Indulhat a cécó ! - Beetlejuice Beetlejuice × Lush

 


BEHÚZ A DZSÚZ ! 

Nem csak a moziban élhetitek át a borzongást, hanem a fürdőszobában a LUSH x BEETLEJUICE kollekciójával is ! 🪲

Legyen ez a te napod! 

Kísérteties új kollekció az éjszaka fura szerzeteit ünnepli. 

Fedezd fel a Beetlejuice x Lush különös és szokatlan kollekcióját. Kísértetiesen jó fürdő-, zuhany- és hajápolási termékek, hogy ez tutira a te évezreded legyen. Gyújts meg egy gyertyát, és teremts haláli hangulatot a fürdőszobában a csodás színek, habok és illatok segítségével. 


SUNDWORM! RUN! fürdő ajándékcsomag

Elszöknél? Ki sem kell lépned a házból! Csobbanj a kádba a fás cédruslevél-olajtól és zöld ibolyalevél-abszolúttól illatozó trióval. A Head fürdőbomba rejtélyesen sárgászöldre színezi a fürdővizet, a Body habfürdő bőrpuhító illipe- és sheavajjal kényeztet, a Tail szappan pedig hidratáló nyílgyökérporral és bőrnyugtató rózsaszirom-forrázattal ijeszti el a koszt és kelti életre a bőröd. 

Egy szappant, egy habfürdőt és egy fürdőbombát tartalmaz.



BOB Fürdőbomba

Az örökkévalóság óta vársz egy igazán nagyszerű fürdőre? Ez a te napod! Kösd fel a hajad, és merülj el a Beetlejuice Beetlejuice × Lush fürdőbomba csillámlóan lila vizeiben. Ez a szicíliai citromolajjal és labdanumgyantával teli fürdőbomba elcsavarja azt a nagy fejed!

A szicíliai citrom illata friss és felemelő. A labdanumgyanta édes, földes illatot kölcsönöz a terméknek. 


NEVER TRUST THE LIVING habfürdő

Gyújts meg pár gyertyát, vigyél magaddal egy jó könyvet a kádba (de ne a Közelmúltban elhunytak kézikönyvét), és lazíts a pelyhes habok közt. A grépfrút és a davana lédús és gyümölcsös olajai kísértetiesen jó hangulatba hoznak, a kukoricakeményítő pedig pompásan puhítja a bőröd. Vajon mi szállt meg minket, hogy ilyen imádnivaló habfürdőt készítettünk? Nem titok: a Beetlejuice Beetlejuice × Lush kollaboráció.

A grépfrútolaj illata friss és felemelő. A davanaolaj illata lédús és gyümölcsös.


THE AFTERLIFE fürdőbomba

Üldöz a stressz? Ne zárd be magad a padlásra! Inkább engedj egy kád meleg vizet, és dobd bele ezt a Beetlejuice Beetlejuice × Lush fürdőbombát. A gyümölcsös borókabogyó és az édes vadnarancs természetfeletti illata sokáig elkísér, miután kikászálódtál a kádból, ráadásul a robbanócukor kellemesen pattog, a színek pedig őrülten kavarognak a vízben. 

Az édes vadnarancsnak friss, citrusos illata van. A robbanócukor kellemesen pattog a vízben. 


THE JUICE IS LOOSE tusfürdő

Engedd meg a zuhanyt, és élvezd, ahogy behúz a dzsúz ezzel a limitált kiadású Beetlejuice Beetlejuice × Lush tusfürdővel. A frissítő borókabogyó és az édes vadnarancsolaj illata garantálja, hogy ez lesz a te évezreded; a bőrpuhító karragénkivonat pedig segít feléleszteni a bőröd. 

A borókabogyó és az édes vadnarancsolaj illata felemelő. A karragénkivonat puhítja a bőröd. 


GOTH JUICE hajformázó

Hozd vissza a hajad az életbe ezzel a közepes tartású hajformázó géllel, mely a Beetlejuice Beetlejuice × Lush kollaboráció része. A kondicionáló lenmag- és kendermagolaj felfrissíti a száraz hajat, míg a friss citromforrázat ragyogást ad a tincseidnek. A tölgyfamoha és a tömjén erdei illata a természetre emlékeztet - még akkor is, ha be vagy zárva a házba. 

A lenmagolaj és a kendermagolaj kondicionálja a hajat. A közepes tartású hajformázó remekül tart, hajad mégis rugalmas marad.

Fedezd fel a kollekciót a webáruházban és a Lush-üzletekben!  🪲 🐍





 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Mary Kay kozmetikumok teszt 1. rész