Egy nagy lélegzet és frissesség a bőrnek - FOREO Supercharged bőrbarrier helyreállító arcpermet esszencia

 


Kedves Olvasók! 

Korábbi bejegyzésemben már olvashattatok a FOREO SUPERCHARGED bőrbarrier helyreállító arcpermet esszencia újdonságáról.

Nemrég volt szerencsém kipróbálni a FOREO eme újdonságát, és mivel kellő ideje használom még mindig, így behatóbban meg tudtam ismerni,és kitapasztalni, hogy mennyire jó a bőrömnek. Ezért a véleményem és tapasztalatom is leírtam a termékről. 

De először is leírom újra, hogy mégis milyen tulajdonságokkal bír, és mire is jó ez a kiváló arcápoló termék. 😊

Ez a könnyed arcpermet a FOREO SUPERCHARGED™ bőrápolási kollekció legújabb tagja, amit a fáradt, dehidratált, és az öregedés első jeleit mutató bőrre fejlesztettek ki. Olyan hatékony összetevőket tartalmaz, mint a bőrtónus helyreállító peptid komplex, a ragyogást kölcsönző niacinamid, a nyugtató cica, valamint a hidratáló panthenol és allantoin.


A bőrgyógyászok által tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas arcpermet vegán, állatkísérlet-mentes és 88%-ban természetes összetevőkből áll. Fokozza a kollagén- és elasztintermelést, így segít feszesíteni a bőrt, csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát. Helyreállítja a bőr nedvességtartó képességét és intenzíven hidratálja a száraz bőrt, így erősíti a bőrbarriert.

Kompakt kiszerelésének hála bárhová magunkkal is vihetjük, és a nap bármely pontján egyszerűen előkapjuk egy kis felfrissülésért.


A termék tulajdonságai.....

Javítja és erősíti a bőr védőrétegét, mélységében hidratálja a bőrt és megőrzi a nedvességét, kitölti és kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, elősegíti a kollagén- és elasztin termelődését, csökkenti a bőrpírt és megnyugtatja az irritációt, ragyogóvá teszi az arcbőrt és egységesíti a színárnyalatát,összehúzza a kitágult pórusokat,puha és friss megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek,minden bőrtípusra alkalmazható.  

Száraz, érett bőröm van, és legtöbbször inkább napközben a bőr felfrissítésére szoktam használni. 
Természetesen az arcápolási rutinom részévé is tettem, de főként napközben használom a sminkemre, amikor úgy érzem kissé megfáradt a bőröm, a minden féle környezeti behatástól.

Nagyon könnyed állagú, kellemes enyhe illatú, és megemlíteném még azt is nem utolsó sorban, hogy szuperül porlaszt, így nagyon szépen terül a bőrön. 

Nekem sokadik alakalommal használva is nagyon bevált,és szépen simítja és kellemesen puhítja, hidratálja a bőröm, és tökéletesen felfrissíti a sminkem is.  

Több FOREO termék mellett, ez az újdonság is megtalálható már a Notino webáruházban. 😊

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

Mary Kay kozmetikumok teszt 1. rész