2. PURE by PIXIBOX



Sziasztok ! 

Nagy örömömre ismét eljött a PURE by PIXIBOX ideje. :)
Tegnap én is kézhez kaptam a dobozkámat és azt kell mondjam, hogy ismét szuper jóra sikeredett. Csodajó és csoda finom termékek kerültek bele. 

Többek között olyanok is amikről még csak olvastam, de sosem próbáltam, úgyhogy kiváltképp öröm volt a számomra. 

Ilyen a MÁDARA és a Kell A Púder csodás szemhéjpúdere. :) 

A Curaprox fogkefét és a CaoNatur samponját folyamatosan használom ezért öröm volt, hogy lesz utánpótlás. 

Az Annemarie Börlind arckrémhez már volt szerencsém igaz csak termék minta formában, de már akkor is szerettem. :)








Kell a Púder - Ásványi szemhéjpúder / Minta termék, dobozonként eltérő, változatos színekben


Amire nagyon kíváncsi voltam és végre ki is próbálhattam, az a Kell A Púder ásványi szemhéjpúdere. 
Már nagyon régóta kis szerettem volna próbálni és folyamatosan készülök a Púder Péntekre, csak sajnos sosem jutok el. De remélem egyszer.........

Nos szerencsémre egy csodaszép szaténos Gladly árnyalatot kaptam, így már a mai napon azzal is készítettem a sminkem. Merthogy én elsősorban ezeket a barnás árnyalatokat részesítem előnyben és ilyennel sminkelek nap mint nap. 
Úgyhogy be is dobtam a mély vízbe :) 








Az állaga valami hihetetlen puha és selymes és a fénye elképesztően gyönyörű. 



 



MÁDARA termékek








Mádara Purifying Foam - Arctisztító hab / 150 ml teljes kiszerelésű termék






Nagyon szertetem a hab állagú arctisztítókat. Egyrészt mert baromi egyszerű a használata, másrészt szerintem az egyik legjobb ahhoz, hogy teljes mértékben el tudjuk távolítani a sminket az arcunkról. 

Nálam ő abszolút befutó. Tegnap este ki is próbáltam és méltó helyre került a fürdőszobában, úgyhogy minden nap ezzel a kis finomsággal fogom tisztítani a bőröm. 
Ráadásul az illata is nagyon enyhe és finom és ez köszönhető a gyulladáscsökkentő cickafark kivonatnak és a nyugtató hatású kamillának. 
Természetesen semmilyen mesterséges illatanyag, vagy káros anyag nincs benne, így bárki bátran kipróbálhatja.






Volt a dobozkámban még egy 3 db-os MÁDARA termékminta csomag. 

Deep Moisture Fluid

24 órán át tartó intenzív hidratálás. száraz és zsíros területeket egyensúlyba hozza, a bőr rugalmasabb és feszesebb lesz. 

Na ez csuda jó lesz a koromból kifolyólag nem túl rugalmas bőrömre. :) Abszolút ideális, úgyhogy tesztelem is mihamarabb. 


Time Miracle Eye Cream 

"Feszesebbé teszi és újjáépíti a bőrt a szem környékén. A fáradtság jelei, a szarkalábak és finom vonalak észrevehetően csökkennek*. Egyedülálló vízmentes formula a nyírfa nedvének, az organikus sejtmegújító, galaj (Galium verum / Madara) kivonatot tartalmazó Galium7 komplexumnak és a hatékony északi növényeknek a jótékony hatásával. "


Hú, hát állok elébe. :) Nagyon elkelne már egy tényleg szuper jó szemkörnyékápoló. :)  




Tinting Fluid Sun Flower Golden Beige

"Árnyalja, megvilágítja és egyenletessé teszi az arc tónusát. Az északi csipkebogyó kivonata és a természetes pigmentek azonnal hidratálják a bőrt és tökéletesítik a megjelenést. Elfedi a hibákat és a finom vonalakat, frissé és ragyogóvá varázsolja az arcot, finom nyári barnaságot kölcsönözve a bőrnek. Az alapozók könnyedebb alternatívája."

 

Ismét csak öröm, hogy ez a minta is belekerült, mert ezt a terméket már korábban nézegettem a weboldalon, de eddig nem mertem beruházni rá. De így, hogy most hozzám került egy minta termék örömmel próbálom és használom :) 










CURAPROX CS 5460 ULTRASOFT - Felnőttfogkefe / Minta termék





Már több mint 1,5 éve használom ezt a fajta fogkefét és el kell mondjam, hogy extra jó és hatékony kis termék. 
Egyrészt nagyon szépen és kíméletesen tisztítja a fogakat és kellemesen masszírozza a fogínyt, és ez köszönhető többek között  a hagyományos fogkeféhez képest 10x több 5460 db speciális CUREN szálnak és a rendkívül sűrű és puha felületnek.  

Az pedig plusz pozitívum, hogy van egy kis műanyag kupakocskája, ami utazáskor nagyon jól védi a szálakat a szennyeződéstől.


 








Annemarie Börlind  LL Regeneration éjszakai krém / 15 ml-s Utazó méretű termék


"Tápláló krém, mely visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát az éjszakai pihenés alatt. Az értékes növényi kivonatok és az LL-Biokomplexum® együttesen fejtik ki intenzív bőrvédő hatásukat.
A hidegen sajtolt olajok – mint a szezám- és szójaolaj – és a gondosan válogatott gyógynövények vitalizálnak, és kiegyensúlyozzák a bőr zsír- és nedvességtartalmát. Az orbáncfű regeneráló hatású,
a körömvirág segíti az új sejtek képződését, az echinacea pedig erősíti a bőr saját védelmi rendszerét. Az LL-Biokomplexum® intenzíven támogatja a bőr megújulását, segíti a károsodott sejtek regenerálódását, az új sejtek felépítését. Használatával a bőr visszanyeri frissességét és rugalmasságát. Reggelre az arcbőr megélénkül, láthatóan kipihent és ragyogó lesz. " 


Mint korábban írtam valóban egy nagyon jó készítményről van szó. Inkább csak száraz, vagy nagyon száraz bőrűeknek ajánlom, mert rendkívül gazdag, sűrű és tápláló krém. Ellenben csodát tesz a bőrrel, mert nagyon jól hidratál és feltölti az arcbőrt.
 








CaoNatur - Sampon száraz töredezett hajra / 250 ml teljes kiszerelésű termék, dobozonként eltérő típus


Nálam egy száraz töredezett hajra való sampon lapult a dobozban. 
Sajnos nekem nem jó a hajamra, mert mióta "öregszem" inkább zsírosodó, ezért szintén a CaoNatur zsíros hajra való samponját használom, mert most már sok év elteltével ez az egy sampon amire végre rátaláltam és tényleg bevált. 

Mindig is nehéz megtalálni a hajunknak megfelelő ápoló készítményeket, de nekem sikerült. :) 

De ettől függetlenül szerencsére van aki elhasználja, úgyhogy kárba nem vész az biztos :) 


Minden képpen érdemes tenni vele egy próbát mindenkinek, mert nem csupán natúr termék, hanem szép összetevői vannak és nagyon jól ápolja a hajat és a fejbőrt. 






VÖSLAUER Szénsavmentes ásványvíz 0,33 l PET / Minta termék


Utólag is elnézést kérek mindenkitől, de amint kibontottam a dobozom, azonnal megittam a benne lapuló ásványvizet, mert a tegnapi rettentő melegben úgy ki voltam tikkadva, hogy nem tudtam ellenállni neki :) 

Így már csak a szórólapját tudom bemutatni egy kis nyereményjátékot ajánlva :) 

Mégpedig ha 4 db. 1 l-es Vöslauer ásványvizet vásároltok és feltöltitek a vásárlást igazoló blokk AP kódját a http://voslauer.hu/ oldalra, Ti is részt vehettek egy nyereményjátékban, ahol fődíjként egy New York-i utat nyerhettek 2 fő részére, minden regisztráló garantált kedvezményes ELLE magazin-előfizetés kupont kap és további nyereményként 10 db AGNESKOVACS SHOPPER-t sorsolnak ki. 

Hű, ez jól hangzik :)  


Ja és az ásványvíz isteni fonom volt, jó esett ! :) Köszönöm! :)







A csomagban lapult még MÁDARA kupon is, ami -10 %-os kedvezményre jogosít május végéig. Örülök neki, mert addig van időm kipróbálni a mintákat és ha valami beválik meg is tudom venni kedvezményes áron. :) 











Ti megrendeltétek a csomagot? Nektek tetszenek a benne lévő termékek?  Esteleg van olyan amit már próbáltatok korábban ?

Megjegyzések

  1. Nekem is sikerült megrendelnem a csomagot és nagyon elégedett vagyok vele! Ez az arctisztító hab valami hihetetlenül jó, igazából mindent örömmel fogok elhasználni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök Neked is lett dobozkád, annak meg pláne, hogy tetszik is :) Valóba csudi jó finomságok kerültek bele :) A hab nálam is viszi a prímet :-)

      Törlés
  2. Örülök, hogy olyan termékeket kaptatok amiket szívesen használtok.
    Az éjszakai krém és a tisztító hab tesztjére nagyon kíváncsi vagyok :)
    A szemkence szépséges ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Csodaszép színe van a szemhéjpúdernek :)
      A hab és a krém szuper jó. A krémet viszont nagyon száraz bőrre ajánlom és inkább télen mikor kell a plusz táplálás :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés