Ami fürdés után nagyon fincsi. :) 
A másik pedig, hogy valóban szuper jól hidratál, gyorsan felszívódik, nem ragad,  és egyáltalán nem hagyja kiszáradni a bőröm még másnap reggel, de még napközben sem. 

Ez a kis finomság állandó lakó lesz a fürdőszobában az tuti :) 









XÉMOSE Arcápoló krém száraz bőrre




"Új generációs arckrém, száraz/nagyon száraz bőrre. Különleges lipidfelépítő, lipidpótló és regeneráló hatással

Cerasterol-2F komplex szabadalom (Ω3 és Ω6 ceramidok + Phytosterol), Shea vaj 10%,
Uriage Termálvíz tartalma nyomelemekben és ásványi sókban különösen gazdag, izotóniás összetételű, bizonyítottan nyugtató, hidratáló, gyökfogó tulajdonságú és erősíti a barriert.
Száraz/nagyon száraz bőr napi ápolására. Túlérzékeny, atópiára, ekcémára, viszketésre hajlamos bőrre is. Arcra és testfelületre, csecsemőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt."


Ez a krém valóban betartja amit ígér. Nagyon jól regenerál és nyugtatja a bőrt, az arcomon fellelhető száraz foltocskákat szépen ápolja, hidratálja. 
Ráadásul gyorsan felszívódik és nem ragad. Illatmentes, ami még előnyére válik, így abszolút nem irritál, tehát még a pici babák bőrére is bátran használható. 

















TOLÉDERM Arc- és Sminklemosó






"Termálvíz alapú nyugtató, arctisztító folyadék túlérzékeny arcbőrre
Uriage Termálvíz tartalma nyomelemekben és ásványi sókban különösen gazdag, izotóniás összetételű. 
Rendkívül érzékeny és a hagyományos tisztítást nem toleráló arcbőrre és szemkörnyékre. A termék használható a legérzékenyebb vagy irritált, vörösödő arcbőr tisztítására is.
 
Remekül távolítja el a sminket, kellemes friss és selymes bőrérzet marad a használata után. Egyáltalán nem szárítja a bőröm, lemosáskor olyan mintha hidratálóval kentem volna be. Mivel szappan, alkohol, illat mentes így érzékeny bőrre is bátran használható. 






L’eau Demaquillante Micellás arc- és sminklemosó normál,kombinált bőrre






"Termálvíz alapú, micellás arc- és sminklemosó oldat érzékeny, normál/kombinált bőr kíméletes tisztítására.

Micella oldat, mely rendkívül gyengéden, kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcról és a szem környékéről. Vízálló smink eltávolítására is ajánlott. Kíméletesen és tökéletesen tisztít, miközben óvja a bőr hidrolipid védőrétegét. Nyugtató, hidratáló hatású és kellemes, friss érzést kölcsönöz a bőrnek. Kitűnően tolerált készítmény."


Ami ennél a készítménynél is nagy pozitívum, hogy szappan-, alkohol- és színezőanyag-mentes. Amit viszont tudni kell róla, hogy az előző érzékeny bőrre valóval ellentétben ebben már van egy kevés illatanyag. 

Sajnos nekem kissé irritálja a szemem, így maradok a jól bevált illatmentes érzékeny bőrre való verziónál. Az tökéletes. :)  

Akinek viszont nincs az enyhén illatosított micellás lemosókkal problémája, annak bátran ajánlom, mert tényleg nagyon jó és maradéktalanul eltávolítja a sminket.





Az Uriage termékről  ITT bővebben is olvashattok, és   ITT  tudjátok megnézni, hogy a hozzátok legközelebb eső patika hol található, hogy be tudjátok szerezni kedvenceiteket. :) 






Remélem tetszett Nektek ez az újabb beszámoló is az Uriage termékekről.  :) 
Ti próbáltátok már valamelyiket? Vagy használjátok is esetleg? Ha igen, akkor Nektek beváltak, jók vagy épp rossz tapasztalatok volt velük kapcsolatban ? 

Megjegyzések

  1. Szia Ancsa!

    Köszi a tesztet, megint sok hasznos tapasztalatot osztottál meg velünk :)
    Nekem csak a testápoló van meg amit imádok, mert a száraz bőrömmel csodákat tesz.
    Majd figyelgetem az akciókat és ha lesz lehetőségem akkor a többit is ki fogom próbálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ildi !
      Köszi :) Örülök, hogy tetszett és hasznosnak találod a bejegyzést :)
      A testápolót komolyan mondom receptre kéne felíratni mindenkinek :-))))
      Érdemes lesz figyelni az akciókat pláne, hogy holnaptól a Jox napok keretin belül is lesz 20%-os kupon az Uriage termékekre, így érdemes kihasználni annak akinek van és amúgy tervezi a vásárlást. :)

      Törlés
  2. A testápoló és az arckrém nagyon szimpatikus, még sosem használtam Uriage terméket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek valóban csuda jó kis készítmények :) A testápolót imádom :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés