Nyári újdonságok a NUXE-tól


Sziasztok! 

Szeretnék mutatni Nektek pár NUXE nyári újdonságot. :)







Sokoldalú, többfunkciós ápolás, amely ragyogóvá és puhává varázsolja az arcot, testet és a hajat. Megérkezett a várva-várt Huile Prodigieuse száraz olaj arany változata! Csillogó és ragyogó bőr egész évben! Igazi ikonikus, kultikus termék!









100%-os élményt nyújtó, kényeztető testápolás

 
A NUXE BODY testápoló családja természetes összetevőkből álló, érzéki illatú, krémes állagú készítményei mostantól végre Magyarországon is kaphatók! A könnyen felszívódó textúrák ötvözik a kényeztető, érzéki élményt és a kimagasló hatékonyságot. Nyugtató és bőrpuhító hatású mandula és narancsvirág szirmokkal, természetes ásványi porokkal, nőies illatukkal a nők kedvenc bőrápolói lettek világszerte! Kérjétek a mintákat a gyógyszertárakban!
A család tagjai: Krémes tusfürdő, Krémes testradír, 24 órás hidratáló testápoló, Krémes feszesítő krém, Tartós hatású dezodor












6 fa értékes kivonatának egyedi kombinációja a garantált hatásért
 
Tölgyfa, szantálfa, gyertyán, chilei fenyő, filodendron és baobab levél garantálja a férfiak bőrének ideális hidratálását, védelmét és nyugtatását, a szem körüli bőr ápolását. Citrusos, fás-fűszeres illatával eredeti, férfias illatot áraszt. Keressétek a kis mintákat a gyógyszertárakban!
A család tagjai: Hidratáló arckrém férfiaknak, Szemkörnyékápoló férfiaknak, Anti-irritációs borotvagél, Többfunkciós after-shave balzsam, Többfunkciós férfi tusfürdő, Dezodor férfiaknak 24 órás védelemmel
 
 
Mintáért, kipróbálási lehetőségért és további információért keresd fel a forgalmazó gyógyszertárak egyikét!
 
 
 
 
Őszintén szólva mindre kíváncsi vagyok :)
 
Még a férfi ápolási termékekre is. Persze nem a magam részéről, hanem a férjemnek szándékozom beszerezni egyet-kettőt. :) 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt