Újra itt a LUSH halloweeni kollekciója, telis-teli para kreációkkal! 🎃

 


Újra itt a LUSH halloweeni kollekciója, telis-teli para kreációkkal! 🎃

Fedezd fel a habzó tökfejeket, a világító szellemeket, a pezsgő denevéreket, cukrosan édes radírokat, a félelmetesen bőrnyugtató tökös pakolásokat és a kísértetiesen kreatív halloweeni ajándékcsomagokat. És bár minden erővel igyekeznek megfékezni a Lord Of Misrule által szabadjára engedett káoszt, próbáld ki bátran ezeket a hátborzongató lényeket, amíg megpróbálják elcsípni ezt az őrült tudóst, és visszaállítják az univerzum egyensúlyát.



I WANT MY MUMMY
világító  múmia fürdőbomba

A citrusillat és a ragyogás elűzi a stresszt. Töltsd fel fénnyel ezt a fürdőbombát, és nézd, ahogy világít! Míg elpezseg, az édes vadnarancs és a lime olajainak vidám illata felfrissít és feldob, míg a rizskeményítő szuperül puhítja a bőrt. Egy hosszú, kellemes fürdő után a gondok a múlt relikviái lesznek! 



BAT ART
Fürdőbomba auratisztító rozmaringgal

Éld ki gótikus fantáziáid ezzel a vérfagyasztó denevérrel. Dobd a kádba, és szívd be a Junk parfüm gyógynövényes aromáját, míg a szicíliai citrom, a zöld mandarin, a rozmaring és a zsálya élénkítő olajai lassan szétáradnak a kádban, majd élvezd a lila, kék és rózsaszín árnyalatokkal színezett, csillámlóan éjfekete vizet. Ez a limitált kiadású különlegesség nem sokáig repked a polcainkon - csapj le rá, mielőtt elszáll! 



FRANKENSTEIN
Fürdőbomba, pezsgő balzsamos kreautúra

Kelj életre! Élj! Légy őrült tudós, és dobd a kádba ezt a szörnyen jó kreálmányt a sárgán és zölden örvénylő pezsgésért. Friss összetevőkből, kézzel készült - de nem egy laboratóriumban - a mirha és a tömjén melengetően balzsamos illatjegyeivel, melyeket a mazsola és a bergamott édesít meg, hogy úgy érezhesd: valóban átváltoztál.



GLOW IN THE DARK
Tusfürdő

Ez a tusfürdő közkedvelt Ghost In The Dark szappanunk ellenállhatatlanul fanyar illatát kapta ajándékba. A friss citromlé mélyen tisztít, és tele van bőrtápláló C-vitaminnal, míg az indiai citromfűolaj feldobja a hangulatod.



DANCING SKELETON
Fürdőbomba

Táncold ki magadból a félelmet ezzel a kényeztetően krémes, narancsos-tangerines aromájú fürdőbombával, mely egy színpompás ajándékot rejt. Ez a csontváz meglepően édes, és tele van tápanyagdús agar agarral, mely puhítja a bőröd, miközben fáradt csontjaid áztatod. 



PUNKIN PUMPKIN
Fürdőbomba

Szerezz magadnak egy TÖK-életes napot ezzel a vidám vidám fahéj-, lime- és édes vadnarancsolajjal teli fürdőbombával. A kádba dobva a bőrnyugtató sütőtökpor pompás halloweeni fürdőt kavar a vízből, élénk színekkel és melengetően citrusos illattal. Bár ez a tök nem világít, mégis ragyogó! 



GHOSTIE 
Fürdőbomba

Ki a legszellemesebb szellem? Ez a kis kísértet elsőre nem túl feltűnő, de amint vízhez ér, szörnyen nagy bulit csinál. Az indiai citromfűolaj, a citromolaj és a limeolaj varázslatos együttállásából ellenállhatatlanul friss citrusillat születik, míg szellemünk pezsgő, szivárványszín csíkot húzva cikázik a víz felszínén, a robbanócukorka pattogásától kísér(t)ve.



SCAN ME FOR SCARES
Tusfürdő

Zuhanyozz édes vörösáfonya-forrázattal és hidratáló glicerinnel egy ínycsiklandóan ijesztő élményért, horrorfilmes körítéssel. Ha bátornak érzed magad, ellenőrizd - háromszor -, hogy bezártad-e magad mögött az ajtót, majd szkenneld be a címkén látható QR-kódot. Míg a hátborzongató hangokat élvezed, a kukoricaszirup remekül hidratál, ráadásul puhítja és simává teszi a bőröd



MAGIC POTION
Fürdőbomba

Michelle, a Lush termékfeltalálója ihletett kapott gyerekkori kalandjaitól, mikor virágokat és leveleket gyűjtött a kertben, hogy mágikus bájitalokat készíthessen. Ez az édes és virágos illatú fürdőbomba a fürdőkádakat üstökké, a botokat varázspálcákká változtató képzelet előtt tiszteleg. Engedj egy kád vizet, dobd bele a bombát és hallgasd a valódi robbanócukor pattogását, míg a hangulatjavító sárkányvirágpor és az ylang ylang- és szegfűszegolaj illata megtölti a fürdőszobát. Merülj a vízbe, és érezd magad jó boszorkánynak, aki megérdemli a nyugalmat. 



PUMPKIN CRUMBLE
Habfürdő

Idén halloweenkor faragj magadnak egy kis énidőt egy szuperpuhító habfürdővel, tele valódi sütőtökpürével.  A tök két fele közé passzírozott fair trade sheavaj hidratálja a bőrt, míg a felemelő citrus-illóolajok felkészítenek a halloweeni huncutságra. Morzsold a kádba folyó víz alatt, és nézd, ahogy ez a tökös tutiság habhegyeket teremt. 



BUBBLE LUGOSI
Habfürdő


Kerülj testközelbe egy vérfagyasztóan gyümölcsös habfürdővel! A tömjénolaj édes és fás illata a bergamottal keveredve furcsán ismerős szederillatot áraszt. Gyújts meg egy gyertyát, dőlj hátra a mellkasodon keresztbe font karral, és merülj el a kísértetiesen világító gyümölcsös habokban. 



MR.PUMPKIN FACE
Arcpakolás

Kényeztessen a puha bőr királya, Mr Pumpkin Face! A sütőtök tele van vitaminnal, így tökéletes őszi ápolást biztosít a bőrödnek - ezért is pakoltuk tele vele ezt az arcpakolást. A vitamingazdag sütőtökpüré táplálja, a bio tökmagvaj puhítja és hidratálja, az őrölt tökmag pedig gyengéden radírozza és sugárzóan simává teszi a bőröd. 



LORD OF MISRULE
Testpermet

A Lord Of Misrule hosszú évek óta örvendezteti meg a Lush-rajongókat összetéveszthetetlenül édes és fűszeres illatával. A szokatlan aromát a pacsuli pézsmás illatjegye vezeti be, majd a vaníliaabszolút édesen krémes illata színezi ki a gyógynövényes aromát és lazítja fel az induló illatot, végül egy adag serkentő feketebors adja meg az energiát a keveréknek. Állítsd a feje tetejére a világot, és élvezd a földöntúli örömöket! 



LORD OF MISRULE
Masszázstömb

Csínytevés az izmaidnak! Ez az édes, gyógynövényes masszázstömb szilárd masszázsolajként nyugtatja a bőröd. A regeneratív sötét szumátrai pacsuliolaj, a fekete bors és a vaníliaabszolút földelő keveréke.



BEWITCHED
Ajándékcsomag

Ezt karmolni fogod! Boszorkányos fürdés négy mágikus fürdő- és zuhanycsodával. A zsinóros hátizsákkal jövőre is bezsákolhatod a holdfényes éjszakákon gyűjtött halloweeni zsákmányt! Csobbanj a Magic Potion fürdőbomba gyümölcsös-virágos elixírjével, tele robbanócukorral, vagy válaszd a Bat Art elbűvölő kádművészetét. Ha varázslatosan édes habokra vágysz, válaszd a Witchy Woo habfürdőt, majd simítsd magadra a Toil and Trouble borsmentás-levendulás tusfürdő slime habjait, és fedezd fel a denevéres meglepetésszappant! 



TRICK OR TREAT
Ajándékcsomag

Csokit vagy csalunk! Ebben a csomagban két huncut fürdőbombát találsz, hogy bármikor meglephesd magad halloween alkalmából. A visszatérő közönségkedvenc Punkin Pumpkin a fahéj és a lime illatát árasztó vizekkel melegít fel, a Frankenstein pedig sárga-zöld örvénylésben kelt életre. Melyiket próbálod ki először?



WITCH'S CAT
Fátyolmaszk

A halloweeni káosz közepette vonulj félre egy kicsit ellazulni egy boszorkányosan jó fátyolmaszkkal. A vitamindús sütőtökpüré gyengéden hidratál, míg a karragén hűsíti és frissíti a bőröd, megfelelő védelmet és jó szerencsét biztosítva. Dőlj hátra a rózsafa és a davana olajainak mély, erdei illatában - ez a pillanat a tiéd.



DEMON IN THE DARK
Szappan

Talán emlékszel még egykor kultikus termékünkre, a Demon In The Dark szappanra. A friss almalé, a szegfűszeg és a hűsítő menta illata azóta is kísért minket. Idén halloweenkor végre lehetőségünk nyílt újra megidézni a démont, és elszabadítani az ördögien jó habokat. Ráadásul most világít a sötétben!




DO THE MONSTER MASH LOKTACSOMAGOLÁS
Kendőcsomagolás

Tökfejek, fekete macskák, szellemek és szörnyek: mind készen állnak a halloweeni mókára. Csomagolj egy Lush-csodát ebbe az imádnivaló halloweeni ajándékcsomagolásba, melyet egy nőket foglalkoztató papírkészíti üzemben készítettek. 



FRIGHT NIGHT KENDŐCSOMAGOLÁS

Rejtsd egyik limitált kiadású fürdőbombánkat vagy habfürdőnket ebbe a halloweeni kendőcsomagolásba, ha kísértetiesen jó ajándékra vágysz! Ez a biopamutból készült, újrafelhasználható kendő a horrornézős péntek éjszakák összes klasszikus ikonját felvonultatja, a fekete macskáktól a baglyokon és a szellemeken keresztól a töklámpásokig. 



MEOW KENDŐCSOMAGOLÁS

Látjuk a jövőt: egy pompás kendőcsomagolásba rejtett ajándékcsomag keresztezi az utad. A fekete macskát ábrázoló minta tökéletes választás egy halloweeni habfürdő, fürdőbomba vagy szappan becsomagolásához. Ráadásul biopamutból készült, így újra és újra felhasználhatod. Legalább kilenc élete van!



...és még sok Halloweeni újdonság kapható a LUSH webáruházában és az üzletekben ! 🎃







































Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

Mary Kay kozmetikumok teszt 1. rész